Neznam kaj je tu lose... slike su odlicne...
Mobitel je XM a slike su odlicne... nema kaj...
Printable View
Neznam kaj je tu lose... slike su odlicne...
Mobitel je XM a slike su odlicne... nema kaj...
Svoje komentare u vezi fotografija uhvaćenih navedenim mob. telefonom ostavljate ovdje jer će se komentari ostavljeni u temi sa slikama smatrati spammom i brisati.
Hvala
Slike zbilja nisu loše...
@georgy ili bilo tko s 5800: jel može neka slika u zatvorenom prostoru, i u mračnom prostoru? Da vidimo kako se (ne) snalaze LED-ice :D
Eto, samo za tebe.
Nije baš zatvoreni prostor- vrata su bila otvorena ;D
Uskoro će i u mraku (kad bude mrak).
P.S.
Ove su loše- bar po mojem ukusu. :D
Naspram SE istih piksela slike su koma.
Uuuu... Ova zadnja je , blago rečeno, užasna...
Ostale slike su onako....
One slike vrta su sjajne. Ljepo se sve vidi, cak su slike bolje od neki N Series mobitela. Samo onde tamne di su brodovi i unutar su koma.
@georgy: Sliko si ih sa automatskim postavkama??
Da, mijenjam postavke samo kad slikam makro i sport :D
Ne da mi ih se stalno mijenjati :)
mario- jako blago rečeno ;D
Slike su prosječne.Na suncu su Ok,ali po oblačnom vremenu je dosta loše.
Slike se mogu malo popraviti, postoji patch, pogledajte link..http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=335860
ova uputstva su totalno nejasna...
Ako će biti malo jednostavnije, mob treba biti hackan sa hello ox-om 1.03, imati patch za rom patcher (c2z patch), što ti mogu i ja poslati, treba ti x-plore ili y-browser i preko njega obavis potrebne radnje! Meni je uspjelo, i veličina slika u kb mi je otprilike 250-300kb veća nego prije!
Uh...
Prilično sam nov što se tiče symbiana, tako da te nisam ništa razumio :)
Nego, kakve su slike, jesu vidno bolje ili su samo zaništa veće ?
Bolje su malo, nije to sad neka ogromna razlika, ali kad pogledaš nije isto kad je slika veličine 500kb i 700kb, ova druga bi trebala uvijek sadržavati više detalja. E da, zaboravio sam reći, kad budeš to radio obrati pozornosta na to da trebaš promijeniti text u retku 0x30019 a ne u retku 0x3001A kako je tamo napisano jer se drugi redak odnosi na 5 megapixela, a prvi na 3 megapixela, tako da je nama potrebno urediti prvi redak.
Zato jer ti mob nije hackiran i nemoš vidit sve foldere.
Konačno sam našao taj file ali ne mogu ništa mijenjati u njemu
ne mogu promjeniti 85 u 100...
Idemo malo u offtopic, ali jesi li siguran da nije read- only file?
Ako je, makni da ne bude pa editiraj. :)
Več napisano negdje da ako se makne poklopac slike bolje ispadaju. Provjereno, malo su bolje boje i nije onako zamagljena slika kad se slika unutra...I naravno kad slikate unutra stavite na noćni portret, bez obzira da li je svjetlo upaljeno u prostoriji ili ne, bit će bolja slika bez onih vodoravnih crta preko ekrana.
Slike su koma sa puno šumova kad se slika u zatvorenom prostoru - moja stara n73 je imala bar 3 puta bolje slike!!!
Ona 2. slika.. učinilo mi se na maloj da je nešto drugo, možeš pretpostaviti što :crazy:
Haha vidi stvarno, nisam išao za tim...hehe :D
Ja sam lud ili kaj?
Ja niš ne vidim čudnoga :D
A mislim da je vidio na onoj drugoj fotki ko govance, hehe ali kad se otvori vidiš da nije! :D
Da, upravo to ;)