evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Printable View
evo ovako ,namjeravam si kupiti n73 ali me zanima kako se krecu cijene u oglasniku,mislim jel padaju nesto brze ili sporije?
Ne pada cijena baš nešto štrašno trenutno,treba čekat da izađe na tržište N95 pa onda moraju past cijene i od N73 i N93:thumbup:
Također ocekujem pad cijene sa izlaskom n95, a pogotovo ako dođe na trziste n75.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
ja cekam n73 music edition sa 2gb memorije i crna boja.
jel imas mozda slike= Citat =:
Izvorno postao zmija
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
http://www.gsmarena.com/nokia_music_...s-news-222.php= Citat =:
Izvorno postao sonyck
a imaš i ovdje! :spin:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Dečki, mislim da bi se trebali vratiti prvotnom pitanju:
= Citat =:
Izvorno postao Shpaolin
Mislim da je tih 380Eura realna cijena, al možda da je koji 10-ak eura jeftiniji, možda bi bila još realnija... :spin: Ali mislim da je za te novce to super mob... :thumbup:= Citat =:
a kak se sad krecu cijene u oglasniku nove?ja sam nasao za 380 eura novu sa garancijom,pa neznam jel se to valja kaj?
e ovo je nešto što nisam trebala vidjeti :love: :love: :love: ne znam koja mi je privlačnija. od 1 do 8Gb ugrađenog prostora for storing all your favorite tracks :spin: gademitdač!
http://img147.imageshack.us/img147/6...rena013oi4.jpg
a gle. kupnja prek oglasnika ti je uvijek riskantna. ali zato jeftinija nego u trgovinama. ja bi riskirala ako je u pitanju ušteda od 50 do 70 eura.= Citat =:
Izvorno postao Shpaolin
hvala ti ,ali nisam ja mislio jel to puno, jel je to inace bila najniza cijena u oglasniku za novi sa garancijom jel isto ima i za 440 eura...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Samo, ja bi pripazio da mob obavezno ima garanciju... a čak ako je ima u Mobis-u, onda bi dao za mob i 10ak eura (par desetaka) više, jer garancija uvijek dobro dođe... makar sa N73 i nema nekih velikih problema, koliko sam pročito i na ovom forumu, ali i na drugim... :thumbup:
ova n73 music edition fantasticno izgleda ali i cijena ce mu bit paprena,valda se nece prljat kao 3250 zbog ispolirane plastike jer mi se cini da je taka i kod ovog modela
valjda neće... tj za nadat se da neće... a što se cijene tiče ziher će biti paprena... i to samo zbog boje kućišta i memo kartice...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Ali o tome modeli, a i ostali iz te serije se može raspravljati u temi, koja već postoji: Nokia Open Studio 2006..., a ne u ovoj, jer je to off...
Pa nećemo onda više ovdje o tome...:spin:
sad sam u lovi tak da bolje ulozim u mob neg da potrosim na pizdarije, sada imam mpx 220 (koju inace prodajem al nemogu otvarat nove tema na oglasniku :) )
nadam se da mi nece biti zao ulozene love nimalo
Pogledaj malo u Symb Nokia dijelu foruma što pišu korisnici N73 i kako su zadovoljni s njima...
Bit će to dobro uložen novac... jedino što bi ti možda moglo uzeti malo vremena je da se navikneš na symb (pošto imap mpx)... Ali neće to dugo trajati, a sumnjam da ćeš brzo požaliti što ćeš uzeti N73... :thumbup:
imao sam ja prije 3650 ,6600 i 7610 pa znam sta je symbian,fora je u tome kaj sam izgubio 7610 i nisam imao love za novu nokiu pa reko ajde da kupim novi mpx da vidim kakav je windows.ok je ali me pere nostalgija za nokijama kojima jednostavno nemogu odoliti :licklips:
Kao 1. načekat ćete se je zato jer će biti proizvedena u ograničenim količinama baš kao što je bila 6630 (ili 6600 nesjećam se više)... Tako da ono, ako baš hoćete, čekajte...= Citat =:
Izvorno postao sonyck
samo da ne bude skripava kao sadasnja n73 i uzimam je.
ako kupujes u oglasniku trazi obavezno sa garancijom, i moj savjet ti je nemoj se sa nikim nalazit poslje 8
objasni :jehon: :confused:= Citat =:
Izvorno postao zmija
mislio je na N70 vjerovatno= Citat =:
Izvorno postao fly::nan
nemojte me cimati da je n73 loša :-/ za mene je ona flawless
Ma nije N73 loša... ja mislim baš suprotno...
jedino što joj je cijena malo viša, ali se vjerojanto isplati... :spin: :thumbup:
Pročitaj na forumu malo o n73... nisam primjetio da se itko buni da je škripava, svi to kažu za N70...
nije skripava, ali zato ima onaj fantasticni jojstick :(
za kojeg se samo nadas da ti sto duze radi..
nego, n73 je inace po svemu ostalom medju top 10 ikad napravljanih mobova..
tako da nema dileme o tome da je mob zakon.
cijena, je malo veca ali ce za pola godine pasti na 300E :thumbup:
jednu sam isprobao i nekako mi djeluje plasticno,a i skripi kuciste.= Citat =:
Izvorno postao fly::nan