Doslo je vrijeme da i moj otac pozeli da promijeni telefon...finally! Vec 3 godine nosa onaj Ericsson t10! Najgori telefon na svijetu..sam se gasi bez razloga!
E sada ja trebam da mu nadjem dobar telefon, cijena bas i nije bitna...mislim nije ako je ispod 1.000€..![]()
S obzirom da je on poslovan i vrlo zauzet covjek srednjih godina trazi nesto sa dobrim organizerom, dobrom povezanosti sa PC-jem i ostale stvari bitne tom tipu ljudi + lijepe funkcije za nas dva kad nismo van kuce, tj kad kuliramo. Eto kakav odnos imamo kad mi je dao 1.000€ i rekao da mu kupim telefon do Pape (tj 22. ovog mjeseca).
Ja sam razmisljao o Sony Ericssonu P800 jer je to koliko cujem najjaci telefon na trzistu, ali ipak da se prvo konsultujem. Znam ni da Nokia 7650 i 3650 (koliko-toliko) nisu losi. Pa tu je i Microsoftov Smartphone koji se koliko vidim nece ni pojaviti...
Procitao sam u Mobilu u duelu M$ Smartphone vs p800 kaze:
"Mnogo mali nedostatci u softwareu SE P800 i slaba kompatibilnost sa M$ OS-a radi povezivanja ta dva te vece cijena SE-a presudjuju u korist M$-vog SPV"
Sony Erocsson je koliko vidim 6.500 vasih kuna...puno, ali opet...
Questions..:
-Kako se unosi tekst u P800? Koliko vidim nema nikakvu tastaturu...?
Jel ima neko da je malo bolje pregledao SE P800? Nije bas ovim u novinama vjerovat..radje bih to cuo od nekoga sa foruma. Kako se ponasa te kakav mu je software?
Da li je SE P800 najbolji izbor![]()

Odgovori uz citat
. Ima ga orange, i izasao je SPVX-nova verzija tako da WORF mogao razmisliti o njegovoj kupnji...necemo vise u offtopic

Bookmarks