koje vam je najdraže pivo......kada.....zašto....i što najčešće grickate uz njega:beer: :guitar: :drink: :loco:
Printable View
koje vam je najdraže pivo......kada.....zašto....i što najčešće grickate uz njega:beer: :guitar: :drink: :loco:
žuja, naljepnicu od žuje
Zlatorog u limenci definitivno original iz slovenije:thumbup: :beer: :beer:
1.Heineken - to se moze piti cijelo vrijeme, sa ili bez grickalica.
2.Bavaria - uz rostilj.
3.Belle-Vue Kriek - kad je hladno.
Ah kaj reci?
ZUJA JE ZAKON!!!
a usput grickam cep od nove flase http://www.metalflirt.de/irc/images/bier1.gif Gdje me nadje..... Brzo do friza
Palm, Heineken, Leffe, Velebitsko. Od tamnih: Harp, Tomislav i naravno Guiness.
Gricka se sto god je pod rukom :)
od domacih najcesce karlovacko, iz razloga sto je najbolje domace pivo (meni)... onda pan (zato sto je lako pivo, i kad se prepijes od njega, ne smrdis ko lav ujutro)
a od stranih nema boljeg od leffe crnog, kraljevsko pivo, poseban okus uff...
a moze i hajnič pa stella, koja bavarijica...
gricka se najcesce kikiriki...
Nemate vi pojma šta je pivo. :rolleyes: ;D ;D ;D
Budweisser je najbolje pivo.
http://www.pivovary.info/prehled/samson/l_samsonbb.jpg
Jednom sam u neznanju kupio americki Bud. Uzas i strava. Pivo napravljeno za prosjecnog amera - vodeno i odvratno.
Hehe, dosta ljudi se zajebe. Jedino pravo Budweiser pivo je češko.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Najbolja je bavaria, a u z nju neznam šta samo da bude hladna:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Probo sam svakakve pive, od indijskih do ne znam kakvih... i nakon svega mogu reć da je žuja fakat zakon. Volim i Božićno od iste pivovare.
A među najbolje mi spadaju lokalne austrijske koje se mogu kupiti u ponekim skijaškim selima di ih i proizvode i ama baš nigdje drugdje.
U stvari, svaka piva je dobra. Samo što su neke bolje. :D
Erdinger mi je daaaaleko najbolji od svih koje sam probala, ali ogranicena njegovom cijenom najcesce pijem Karlovacko, Zuju ili Stellu...
druze Mile... jel se moze nabaviti taj ceski budweiser kod nas? bas bi probao...:king:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
@ whiteboy slazem se da je svaka piva dobra. neka vise, neka manje:thumbup:
Estrella Damm, samo poslije nje boli dva dana glava;D
ma stari dobri crni Irac
Koliko ja znam ne može. Ako netko zna da može, molio bih lokaciju :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao danyx
Ja sam bio u prilici kupit nekoliko gajbi prije par godina kad je jedan Čeh unajmio garažu kod prijatelja, za veleprodaju, bankrotirao, nestao bestraga, nije platio najam, pa je prijatelj onda prodavao te zalihe 3 kune po boci ;D. Ja sam došao do nekoliko gajbi i potrošio ih jaaako brzo ;D
Corona :licklips:
Budweisera ima u Zagrebu u Vrutku po popularnoj cijeni od 5 kn za pola litre.
@ Player, meni je Corona prije bila dobra, no sada mi se nekako cini preslaba, nedovoljno gorka.
corona mi bas nije nesto posebno... bar ova uvozna sto se kod nas prodaje...= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
znam da ce mnogi biti protiv mene, ali zuja mi je definitivno najgore pivo...
neznam brate meni korona pashe... iako nije da sam previse izbirljiv, bez problema pijem hajneken, bavariju ili guinness :D imaju daleko najbolje flase ;D ali korona mi je no. 1 izbor
bilo je jedan stranica na netu...Hrvatska gdje su se mogla kupiti sva piva ali se vise ne mogu sjetiti kako se zvala= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Oko mene svi piju yebeni Pan pa im ja inatim s Tuborg Greenom koji mi je najbolja piva, a uz njega crna piva Tomislav pa karlovačko, a ni žuja nije loša:thumbup:
A uz pivu žderem sve kaj padne pod ruku najčešće čips
Tuborg sa limunom i slani suncokret;D
Crno Karlovačko!:king: