Nešto se kuva izgleda, listam google reader i naletim na ovo, međutim kad kliknem za čitat više dobijem 404. hm.
http://img13.imageshack.us/img13/7474/lbh9.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Neki interesantiniji djelovi
1. Moram li u bonbon pretplati potpisati ugovor na 12 ili više mjeseci? Ne moraš. Štoviše, u bonbon pretplati nema ugovorne obveze. 2. Je li istina da na bonbonu nema radijske frekvencije? Istina je da na bonbonu ne plaćaš radijsku frekvenciju – nju plaćamo mi za tebe :) ...
Što je to minimalna mjesečna potrošnja? Minimalna mjesečna potrošnja je minimalni iznos računa koji plaćaš. Možeš odabrati iznos od 40, 80 ili 160 kn, a početna minimalna mjesečna potrošnja je 40 kn i neće se promijeniti osim ako ju sam ne promijeniš. To znači da ako u jednom mjesecu potrošiš 30 kn na usluge, račun će ti svejedno iznositi 40 kn ili više, ovisno o minimalnoj mjesečnoj potrošnji koju si odabrao. Naplaćuju li se usluge koje trošim (razgovori, poruke…) povrh minimalne mjesečne potrošnje? Iznos minimalne mjesečne potrošnje možeš potrošiti na sve naše usluge: pozive, ...
1. Što je to SMS o potrošnji? SMS o potrošnji je usluga u pretplati koja ti omogućuje da sam odrediš iznos potrošnje i mi ćemo te obavijestiti SMS-om da si potrošio taj iznos. To je samo obavijest, a nakon toga se možeš nesmetano nastaviti koristiti svojim bonbonom. 2. Što je to limit računa? Limit računa je usluga u pretplati koja ti omogućuje da sam odrediš iznos potrošnje nakon kojeg više ne želiš trošiti. Od trenutka dosezanja ovog limita usluge se blokiraju i više ne možeš pozivati ili slati poruke… Dobra je stvar što možeš deaktivirati limit ako želiš ili postaviti novi te se ...