nokia 6120C ili neki drugi
= Citat =:
Izvorno postao
letitgetme
može pomoć;)
Naime posjedujem 6120c, oplemenjenu sa 4gb micro sd karticom.
Odnedavno je galerija poludila, da se tako izrazim, jednostavno mi zabloka cijeli mob. Ali to nije najgore od svega. najgore je to što sada više ništa nemam od podataka na kartici. Jednostavno su uništeni.
Napominjem da je soft najnoviji 5.11, do povremenih blokada je dolazilo i ranije prije nadogradnje, ali ovo....
niš to ti je do kartice to se i meni dogodilo, naime kartica je ispala iz putnjae nemam pojma tako mi je frend reko.
to se dogodi kad stalno prebacuješ karticu iz moba u mob meni se dogodilo dok sam slušo pjesme i prebacivao preko blututa ali može da se dogodi ovako iznenadno sve to ovisi o kvaliteti kartice.
ljudi sad ja imam nokiu 6151 i sve što mi nedostaje na tom mobitelu je bljeskalica i pobrzavanje videa. vidim da to ova nokia 6120c ima.cjelu sam temu pročitao i vidim ima svega i svačega i neznam šta znači to simbian ili S60 ne kontam to.
dalje 15 mi je god mobitel koristim za snimanje i slikanje pretežito i za slušanje muzike kao mp3.kamera kako sam vidio u prijatelja je puno bolja od ove moje nokie(što je obrnuto u ondosu sa expres muzic naprema 6151) i bljeskalicu nisam isprobao u mraku malo sam tako šnjufao po mobitelu ali opet kažem nisam neki poslovni čovjek ne koristim internet stalno zovem malo pišem poruka.
a baterija a šta joj ja mogu ako s puni 2h i traje 2 dana meni je to super (ova se moja puni 12h a traje dva dana) ali ne mogu vjerovat da se ne može izgasit zvuk kamere ili onaj zvuk kad palim mobitel to me nervira za ubit.
mislim pošto idem u školu i trebam ili upalit ili izgasit mobitel a one na sred sata trtrtuuuuuu ili kad treba nekog uslikat a da to on ne čuje.
ako mobitel ima još kojih mana za moje potrebe osim zvukova kamere nek mi netko kaže i jel ima kakav drugi mobitel za moje potrebe a da nije ciplja da nije na rasklapnje,da je izdžljiv (puno mi mobitel puta ispedne iz džepa dok se vozim na motoru) i da ima bljeksalicu.
i još jednom šta znači taj simbian jeli to poslovni mobitel jeli to neka posebna verzija (kao npr. M u BMW-a) hvala ili me bar uputite na link o tome. hoći kupit taj mobitel ali se bojim šta se krije u tom simbianu
nokia 6120C ili neki drugi
= Citat =:
Izvorno postao
Black3005
dalje 15 mi je god mobitel koristim za snimanje i slikanje pretežito i za slušanje muzike kao mp3.kamera kako sam vidio u prijatelja je puno bolja od ove moje nokie(što je obrnuto u ondosu sa expres muzic sranje naprema 6151)i bljeskalicu nisam isprobao u mraku
Slike po danu u dobrim uvjetima su ok, po mraku ti ni reflektor neće puno pomoći jer su pune šuma i blijede. Bljesklicu zaboravi, kao da je nema.
= Citat =:
malo sam tako šnjufao po mobitelu ali opet kažem nisam neki poslovni čovjek ne koristim internet stalno zovem malo pišem poruka.a baterija a šta joj ja mogu ako s puni 2h i traje 2 dana meni je to super(ova se moja puni 12h a traje dva dana)
Za pozive i poruke će te služiti kao i svaki drugi mob, tu nema razlike između symbiana ili nekog drugog moba sve je to isto. Baterija traje ovisno o korištenju: meni najčešće bude po 3 dana, ali ne koristim puno poziva.
= Citat =:
ali ne mogu vjerovat da se ne može izgasit zvuk kamere ili onaj zvuk kad palim mobitel to me nervira za ubit.mislim pošto idem u školu i trebam ili upalit ili izgasit mobitel a one na sred sata trtrtuuuuuu ili kad treba nekog uslikat a da to on ne čuje.
Zvuk kod paljenja se može ugasiti, a zvuk kamere isto samo u tom slučaju moraš patchirati mob prema ovom tutorialu.
= Citat =:
i još jednom šta znači taj simbian jeli to poslovni mobitel jeli to neka posebna verzija(kao npr. M u BMW-a) hvala ili me bar uputite na link o tome.hoći kupit taj mobitel ali se bojim šta se krije u tom simbianu
Symbian ti otvara puno više opcija pod uvjetom da ti trebaju. Ako ih nećeš koristiti onda ćeš imati samo malo skuplji "obični" telefon, ali u tom slučaju onda bolje uzeti kvalitetniji multimedijski mob nego symbiana.
I btw, 6120 je daleko od multimedijalnog moba. Mp3 player je loš, galerija je osrednja kao i kamera, 2,5mm utor za slušalice te ograničava na korištenje užasnih nokijinih sluški. Plus joj je što uz dodatne programe možeš otvarati masu formata videa, dokumenata (office, pdf) itd, ali je pitanje treba li ti to ili ne. Moj savjet ti je da zaobiđeš ovaj mob jer ti tražiš nešto jednostavno i multimedijski orjentirano.