zanimaju me iskustva vezana uz taj mob, osobito stanje baterije! uzela bi ga nije preskup, 300kn, ali da li se isplati?... valjanost baterije 5,6 dana ili manje?
da cujem, zvuk, pisanje poruka, tipke, ma sve :)
da odlucim ocu li ga uzet ili ne.
Printable View
zanimaju me iskustva vezana uz taj mob, osobito stanje baterije! uzela bi ga nije preskup, 300kn, ali da li se isplati?... valjanost baterije 5,6 dana ili manje?
da cujem, zvuk, pisanje poruka, tipke, ma sve :)
da odlucim ocu li ga uzet ili ne.
isss pa kaj niko nema ovaj mobitel :) ? :notooth:
jedan lik je prodavao za 200 kn..
Pa koliko sam vidio, taj mobitel nije bas nista posebno, osim za poruke i pozive, i eto tako, mozes se pohvaliti da imas mob sa ekranom u boji, i BT-om
Memorije bas puno nema.. al ovako.. fancy mob je.. ;D
bateriju nisam mogao testirati..
baterija sa pola sata razgovora i oko 10sms dnevno drzi do 3 dana . ekran je los , pogotovo na danjem svjetlu .
mislim to bi mi bio secondarni mob.. za vip free razgovore i tako... znaci ako pricam 2 sata dnevno na mob morat cu ga svaki dan punit i za otprilike mjesec dana drzat ustekanog u punjacu :D ?
u tele 2 je 295 kn.ne treba ocekivati cuda!!
no dobro sad kad smo vec kod toga zna li netko gdje ga se jos moze nac u zagrebu, na kojem t2 prodajnom mjestu, u centru ga nema?
Provjeri na ovim adresama:
= Citat =:
Zagreb Centar
TELE2 partner: AUTRONIC COMPUTERS d.o.o.
Adresa: Gruška 22
Telefon: 01 6324 500
http://www.autronic.hr/
08-20:00 sub 08-20:00
TELE2 partner: RAM3 d.o.o.
Adresa: Martićeva 14a
Telefon: 01 461 45 97
http://www.ram3.hr/
08-16:00
TELE2 partner: KREDI-PROM d.o.o.
Adresa: Petrova 49
Telefon: 01 2347 524
http://www.kredi-prom.hr/
08-20:00 sub 08-13:00
TELE2 partner: RAMADI d.o.o.
Adresa: Importanne centar 86-87
Telefon: 01 4572 093
http://www.ramadi.hr/
09-21:00
TELE2 partner: SVIJET MEDIJA 1
Adresa: Importanne Galerija, Trg Drage Iblera 10
Telefon: 01 4554 882
http://www.svijet-medija.hr/
pon-sub 09-21:00
ajde da i ja napisem rijec dvije jer sam imao mobitel par mjeseci i sluzio mi je za istu stvar za koju bi ga ti koristila...
Mobitelu ce uz sat do dva razgovora dnevno baterija trajati tri dana sto uistinu nije lose.
Ekran je sasvim solidan i narvno da je los kad ga usporedis s nekim bjesnim rezolucijama i 16m boja, ali nije los, a i na svjetlu je sasvim ok.
Bluetooth je koristan jedino za uparivanje sa slusalicom jer nije za ocekivati da ces prebacivati mp3-ce ili teme, a to me dovodi do teme slusalica. Obavezno nabavi handsfree slusalicu ako mislis toliko pricati jer ces nakon pola sata zbog zagrijanosti mobitela imat feeling da ce ti kosa otpast a uho dobit cudnu kricavo zelenu boju.
Jos bi mu dao zamjerku na tipke koje nisu najzgodnije za ljude s povecom rukom, ali sumnjam da smo blizu po tom pitanju tako da ti vjerojatno to nece biti problem. Nokti mogu biti problem though...
eto toliko od mene...
evo uzela sam taj mob staroj jucer i svida mi se samo mi se fakat ne svida to zagrijavanje baterije pa ne znam bi li ga sebi uzela.... moram razmislit do navecer :dunno:
imam nokiu6020 i u biti bi mi ju ta motorola zamjenila pa ne znam koliko se to isplati? :dunno:
taj mob je isti L6, samo bez kamere.. ja nisam primjetio da se zagrijao, a pričao sam ok 2-3 sata u komadu na njega..
jednom mi se zagrijao, ali samo kad mi je ostao MSN uključen na njemu cijelu noć :D
mislim da se isplati mjenjati 6020 za nju, osim ako ti treba kamera ;D a nevirujem da koristiš puno sa 6020..
ako bi tila moddati L2, onda se pogotovo isplati, jer se svašta da napraviti s njima..
Pa ako ti srce vene za novim mobitelom zamjeni, ali inace ne vidim bas neku svrhu pod uvjetom da si zadovoljna s nokiom.
Osobno ja ne bi mjenjao ako si zadovoljna, jer ti je to 2. mob koji ti vjerojatno samo stoji za mukte ili besplatni ili kako li se vec zove broj i kojim pricas sa significant other i to je to...
Jos jedna mana koja meni nije smetala a moju significant other je izludjivala... Mikrofon je bocno (da da... nije na dnu mobitela nego negdje otprilike u razini tipke 5 sa strane) pa bi mi se onda full cesto znalo dogadjati da rukom prekrijem mikrofon i onda se ponavljam tri ili cetri puta dok ne skuzim da drzim ruku na njemu...
imao sam taj mob vrlo kratko, totalno sam bio nezadovoljan. al, kak vele, to je entry-level mob. uglavnom, meni je koma. :vamp:
doriane, majstore , to ti nije mikrofon , nego senzor svjetla za tipkovnicu:notooth:
ocekivano da ne moze previse ponuditi,ali ipak za 295kn ima Bt i mp3 sto je mnogima vazno.
ja zasad odustala od kupnje, izaslo bi me jos dodatno para za otkodiravanje tako da 400kn stavim na stranu i stedim recimo za k750 a i uvijek mogu podmitit staru da mi je da :D
ne svida mi se - sto nema handsfree nego BT slusalicu
sto su tipke full male i tvrde (a to bi mi bio veliki minus jer na vipu imam 300sms mjesecno free) + imenik je ogroman minus (ono trazi pa kvacica pa send, prekomplicirano)
sto danas nisam skoro nista radila s mobitelom a on je vec na 2crtice...
zasad sam odustala, ako ga nadem od nekog za 200kn kupujem odmah a ovak s karticom mi se ne isplati... bas sam cijepidlaka ali najbitnija mi je u biti ta baterija koja mi izgleda svakako duze traje na n6020
mada mi mobac bas fensi izgleda i fora je... malo sam zalosna :notooth: ostalo je svega par paketa... ali prebolit cu bespotrebno trosenje para :notooth:
nije uopće problem pisati sms na njemu, bar meni.. a nevirujem da ni ti imaš ''čevape'' od prstiju..
to je kad se premisljam ,danas sam ga na kraju ipak odlucila uzet i... vise ga nema :(
tak mi i treba :lol:
zamjenila sam se sa starom, ona meni L2, ja njoj 6020 :notooth: :beer:
bas sam grozna :notooth:
btw fala svima na za i protiv ;) vidit cemo koliko ce dugo ostat mob kod mene :notooth:
samo da komentiram, kupila sam i ja sebi taj mob...
pa ja nisam ova 2 dana uopce telefonirala, jucer sam ga skinula s punjaca, danas vec pisti da je prazan...
moj zakljucak: ne isplati ga se kupovat... a sad kad je tu, sad je gotovo :flame:
gogs de meni to sredi...ev javljam se ;)) i ja sam kupio l2 prije mjesec dana i mob je sasvim oke...ne smeta ni sto nema kamere i sto ima 10mb memorije..ma ugl fensi je :D