za pocetak n00b sam s motorima/skuterima a znam da moj skuter moze brze,jace,vise? pa cu ga sad za rođendan malo nabrijat ali posto neam pojma ... ... valjda ima neko ko zna da mi malo pojasni ... :spin:
htio bi stavit drugi auspuh i neki kit,googlo sam malo i mislim da cu uzet malossi-ja i Akrapovica ili LeoVince ZX
a sad par pitanja
1. koji auspuh je bolji od ova dva navedena
2. sta sve ukljucuje kit,ako uzmem neki kit jel moram mjenjat jos neke djelove ili ... i jel preporucate neki drugi ili ce malossi bit dobar
3. kad skinem blokadu (u servisu) onda gubim garanciju,kasnije svejedno idem na servis al ga moram platit ? kolko ?
4. gdje mogu otic i da im kazem sta da mi ugrade , bez da se ja moram s tim zajebavat,sam ga dopeljam oni ga nabriju,platim i vozi .... (sto blize kutini)
5.e sad murja,tehnicki,registracija :) ,vec je registriran al za sljedeci put:) -> frend mi je reko da postoje eloktronske blokade koje majstor koji ih ugrađuje sakrije da se ne vide i onda kad mi treba blokada ukljucim je preko daljinskog , kaze da kosta oko 700-800 kn , jel takvo sta uopce postoji i funkcionira
8. kolko ce me kostat ovakav tuning
unaprijed zahvaljujem na odgovorima :beer:
EDiT : evo i slika bijesne pile
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=557953&postcount=72