[N95 8GB] Nekoliko pitanja koja me muce
ovako kupio sam prije tijedan dana n95 8gb pa me zanimaju neka pitanja
1. Pojavili su mi se losi pikseli na kameri kaj da napravim sto se tice toga
2. GPS sam par puta na cistini palio i nikako da me satelit nadje
3. Nemogu se spojiti na WLAN mrezu koja nema pasworda
4. Kad bi se mogo pojaviti novi softver za hrvatsku jer imam garanciju pa mi nije bas svejedno mjenjati product code
5. zas mi se pokaze glavni meni na sec kad preko tipke ulazim u poruke il nekaj drugo
6. kad saljem muziku preko BT-a i prebacim na slide pocne mi titrati prijenos podataka
7. i jel neko zna oce li se kakva tarifa za tele2 pojaviti sa mobilnim internetom osim onog za 555mb 180kn mjesecno
pa ako neko zna neka odg
[N95 8GB] Par pocetnickih pitanja
Pozdrav dobri ljudi :respect:
Prvo, da kazem da sam pokusao malo pretragu po forumu i nisam nasao ono sto cu da pitam, pa ako slucajno i postoji negdje nemojte me strijeljati odmah, nece se ponovit
Ovako, jucer sam dosao u posijed N95 8GB i sada imam dva pitanja:
1) Da li je normalno da se ovaj poklopac (slide) ili kako se vec zove malo klima. Klimanje je stvarno minijaturno, mozda niti jedan cijeli milimetar, okom skoro ne primjetno ali se ipak osjeti malo pod prstom. I to samo na desnoj strani KADA JE MOBITEL "OTVOREN" (na vecu stranu).
Kada je mob ZATVOREN onda se primjecuje klimanje "gore-dolje" (vise ne sa strana nego kao da ima maaalo lufta sa obje strane na koje se slide moze "otvoriti).
Mobitel je nov, kupljen kod oficijelnog prodavca tako da, ako ovo sto sam opisao nije normalno, odmah idem i reklamiram...
2)Druga stvar koja me "muci" je navigacija. Instalirao sam Gmobile XT i adria routs. Danas cijeli dan navigavao po gradu i poprilicno sam zadovoljan.
Prikaz na mapi je uvijek uredu i odgovara mom polozaju ,ali ona teta sto govori nekada imam osjecaj kao da je napusena jer ono sto ona kaze ne odgovara onome sto mapa pokazuje (nekada kao da porani sa skretanjem a nekada kao da se sjetila da je zaboravila reci pa bubne nesto, a opet ponekad sve govori kako spada). Da li je to normala, tj. da li je normalno da se covjek ne moze skroz pouzdati u nju nego da su samo mape relevantne.
Veliko hvala svima koji pokusaju pomoci ;) :respect: