Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 56

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bonbon pretplata

Nešto se kuva izgleda, listam google reader i naletim na ovo, međutim kad kliknem za čitat više dobijem 404. hm.

Uploaded with ImageShack.us

Neki interesantiniji djelovi

1. Moram li u bonbon pretplati potpisati ugovor na 12 ili više mjeseci? Ne moraš. Štoviše, u bonbon pretplati nema ugovorne obveze. 2. Je li istina da na bonbonu nema radijske frekvencije? Istina je da na bonbonu ne plaćaš radijsku frekvenciju – nju plaćamo mi za tebe ...

Što je to minimalna mjesečna potrošnja? Minimalna mjesečna potrošnja je minimalni iznos računa koji plaćaš. Možeš odabrati iznos od 40, 80 ili 160 kn, a početna minimalna mjesečna potrošnja je 40 kn i neće se promijeniti osim ako ju sam ne promijeniš. To znači da ako u jednom mjesecu potrošiš 30 kn na usluge, račun će ti svejedno iznositi 40 kn ili više, ovisno o minimalnoj mjesečnoj potrošnji koju si odabrao. Naplaćuju li se usluge koje trošim (razgovori, poruke…) povrh minimalne mjesečne potrošnje? Iznos minimalne mjesečne potrošnje možeš potrošiti na sve naše usluge: pozive, ...

1. Što je to SMS o potrošnji? SMS o potrošnji je usluga u pretplati koja ti omogućuje da sam odrediš iznos potrošnje i mi ćemo te obavijestiti SMS-om da si potrošio taj iznos. To je samo obavijest, a nakon toga se možeš nesmetano nastaviti koristiti svojim bonbonom. 2. Što je to limit računa? Limit računa je usluga u pretplati koja ti omogućuje da sam odrediš iznos potrošnje nakon kojeg više ne želiš trošiti. Od trenutka dosezanja ovog limita usluge se blokiraju i više ne možeš pozivati ili slati poruke… Dobra je stvar što možeš deaktivirati limit ako želiš ili postaviti novi te se ...
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. HTC One X pretplata
    By hjurcic in forum A1
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 17-04-2012, 01:22
  2. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 29-10-2011, 19:52
  3. [Bonbon info] - Android aplikacija za bonbon korisnike
    By Goranbm in forum Android aplikacije