Zanima me dali netko isprobao ovaj flex???
Kazu da je novi flex ali me zanima koliko je novi?
I da li je bolji,stabilniji i brzi od onog flex koji se nalazi u Triplets_G_0B.09.58R Monster Flash-u???
Ovaj flex sam nasao na howard-u ako nekog zanima.
Printable View
Zanima me dali netko isprobao ovaj flex???
Kazu da je novi flex ali me zanima koliko je novi?
I da li je bolji,stabilniji i brzi od onog flex koji se nalazi u Triplets_G_0B.09.58R Monster Flash-u???
Ovaj flex sam nasao na howard-u ako nekog zanima.
Evo upravo je Motorola na kabelu i flexa se.Kad isprobam,javim tu na forum.
Ok. Nema problema. Javi nam
Ne vidim neke promjene.Možda je čak i malo sporiji,ali sam zato na istom mjestu gdje je i ovaj flex na Howardforumu našao i funlight.pat sa kojim blinka vanjski display kod poziva! Nalazi se u "moded seem pack" zip fajlu.
Wrag, daj mi taj funlight.pat mailaj, da ga uploadam na forum! Imaš mail u vCardu u mom profilu.I ostali koji ovo pročitate: ovakve zgodne stvari ako nađete, mailajte modovima (Ihaladinu, Inovatoru ili meni) pa da ih uploadamo na forum da ih svi mogu skinut.
Odlična ideja! još i kad bi nama nesretnicima proradilo... :cool:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Baj d vej, nije čovjek spomenuo da osim normalne ima i ogoljena verzija flexa, ođe je link:
http://ca.f2.pg.briefcase.yahoo.com/...001@rogers.com
a lik je na hofo-u dao i uputstva kako izbječi probleme zbog nedostatka zvuka (zicer), ođe je pak taj link:
http://www.howardforums.com/showthre...2Bv600+%2Bflex
Odoh gazit svoju 525-icu pa javim!
Svaka čast! Dokle motorola misli razvijati software za V600, zar nije to više prošlost.
An fakin blivbl ali jebena stvar s blinkanjem kod mene i dalje NE RADI!!!= Citat =:
Izvorno postao wragg
Za popizdit!
@wragg, ajd napiši koji soft imaš na mobu! Ova 58-ica je valjda prokleta iako mi niti na 4fr-u nije htjelo proraditi!
A baš sam se ponadao!
To blinkanje vanjskog displaya dali funkscionira i god v300???
I jos nitko nije spomenuo koliko je taj flex nov i kako radi??
@DeMar: trebalo bi radit na svim triplets-Motorolama, no nekima (meni, NightHawku, itd.) svejedno ne radi :(
Pa se ponadamo svako malo, ali zasad ništa nije upalilo...
Naravno, da bi radilo (teoretski radilo) na v300, moraš imat gore soft od v600 (flash) i flex od v600/v620/v3
evo ja imam triplets_G_0B.09.58R i se5109axxxx056 i sa p2k sam stavio u mobitel funlight koji sam skinuo sa howard-a i blinka mi tipkovnica i vanjski ekran samo kada me netko zove a za poruku je normalno svijetlo
za sad mi se cini ok. a sto se tice blinkanja, radi, u svim mogucim kombinacijama:= Citat =:
Izvorno postao DeMar
- samo unutarnji display (nokturno)
- samo tipkovnica.. (solarno)
- vanjski (strast)
- tipkovnica + unutarnji istovremeno (voda)
- tipkovnica + vanjski istovremeno (elementarno)
- unutarnji + vanjski istovremeno (sa malim kasnjenjem) (crvena)
- sve troje sa malim kasnjenjem (zuto)
- sve troje sa vecim kasnjenjem (dakle pali se 1,2,3 u razmacima) (zelena)
Strašno! Pa to blinkanje izgleda radi svima osim BD-u i meni! An Fakin Blivbl!
Evo što sam ja uradio: Imao sam onaj monstrpack 58R,i onda sam njegov flex pregazio sa onim V600 sa HOFO-a i ubacio fulight.pat koji će BD uploadati.I radi mi blinkanje isto kao kod Tomiosa.
wragg
sta kazes kakav je taj flex. Vidio sam samo da ima engineering meni.
A taj funlight.pat treba upload u /a/mobile/audio jel tako????????
Evo sad sam isprobao taj funlight.pat
Radi i meni. Blinka vanjski display i tastatura ko luda. Mislim da ce se raspati od blinkanja. Naravno kod poziva.
A kod poruke vanjski display ostaje samo upaljen neko poduze vrijeme.
Stavio sam na elementarno.
BlueDevil kako to da kod tebe ne radi? Vidis i sam koji software imam samo sto sam uploado ovaj funlight.pat o kojem se prica i radi bez beda kod poziva.
Nemam još taj funlight.pat. Probao sam hrpu drugih i nisam uspio dobit ništa na vanjskom displayu, nikakve promjene. Unutrašnji i tastatura su žmigali, ali vanjski ni makac.
Čekam taj "novi" funlight.pat da mi ga netko maila, pa da probam...
imas ga tu, u mooded seem pack-u= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
http://ca.f2.pg.briefcase.yahoo.com/...001@rogers.com
btw. od novina primjetih, na vanjskom displayu kad dolazi sms, ona animacija, sad se nalazi unutar 2 debele linije, dakle uokvirena je. I radi brze od onog V500 monster packa sa 58R
Evo ja sam konačno i definitivno popizdio!! Doslovno mi je sve isto kao kod ostalih ali jedino šta mogu dobiti je blinkanje tipkovnice! Nijedna druga kombinacija mi ne radi! Ovo je nevjerojatno!= Citat =:
Izvorno postao wragg
nista onda, trk u t-mobile po jednu V300 :)
= Citat =:
Izvorno postao tomios
Pa kod mene je v525 pa ipak radi ;)
Meni je sa ovim funlight-pat fileom konačno "problinkao" vanjski zaslon...
Imam isti flex/flash ko Cyberlord, i (naravno) vanjski display ne žmiga. Ni mrtav.
:dunno:
A ja isti kao wragg! Njemu rade sve kombinacije a meni samo tipkovnica! BD, ti i ja smo izgleda prokleti! :-/ Baj d uej, ček jour PM!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil