Cure help!! Što znate o ekstenzijama ( umetcima ) kojima bih mogla produziti kosu? Koliko je to štetno, koliko košta, kako se na kraju skidaju i da li je posljedica uvijek šišanje?
Printable View
Cure help!! Što znate o ekstenzijama ( umetcima ) kojima bih mogla produziti kosu? Koliko je to štetno, koliko košta, kako se na kraju skidaju i da li je posljedica uvijek šišanje?
Dobrodošla ;D
Mislim da ćeš se načekati odgovra od forumašica ;D
Hvala :-) nadam se da ipak neću :-)
bude ti wb pomogo, on je nasa forumasica
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pretrgo sam se dok sam ovo pročitao :lol:
Jesam cura, al pojma nemam o tome.
Moja frendica si ih je stavila...preporucujem ti da ih ne meces (izgledela je ko da si je spalila vrhove)
Ha ha ha. Dobraaa.... :D :D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
ja bi si stavio one nigerske pletenice, kolka kosa treba biti za to?
pa daj si pusti kosu da naraste a ak ti se ne da kupi si periku
pa kaj ne vidis na avataru da mi je kosa vec dovoljno duga?!
Pa taman tu negdi za nigerske pletenice! :D
ja isto ne bih znala ništa o tome.... ali - savjet: pusti kosu :)
frendica mi radi u frizerskom salonu,kaže da je to užasno skupo,nekoliko umetaka je platila 400 kuna...
ma samo ti pusti kosu da raste,sigurno će lijepše izgledati,a i puno je jeftinije...;)
Zamisli da ste ti i tvoj dragi u trenutku radnje "onoga" i on te povuče za kosu(onak iz zadovoljstva)i otkine ti to...bu mislio da te skalpirao;)
cijena je ccs 3000-4000 kn za cijelu glavu= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
Moj je isto savjet-pusti kosu, al pazi da ti ne pobegne.
moja legica je to napravila izgleda ko da je kosu spalila
LOOOOL! ;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
tebi možda da,ali neki su spremni tolko platiti....ispravak:neke su spremne tolko platiti....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Hvala svima na odgovorima. Ma dobila sam ponudu da budem model za te umetke a nisam znala puno o tome, tj. čula nešto jesam, očito bajke, da kosa nakon skidanja umetaka izgleda još bolje...... Ne bih platila toliko sigurno i ne želim riskirati da si uništim ovo malo svoje kose na glavi :-) zato, hvala još jednom!!!!
Model? A da nam neku slikicu nabaciš? ;) :angel:
ma krivo sam quoteao, sad sam tek skužio, moj loool se odnosio na tominu izjavu da bu kosa pobjegla ak je pusti... ;D= Citat =:
Izvorno postao sodom
Vidi, vidi, kako su forumashice izmilile iz jama... a ja mislio da je, osim par časnih iznimaka, ovo skoro potpuno muški forum. Aj baš mi je drago da smo politički korektni.
A kako se iz priloženog vidi, i politički smo korektni: imamo dame (sumnjivog morala, al' opet dame) i u upper-managementu.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
...ma to oni samo zbog izgleda - vjeruj mi WB se ponaša kao svaki normalni muškić kad popije...
što se tiće umetaka - pojma nemam samo znam kad daš da ti ispletu kosu u milion pletenica da kasnije za svaku suzu pustiš kad otpličeš...