I sad će se opet naći paranoični koji će misliti da je ovo opet neka zavjera i da google želi kontrolirati šta ljudi međusobno pričaju![]()
...maznuto sa VIP portala...
Google Talk omogućit će onima koji se odluče za njega da nazovu ili pošalju poruku znancima i prijateljima u bilo kojem trenutku s bilo koje točke na svijetu, potpuno besplatno. Neka ograničenja beta inačice Googleove Pričalice započinju tek operativcima (Macani i Linuxaši nisu podržani, no mogu se povezati s Pričalicom nekim drugim IM klijentom), a minimalni zahtjevi spominju Windowse XP/2000 i 56K modem (širokopojasna veza toplo se preporuča). Nadalje, Google Talk u beti zahtijeva od korisnika da posjeduju i Gmail račun s kojim Pričalica fino surađuje te su chatanje ili razgovor s prijateljima na udaljenosti od svega jednog klika. Također, chat usluga ima svoje mjesto i u Googleovom Sidebaru u sklopu nadograđenog Desktop Searcha.
U Googleu se nadaju da njihova Pričalica može maznuti dio tržišta i malčice utišati veliku četvorku (AOL, Yahoo, Microsoft i Skype), a pronalazite li se među onima koji zadovoljavaju osnovne uvjete, Googleove Pričalice možete se dočepati na adresi www.google.com/talk/
Naravno da to žele
Isprobat ću kasnije ako ću imati s kim![]()
Instaliral sam to. Ne izgleda loše, ali trebat će vremena dok ljudi to počnu koristit.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...vidjeh danas na, mislim Sat1, test tog Googla talk...još ima puno propusta, al ipak je to još Beta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kod men nece da se loguje upisem user i pass 100% ispravno. Javi mi Gresku "Cloud not authenticate to server" kako se logovati ?
Lineage 2 user
...meni radi...
pod pass upisuješ (ako imaš kreiran Gmail acc) sve ispred gmail.com, a lozinka je lozinka acc-a...
Ima par odlicnih funkcija koje nedostaju skype-u. Za pocetak tu je stvarno maleno memorijsko zauzece, a ono sto me stvarno oduseilo je sto incoming evente (zvonjavu i sl) moze pustati na sve audio device-ove ili samo na odabrani, a koji ne mora biti isto kao device za razgovor.
Ovo mi je full bitno jer imam 2 zvucne, na jednom su mi zvucnici koje koristim kada gledam filmove i slusam muzika, na drugoj su mi slusalice i mikrofon, kada pricam s nekim ili se igram, pa ti slusalice moraju biti spojene na defaultnoj zvucnoj kartici. Tako da kada me netko zove na skype-u, kao i svi drugi win zvukovi, to se pusta na slusalice, a naravno da ih ne drzim na glavi citavo vrijeme...
evo upravo sam završio jedan razgovor trajalo je cca 15 minuta potrošnja upload + download bila je 5,5 mb (tako kaže netlimiter), odlična stvar, prezadovoljan sam i zvuk je čist bez kašnjenja....mislim da svi možemo željno iščekivati cijelu verziju
Koliko je u prosjeku? Ja sam isto malo klafrao, ali nisam gledao, kod skype-a je otprilike između 1-4kB/s u jednom smjeru...
...baš me zanima kak to šljaka na dial-up...
Ja sam se neko vrijeme igrao s voip-om dok sam bio na modemu i tu i tamo je i radilo uz znatna kasnjenja, ako si na carnetu situacija je jos gora...
nece nikako da se loguje ...
Lineage 2 user
čini mi se da troši više od skype-aIzvorno postao gog
...onda imaš problem s accountom...meni radi...Izvorno postao Celikkk
neee probao sam sa njih vise ali neradi ...
Lineage 2 user
Skype drži prko 90% VOIP tržišta i ima najbolju kvalitetu zvuka i brojnost usluga i dodataka, addons, pa čak ima i skype hrvatska koja pruža info rmacije za skype.
http://www.skype-info.com
90% voip tržišta, iskreno sumnjam...
Bookmarks