..evo izasao je i WM6 za ovaj mobitel...
ima jos bugova no ostale stvari su me odusevile...
Prvi bug je kad se skine datoteka od nekih 55MB sa rapidshare-a je ta da je datoteka ostecena (skine nekih 52MB) i jedini nacin da se raspakira iz WinRara je s ukljucenom opcijom "keep broken files". Sreca je da ta oscetena datoteka identicna onoj koju sam koristio za flash WM2005 ...
Uglavnom postupak je identican kao kod flasha WM2005...samo sto je te tri datoteke koje sluze za flash (na srecu nisu ostecene) ...MORAJU se OBAVEZNO prebaciti u direktorij C:\ ..odnosno root direktorij....i odatle flashat mob...
Druga jako iritantna stvar je da software ima problema sa karticama koje imaju ukljucen PIN.....jednostavno nakon ukucavanja PIN-a ..ne zeli se logirati...
Oni koji imaju TELE2 su u gabuli (tu spadam)..jer je pin nemoguce iskljuciti...
Uspio sam se logirati jednom na TELE2...nakon koristenja T-mobile kartice...stavio sam tele2 i proslo je...no kako sam mjenjao neke postavke...morao sam resetirati mob..i opet nije htijelo...Pokusao sam istu proceduru..no nije uspijelo....Nakon toga sam napravio Master Reset...i stvar je opet proradila....al ako se opet dogodi ista stvar...ponovo stavljam WM05
jer dosta mobitel koristim s outlookom..tako da ga ne mogu toliko puta resetirati...
treca stvar je slanje poruka....Gumb "SEND" jednostavno ne radi....vec se poruka mora snimiti...prebaciti u outbox direktorij...i onda ode...
Svidja mi se kad dodje poruka...pojavi se proziran prozor slican kao kod VISTE...gdje je upisana poruka...
U paketu dobijete i novi Word..Excel i Powerpoint(ak se ne varam)..no nisam ih stigao instalirati i isprobati...mozda cu danas..
Anyway..jedva cekam novu verziju..jer mi se ova svidja
evo link gdje mozete naci vise podataka....i link of kours..
http://smartphoneapps.blogspot.com/

Odgovori uz citat
.gif)

Bookmarks