= Citat =:
Pozdrav Tele2,
imam nekoliko pitanja. Na pretplati sam od prvih dana Tele2 i vrlo sam zadovoljan, ali me počinju pomalo nervirati razlike između prepaida i postpaida. U prepaidu stalno imaju neke pogodnosti, tipa sms za 19 lipa, ili bonus za registrirane korisnike, a sve što postpaid korisnici dobivaju je par stotina kn jeftiniji mob. Ta razlika u cijeni moba se ionako istopi u nekoliko mjeseci jer da sam na prepaidu plaćao bih sms 19 lipa umjesto 29, a i dobivao bih još 30-40kn mjesečno bonusa. Čak i novi korisnici koji prebacuju broj imaju iste cijene moba kao i za produljenje pretplate.
To nije fair.
Hoće li uskoro bit nekih novosti u vezi pretplate. Kako mi je obavezni ugovor istekao počeo sam razmišljat da se prebacim na bonove jer jeftiniji sms, bonusi, stalno neke akcije, pa čak i onih 12.5kn mjesečno za frekvenciju, kad sve zbrojim bonovi bi me izašli upola jeftinije.
I zašto više nema SE K800i u pretplatničkoj ponudi? Taman kad sam ga htio uzet na ugovor, ponestalo ih je, sada su tu neki slabiji modeli koji su bezobrazno skupi (ne krivim Tele2 nego SE :)). Ako se još negdje može nabavit molim vas javite mi.
Eto, oprostite što sam vas gnjavim, i nadam se brzom i potpunom odgovoru :)
S poštovanjem,
x
i njihov odgovor
= Citat =:
Poštovani gospodine x,
ispričavamo se ukoliko smatrate da prepaid korisnici imaju više pogodnosti
od pretplatnika.
TELE2 svim svojim korisnicima, kako prepaid tako i postpaid nudi veliki
broj pogodnosti i iznimno povoljne cijene poziva i sms poruka u svim
tarifnim modelima. Cijena mobilnih uređaja za pretplatnike je znatno
povoljnija, ovisno o tarifnom modelu koji odaberete, te aktivacijom usluge
trajnog naloga.
Trenutno ne raspolažemo s detaljnim informacijama o tome kada će biti novih
ponuda za naše pretplatnike. Sve informacije bit će dostupne na TELE2
internet stranici <www.tele2.hr>, kao i na TELE2 promotivnim materijalima.
Mobilni uređaj Sony Ericsson K800i više nije dio naše ponude, ali iz tog
razloga nudimo brojne druge modele Sony Ericsson uređaja, kao i drugih
modela.
Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike. Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
Naravno da mi nisu rekli ništa pametno i što već ni sam nisam znao (to je ok, zašto bi mi itko govorio) ali nije ok da sada neće bit ništa ni za nas pretplatnike. Ako stvarno ne bude ništa ja se selim na bonove, htio sam uzet taj smrdljivi k800i i više ga nema nego su umjesto njega slabiji a puno skuplji modeli? Uglavnom računica je jednostavna, mjesečno trošim oko 120-150kn a na bonovima bi za tu cifru dobivao solidan broj bonus kn, imao bi jeftiniji sms, ne bih plaćao 12.5kn državi, i stalno bi bile neke akcije. Pačak i razlika u cijeni moba od par stotina kn se tako istopi u 4-5 mjeseci...