Extra Total+/Obitelj+ tarife
Uvedene Extra Total+/Obitelj+ tarife koje zamjenjuju postojeće Extra Total/Obitelj. Extra Mix tarifa je ukinuta. Dosadašnji T-Mobile korisnici koji pozele preci na nove tarife iste će im biti aktivirane idući mjesec, osim u slučaju kada formiraju Extra Obitelji+.
Do 30.6. moguce je, na novim tarifama, aktivirati opciju Flat (50kn/mj) koja omogućuje neograničene SMS i minute razgovora prema svim hrvatskim mrežama.
U odnosu na stare, nove tarife su skuplje, ali je ukinuta naknada za uspostavu poziva. Ukinuta je i opcija Neograničena priča koja se ne nudi u novima. No, polovica pogodnosti te opcije je ugrađena u nove tarife. U njima se nude neograničene minute razgovora prema T-Mobile mrezi, a ukinute su neogranicene minute razgovora prema svim hrvatskim fiksnim mrežama, izuzev T-Comu.
Nadopisano 3.6.2012.:
Nakon dva dana premisljanja zaključio da su bolje stare Extra od novih Extra+ tarifa.
Nove su znatno skuplje:
XXL = +92 kn (46 kn uz 50% popusta)
XL = +94 kn (47 kn uz 50% popusta)
L = +46 kn (23 kn uz 50% popusta)
M = +23 kn (11,5 kn uz 50% popusta)
S = +24 kn (12 kn uz 50% popusta)
Za taj dodatan trošak jedino sto dobijem je ukidanje uspostava poziva (0,25-0,29 kn), no to ionako ne plaćam jer umanjujem taj trošak bodovima.
Opcija Flat nije mi potrebna jer ionako nisam nikad uspio iskoristiti sve pozive i poruke uključene u tarifu.
Extra Mix (S i M), šteta što je ukinuta. Nudila je nešto skuplje cijene mobitela od Total tarife, a ništa me nije koštala jer nakon sklapanja ugovora broj bih ubacio u Obiteljsku tarifu i plaćao samo radijsku frekvenciju. Ukoliko sada želim člana Extra Obitelji vratiti na Extra Mix S (85 kn/mj) to mi nije dozvoljeno, već mi nude Total+ S (135 kn/mj).
T-mobile nove tarife/EXTRA total+