EA je najavio novu inačicu need for speeda.
valjda će biti bolja od pro streeta :respect:
HCL.hr
Gamespot.com
Printable View
EA je najavio novu inačicu need for speeda.
valjda će biti bolja od pro streeta :respect:
HCL.hr
Gamespot.com
Ne znam baš, do Carbona sam i mislio da će nastavci biti bolji- ali sad baš nisam siguran. Ali, vidjet ćemo.
Sviđa mi se što neće biti "realističan" kao Pro Street, za takvu vrstu su tu toca i cmr.
opet novi NFS ne ocekujemo dobro od igrivosti, ali ocekujemo dobro od grafike, a to mnogo igraca i gamer-a koji zele igrati napredne igre ne zele, jer obicno trebaju imati bombu od kompa a to je dosta tesko jer fali buđeta pa zato nfsunderground i seriali do carbona su jedino nesto sto se ocekuje...
navodno ce prica biti po filmu The Transporter
ma ovi novi nfs su sprdnja....evo bas sad instaliram nfs porsche unleashead...najbolji nfs otkad postoji...lagano kreces iz 50-tih godina i ides polako...
most wanted. najbolji ikada koji sam igrao. izuzev NFS3.
igra koja me cijelo vrijeme kad sam igrao držala napetog, adrenalin, novi auti. ma prejebeno. na kraju adrenalin sa jurnjavom sa policijom, pa preskakanje mosta, video isječci kao radnja... ma legendarno.
carbon sam prošao vrlo brzo, bezveze. pro street nisam ni instalirao. tj, jesam, ali kad sam vidio što je to, doviđenja NFS za ovu godinu, vidimo se na godinu.
dao Bog da ovaj bude dobar.
Cisto se nadam da ce bit bolji od pro street....
a za koje platforme izlazi
ok najvaznije je da mi izlazi za ps2 :adminrulz:
hmm...od NFS Most Wanted pa nadalje ni jedan me nije zadovoljio na nacin na koji sam ocekivao...cisto sumnjam da ce i ovaj!!!
evo mali update:
* it will 100% be PC, X360, PS3, PS2, Mobile
* although it will be inspired by the movie "The Transporter", the inspiration wont be that huge as it now seems
* there will be a open world
* there will be police
* there will be normal races, time race, delivery races - packages (missions), probably drifting aswell
* better graphics, some dx10 features on pc
* there wont be anything shown at E3, only after, they want to keep the game secret as much as possible
* John Riccitiello got yelled at by the developers for unofficialy announcing the game during that conference
* release date is around November 12th 2008
* there should be tuning
* online play in a similiar form like in Underground 2
* realistic weather conditions
* racing in day for sure, maybe night
* more intensive story
* achievements on XboxLive! and PSN
* Christina Milian as the girl of NFS:Undercover, but we dont know wheter as the main girl or side girl yet
malo sam fulao datum izlaska :respect:
Nisam znal da postoji netko ko igra ovu igru...
Najbolji NFS ikad, prošao igricu 12 puta, znam sve aute napamet,nadam se da će izdati nastavak...
Jebena igrica, zaletiš se, totalka, auti su od starih 356-ica, do 911 turbo....
Lijepe staze, prihvatljiva grafika (hej, igra je 8 god. stara!)...
Upravo je igram...
:deadthread:
dajte da malo ozivim temu jel ima neko novosti,ja sam gledao po gamespotu i ima mnostvo gameplay snimaka,i igrica je po svemu sto sam vidio velika kopija NFS Most Wanteda,od izgleda auta grada okoline fazona interfacea... no to nije nimalo negativno,jer je most wanted meni bio najbolji u citavom serialu. jel ima negdje demo da se skine btw???
Ok igra, malo pre jarke boje, ko i na ostalim nastavcima. Ugl, demo ne postoji.
Bit će sigurno bolja igrica od Pro Streeta. Baš sam gledo trailer i čini mi se full ok.
Kako mi igrica šteka!! Još je na rezoluciji 640*480! I taman kad sam počeo igrat, nestane mi struje. I sad kad sam pobjedio u utrci, samo piše Loading... i tako 5 min...
Sad mi skoro ništa nešteka, nisam ništa prčkao.. Imam 1,50 GB rama
Izabro sam Golfa na početku... Mislio sam... Lotus Elise ili Golf?
Koji ste vi izabrali? Ja sam ga već tuniro.... Šteta nema još šifri, treba mi za nitro, jer onaj nitro se brzo troši a auto skoro ništa neubrza..
Dali tvoj pc zadovoljava minimalne system zahtjeve za ovaj NFS ?= Citat =:
Kako mi igrica šteka!! Još je na rezoluciji 640*480! I taman kad sam počeo igrat, nestane mi struje. I sad kad sam pobjedio u utrci, samo piše Loading... i tako 5 min...
Minimum System Requirements:
Windows XP (Service Pack 2 or greater):
3.0 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB of RAM
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 128 MB Video card or equivalent
(see section 8. for a list of supported video card chipsets)
8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
Broadband connection for online activation and online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
DA
Jel ima ko da igra online?
:hm: onda nebi trebalo lagati ni na najnižoj rzi pri low details.
Jesi update-ao video drivere ?
Dali su ti u pozadini programi koji gutaju previše ram-a ?