....problem je doslovan naslovu, tj. danas mi moj cijenjeni i predragi EF81 pao u mašinu za pranje rublja (netko to zove i veš mašinu) koja je taman bila u procesu iskuhavanja "bijelog" (kako ovo zanimljivo zvuči :D) tj. direktno u onu vrelu vodu jer su ostala otvorena vrata a zaštita je skinuta sa vrata. voda je bila toliko vrela da kad sam izvadio mob iz njega se doslovno - pušilo :)
naravno iste sekunde sam skinuo bateriju, smirio svoje ionako kratke živce, uzeo fen i osušio ga. nakon cca 3 sata ga spojim na bateriju - prva reakcija - RADI. e al onda su nastali problemi. prvo nije vibra radila, pa je non stop na ekranu bio prikaz da je spojen na USB kabel, i nakon par restartanja, to dvoje se smirilo, vibra proradila, znak konekcije nestao s ekrana, al je onda počeo izbacivat poruku Umetnite ispravnu SIM karticu. nakon par propuhivanja i ciscenja kontakata, sve u svemu radi, samo mi se malo zna ugasit :) al to je nista na onu reakciju kad sam ga izvadio iz vrele vode, vec mi se cifra od 1000 kn smanjila na racunu za novi mob kad sam ga vidio :)
dakle, eto, svatko ko ima doticni uredjaj, ako i ne valja sw-ski, moze bit ponosan na hw jer moj je danas itekako prosao, vruci, hard test :)