Evo upravo je Motorola na kabelu i flexa se.Kad isprobam,javim tu na forum.
Zanima me dali netko isprobao ovaj flex???
Kazu da je novi flex ali me zanima koliko je novi?
I da li je bolji,stabilniji i brzi od onog flex koji se nalazi u Triplets_G_0B.09.58R Monster Flash-u???
Ovaj flex sam nasao na howard-u ako nekog zanima.
Evo upravo je Motorola na kabelu i flexa se.Kad isprobam,javim tu na forum.
Ok. Nema problema. Javi nam
Ne vidim neke promjene.Možda je čak i malo sporiji,ali sam zato na istom mjestu gdje je i ovaj flex na Howardforumu našao i funlight.pat sa kojim blinka vanjski display kod poziva! Nalazi se u "moded seem pack" zip fajlu.
Wrag, daj mi taj funlight.pat mailaj, da ga uploadam na forum! Imaš mail u vCardu u mom profilu.I ostali koji ovo pročitate: ovakve zgodne stvari ako nađete, mailajte modovima (Ihaladinu, Inovatoru ili meni) pa da ih uploadamo na forum da ih svi mogu skinut.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Odlična ideja! još i kad bi nama nesretnicima proradilo...Izvorno postao BlueDevil
Baj d vej, nije čovjek spomenuo da osim normalne ima i ogoljena verzija flexa, ođe je link:
http://ca.f2.pg.briefcase.yahoo.com/...001@rogers.com
a lik je na hofo-u dao i uputstva kako izbječi probleme zbog nedostatka zvuka (zicer), ođe je pak taj link:
http://www.howardforums.com/showthre...2Bv600+%2Bflex
Odoh gazit svoju 525-icu pa javim!
Zadnji uredio Night Hawk : 28-02-2005 u 21:02
um caruje dundo maroje!
Svaka čast! Dokle motorola misli razvijati software za V600, zar nije to više prošlost.
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
An fakin blivbl ali jebena stvar s blinkanjem kod mene i dalje NE RADI!!!Izvorno postao wragg
Za popizdit!
@wragg, ajd napiši koji soft imaš na mobu! Ova 58-ica je valjda prokleta iako mi niti na 4fr-u nije htjelo proraditi!
A baš sam se ponadao!
um caruje dundo maroje!
To blinkanje vanjskog displaya dali funkscionira i god v300???
I jos nitko nije spomenuo koliko je taj flex nov i kako radi??
@DeMar: trebalo bi radit na svim triplets-Motorolama, no nekima (meni, NightHawku, itd.) svejedno ne radi
Pa se ponadamo svako malo, ali zasad ništa nije upalilo...
Naravno, da bi radilo (teoretski radilo) na v300, moraš imat gore soft od v600 (flash) i flex od v600/v620/v3
evo ja imam triplets_G_0B.09.58R i se5109axxxx056 i sa p2k sam stavio u mobitel funlight koji sam skinuo sa howard-a i blinka mi tipkovnica i vanjski ekran samo kada me netko zove a za poruku je normalno svijetlo
za sad mi se cini ok. a sto se tice blinkanja, radi, u svim mogucim kombinacijama:Izvorno postao DeMar
- samo unutarnji display (nokturno)
- samo tipkovnica.. (solarno)
- vanjski (strast)
- tipkovnica + unutarnji istovremeno (voda)
- tipkovnica + vanjski istovremeno (elementarno)
- unutarnji + vanjski istovremeno (sa malim kasnjenjem) (crvena)
- sve troje sa malim kasnjenjem (zuto)
- sve troje sa vecim kasnjenjem (dakle pali se 1,2,3 u razmacima) (zelena)
Strašno! Pa to blinkanje izgleda radi svima osim BD-u i meni! An Fakin Blivbl!
um caruje dundo maroje!
Evo što sam ja uradio: Imao sam onaj monstrpack 58R,i onda sam njegov flex pregazio sa onim V600 sa HOFO-a i ubacio fulight.pat koji će BD uploadati.I radi mi blinkanje isto kao kod Tomiosa.
wragg
sta kazes kakav je taj flex. Vidio sam samo da ima engineering meni.
A taj funlight.pat treba upload u /a/mobile/audio jel tako????????
Evo sad sam isprobao taj funlight.pat
Radi i meni. Blinka vanjski display i tastatura ko luda. Mislim da ce se raspati od blinkanja. Naravno kod poziva.
A kod poruke vanjski display ostaje samo upaljen neko poduze vrijeme.
Stavio sam na elementarno.
BlueDevil kako to da kod tebe ne radi? Vidis i sam koji software imam samo sto sam uploado ovaj funlight.pat o kojem se prica i radi bez beda kod poziva.
Nemam još taj funlight.pat. Probao sam hrpu drugih i nisam uspio dobit ništa na vanjskom displayu, nikakve promjene. Unutrašnji i tastatura su žmigali, ali vanjski ni makac.
Čekam taj "novi" funlight.pat da mi ga netko maila, pa da probam...
imas ga tu, u mooded seem pack-uIzvorno postao BlueDevil
http://ca.f2.pg.briefcase.yahoo.com/...001@rogers.com
btw. od novina primjetih, na vanjskom displayu kad dolazi sms, ona animacija, sad se nalazi unutar 2 debele linije, dakle uokvirena je. I radi brze od onog V500 monster packa sa 58R
Evo ja sam konačno i definitivno popizdio!! Doslovno mi je sve isto kao kod ostalih ali jedino šta mogu dobiti je blinkanje tipkovnice! Nijedna druga kombinacija mi ne radi! Ovo je nevjerojatno!Izvorno postao wragg
um caruje dundo maroje!
nista onda, trk u t-mobile po jednu V300![]()
Izvorno postao tomios
Pa kod mene je v525 pa ipak radi![]()
Meni je sa ovim funlight-pat fileom konačno "problinkao" vanjski zaslon...
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Imam isti flex/flash ko Cyberlord, i (naravno) vanjski display ne žmiga. Ni mrtav.
![]()
A ja isti kao wragg! Njemu rade sve kombinacije a meni samo tipkovnica! BD, ti i ja smo izgleda prokleti!Izvorno postao BlueDevil
Baj d uej, ček jour PM!
um caruje dundo maroje!
Bookmarks