Cure help!! Što znate o ekstenzijama ( umetcima ) kojima bih mogla produziti kosu? Koliko je to štetno, koliko košta, kako se na kraju skidaju i da li je posljedica uvijek šišanje?
Cure help!! Što znate o ekstenzijama ( umetcima ) kojima bih mogla produziti kosu? Koliko je to štetno, koliko košta, kako se na kraju skidaju i da li je posljedica uvijek šišanje?
Dobrodošla
Mislim da ćeš se načekati odgovra od forumašica![]()
Hvala :-) nadam se da ipak neću :-)
bude ti wb pomogo, on je nasa forumasica
Izvorno postao coma_zgb
pretrgo sam se dok sam ovo pročitao![]()
Jesam cura, al pojma nemam o tome.
Moja frendica si ih je stavila...preporucujem ti da ih ne meces (izgledela je ko da si je spalila vrhove)
whatever
ja bi si stavio one nigerske pletenice, kolka kosa treba biti za to?
Izvorno postao coma_zgb
dredlukse?!!? e za to trebas palit kosu tj vrhove.
ja sam imala umetke,tj pletenice sa umjetnom kosom,neka jebena boja i platila sam 250eura.
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa daj si pusti kosu da naraste a ak ti se ne da kupi si periku
stanga
pa kaj ne vidis na avataru da mi je kosa vec dovoljno duga?!
Pa taman tu negdi za nigerske pletenice!![]()
ja isto ne bih znala ništa o tome.... ali - savjet: pusti kosu![]()
like fire....be alive
frendica mi radi u frizerskom salonu,kaže da je to užasno skupo,nekoliko umetaka je platila 400 kuna...
ma samo ti pusti kosu da raste,sigurno će lijepše izgledati,a i puno je jeftinije...![]()
Mess with the best,die like the rest ! ! !
cijena je ccs 3000-4000 kn za cijelu glavuIzvorno postao Crash~Override
LOOOOL!Izvorno postao sodom
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tebi možda da,ali neki su spremni tolko platiti....ispravak:neke su spremne tolko platiti....Izvorno postao whiteboy
Hvala svima na odgovorima. Ma dobila sam ponudu da budem model za te umetke a nisam znala puno o tome, tj. čula nešto jesam, očito bajke, da kosa nakon skidanja umetaka izgleda još bolje...... Ne bih platila toliko sigurno i ne želim riskirati da si uništim ovo malo svoje kose na glavi :-) zato, hvala još jednom!!!!
ma krivo sam quoteao, sad sam tek skužio, moj loool se odnosio na tominu izjavu da bu kosa pobjegla ak je pusti...Izvorno postao sodom
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moj je isto savjet-pusti kosu, al pazi da ti ne pobegne.
moja legica je to napravila izgleda ko da je kosu spalila
Model? A da nam neku slikicu nabaciš?![]()
![]()
Vidi, vidi, kako su forumashice izmilile iz jama... a ja mislio da je, osim par časnih iznimaka, ovo skoro potpuno muški forum. Aj baš mi je drago da smo politički korektni.
A kako se iz priloženog vidi, i politički smo korektni: imamo dame (sumnjivog morala, al' opet dame) i u upper-managementu.Izvorno postao coma_zgb
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks