koje vam je najdraže pivo......kada.....zašto....i što najčešće grickate uz njega![]()
![]()
![]()
![]()
koje vam je najdraže pivo......kada.....zašto....i što najčešće grickate uz njega![]()
![]()
![]()
![]()
žuja, naljepnicu od žuje
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Zlatorog u limenci definitivno original iz slovenije![]()
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Palm, Heineken, Leffe, Velebitsko. Od tamnih: Harp, Tomislav i naravno Guiness.
Gricka se sto god je pod rukom![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
od domacih najcesce karlovacko, iz razloga sto je najbolje domace pivo (meni)... onda pan (zato sto je lako pivo, i kad se prepijes od njega, ne smrdis ko lav ujutro)
a od stranih nema boljeg od leffe crnog, kraljevsko pivo, poseban okus uff...
a moze i hajnič pa stella, koja bavarijica...
gricka se najcesce kikiriki...
VK 1010-IO
Sad sam bas popio taj leffe, stvarno je poseban okus. No, najvise jedna boca. Sve preko toga i pivo ti se odmah zgadi.Izvorno postao danyx
Nemate vi pojma šta je pivo.![]()
![]()
![]()
![]()
Budweisser je najbolje pivo.
![]()
Jednom sam u neznanju kupio americki Bud. Uzas i strava. Pivo napravljeno za prosjecnog amera - vodeno i odvratno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Tooomislav...mmmmIzvorno postao rospaya
Ban isto nije loša cuga
Sram te biloIzvorno postao rospaya
![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
imate u cinestaru onu jednu pivnicu sa 101 vrstom pive
odite probavat![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
1.Heineken - to se moze piti cijelo vrijeme, sa ili bez grickalica.
2.Bavaria - uz rostilj.
3.Belle-Vue Kriek - kad je hladno.
Bookmarks