jel ko uspio vidi sam da je dostupno i ima dosta poboljšanja ali nažalost za našu regiju ništa!??:hrv::sheriff:
Printable View
jel ko uspio vidi sam da je dostupno i ima dosta poboljšanja ali nažalost za našu regiju ništa!??:hrv::sheriff:
Pogledaj na oficijalnoj nokijinoj stranici za update. Al mislim da nema nis za ovu regiju (RH) makar sam ja dobio mob iz njemacke, i tam je izasao 1 update.
Meni sad na Nokiji kupljenoj u T-mobileu javlja da ima update...
edit: dakle Nokia Software Update mi pokazuje da update postoji (ali ne i sam mobitel, dakle nista od FOTA upgrade). upgrade je napravljen i sve aplikacije i sav sadrzaj su ostali na svom mjestu.
fotic je i dalje katastrofa :(
da, novi firmware je gore.
meni ne uspjeva, u toku update mob se ugasi i updater javi da je izgubio vezu s mobom te da izvadim bateriju i kabel... pokušao mislim 4 puta već uvijek isto :(
jesi promijenio profil na General? ne znam zasto je to potrebno napraviti, ali tako pise u uputama prilikom upgradea...
meni glupi windowsi 7 ne daju napravit update jer kao nisu kompatibilni s nokia update softwareom...
Evo i ja sam sada gledao( na Nokia stranici) i službeno je verzija 20.00.12 izašla za 5800XM iz T-mobila-a :spin:
Onda je li jos ko osim Spilje uspio napraviti update na Nokia 5800 XM iz T-coma?
Ima li kakvih vidljivih (osjetnih) razlika u softwareu?
Evo da javim, uspješno sam updateao na drugom pc-u.
Meni javlja da nema novih updateova. Kupljen u T-mobileu. Stavio na profili General. Može pomoć?
Kako mislite "novi update iz T-coma"?? Pa kaj nije za to zaduzena Nokija koja treba davat updateve za mobitele a ne operateri?? Ni meni ne nade nikakve nadopune, pokusao sam i preko NSU i preko moba (da mi sam potrazi update), ali nista nije naso.
Ma nema ništa.
Evo i ja sam maloprije napravio update softwarea...
Cim sam spojio mob na komp Nokia OVI mi je javio da postoji novi update i da li ga zelim pokrenuti... Naravno stavio sam ne i prvo napravio backup memorije mobitela.
Nakon toga pokrenuo sam Nokia Software updade i bez greske mi je update napravio...
Sve u svemu ima novih aplikacija, kao npr rijecnik, nove opcije su se pojavile u menijima. Cak se i tastatura promjenila za pisanje poruka. Cini mi se da je malko veca ili je to samo zbog promjenjenog fonta...
Onaj search link na pocetnom zaslonu sada napokon ima svoju funkciju...
A najvaznije od svega je sto je Touch Screen dosta osjetljiviji...
Listanje menija i imenika je puno brze, a meni se cini da mi i mob dosta brze radi. Zumiranje slika, otvaranje programa, sve mi je barem duplo brze...
Sve u svemu pre zadovoljan sam...
Eto to su moji prvi dojmovi... :)
Meni opet javlja da nema :-/.
Ma nemoguce da nama javlja da ima a tebi ne...
Spoji mob na kompjutor, odaberi opciju PC SUITE kad te pita...
Pokreni Nokia Software updater i onda probaj...
Jer mislin da je bitno da stavis opciju pc suite...
Ako to ne uspije upisi *#0000# i vidi sto ti javi... Mozda si vec na novom softwareu...
P.s. Zaboravio sam spomenuti da se od sada moze i prednja kamera koristiti za slike i video. Kada se otvori kamera ides na opcije (ne na meni) i tamo je sada opcija "koristi pomocni fotoaparat" Bas je cool :D
evo i ja napravio update...za sada ne vidim nikakvog posebnog napretka, 2 ikonice u meniju promijenile izgled i to je to ali iskreno nisam ni pregledavao sve redom:)
kroz par dana javim ima li sta revolucionarno:)
da, skinut NSU sa nokie, backupirat mob i sve ide ko podmazano..
potipsujem nemesisov review...5800 s novim softwareom leeeeeti...a pisanje poruka je milina na qwerty...sve u svemu...predobro
Pa dobro koja je verzija ta na koju ste upgradeali? v11 ili v20?