Mobitel je stvarno fenomenalan, odlično izgleda i dosta su ga poboljšali u odnosu na 8800, samo treba odvojit popriličnu svoticu za imat ovaj mobitel.
http://imgnew.gsmarena.com/ii/bigpic...00-sirocco.gif
Nokia 8800 Sirocco
Printable View
Mobitel je stvarno fenomenalan, odlično izgleda i dosta su ga poboljšali u odnosu na 8800, samo treba odvojit popriličnu svoticu za imat ovaj mobitel.
http://imgnew.gsmarena.com/ii/bigpic...00-sirocco.gif
Nokia 8800 Sirocco
nemojte se ljutit, al 8800 mi je nekak ko falusoidna željezna šitarija od pol kile, a ne daj bože da ti padne , riknula je ko da je nikad bilo nije!
Ma tko će se ljutit, svatko ima pravo na svoje mišljenje! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao tj1
imaš pravo , to je čisti prestižni mob, da ga uvijek držiš bolesno na stolu. ko ga i kupi , kad rikne odma ide po drugi.= Citat =:
Izvorno postao fantun28
nego jesi ti onom papku COPY-PASTEirao na blog?? ;D ;D pun je net takvih majmuna!!
Ta Nokia stvarno zna"napravit" cijenu.
Ma i ja kad bi bih imao te novce, sigurno bih ih drugačije uložio...= Citat =:
Izvorno postao tj1
stvarno previse ovo je vec skup hobi za one koji zele imati najbolje mobove.
daleko je ova njoka od statusa naj mob...oni samo cijenom ukazuju na nešta hebeno i vrijedno pokazivanja....ne da taj mob ne vrijedi ni pola tih para,nego puno manje...to što je skup i što je rijetko viđen,to ga čini primamljivim...:thumbup:
usporedivši : cijenu-količinu-veličinu dobivenog za novac, naspram bilo kojeg automobila , mobiteli su vjerojatno najskuplje pizdarije na svijetu= Citat =:
Izvorno postao sonyck
Meni se baš svidja 8800, ja bi uzeo onu gold da budem pravi gangsta.
Ne znam kakav bi udarac u glavu trebao dobiti da odlučim kupiti taj mobitel;D A i da ga dobijem, istog trena bi ju prodao.
za koji gram zlata ne bih bacio lovu, perfomansama nije bogzna sto jer ima mnogo boljih mobitela, cijena je pretjerana
Kad već svi pljuju po 8800 onda ću je ja malo braniti :)
Mobitel sam uzeo prije tjedan dana i fenomenalan je..čim ga primite u ruku, odmah vam je jasno zašto mu je takva cijena, jer to je najkvalitetnije izrađen mob ikad napravljen, počevši od toga da se ništa ne klima, da su materijali od kojih je izrađen vrhunski itd. Ekran je također mrak, a software je isti kao i na 6230i, osim nekih tema i melodija koje je skladao neki poznati japanski skladatelj (makar nisam nikad čuo za njega)...baterija mi je također OK (makar svi po njoj pljuju) i uz neko normalno korištenje traje 3 dana bez problema...za one kojima treba mobitel za šminku, a ne za nekakve programe, gledanje filmova i za kaj sve inače mobiteli služe, a ima koju kunu više, ovo je idealan mobitel za njih... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
daleko od toga da je 8800 fenomenalan mob,ali ne vrijedi tu lovu...:thumbup:
ma to je mob za one koji zele bit face i prvi u svemu,ja ga osobno nikad nebi zelio imat za te pare n93
Nitko nije spomenio malu i nepraktičnu tipkovnicu, a da ne govorimo o nekom s velikim prstima... Znam o čemu govorim jer moj zet ima taj mobitel (8800), a sad ne znam jesu to išta poboljšali na Sirocco verziji.
Zna li tko ostaju li packe prstiju i na ovom crnom modelu?
hm...ja si kupio auto za tu lowu :)
da je nokia napravila fon od 1kg...i proglasila ga elitnim sminkerskim fonom...ljudi bi ga kupovali samo da budu posebni :)
tesko je nekoga nagovoriti da kupi nesto kada ima u djepu a ne u glavi :)
a sto se tice softa..ako je spor kao u 6230i...onda nemam komentara..
Mob je stvarno super... Samo što mu je cijena malo veća...
Juče sam bio u nekom dućanu u Sesvetama, pa sam ga tamo vidio... Malo sam da držo u ruci i mob ostavlja dobar dojam... kompaktan, "klizni", dobra izrada, još je u crnoj boji... ma milina... sam ko ima novaca viška za taj mob, super... :thumbup:
da, taj mob ne vrijedi toliko novaca..
ali kad bi u nokiji spustili cjenu onda on ne bi bio fora ovim lovatorima jer bi ga svaka baba imala. ktko voli nek izvoli.. za mene je to cisti statusni simbol, a mobitel je po mogucnostima daleko iza n-serije. eto :)
hmm evo jucer je bilo predstavljanje N8800S i imali su 2 live primjerka za igranje
kako imam 8800 nisam vidio nikakve softverske promjene u odnosu prema 8800S, OK kamera je bolja, baterija (btw kompatibilna sa obicnim 8800) li-po je navodno 10% jaca (i nesto laksa) i ima vise memorije, ali nema bas nekih novosti..
navigacijska tipka je pogorsana (ako se to uopce moglo napraviti) i sada se nikako ne moze pogoditi gore-dolje, jer je rub (koji je jedini osjetljiv) vrlo tanak
fajn je onaj efekt u sredini navigacije (polirano staklo)... kuciste se jako prlja, ali eto - bile su samo crne pa ne bih znao reci..
ona precka unutar koje su spojene funikcijske tipke je sda spojena u jedno i jos vise zbunjuje
u svakon slucaju ne vidim sto vrijedi 3k kn extra, al ajd.. za duplo vise se moze kupiti Vertu u Becu ako se vec zeli demonstrirati frajerluk
ps. eto, poklanja se bt slusaslica s telefonom, ajd
hahahahaha,bar nesto hvala nokia na velikodušnosti lol= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
Kupio sam si 8800d, ...odlican je. Inace sam bio jako zadovoljan s 8800, ...al ovje je odlicno. Popravljen software, ...puuuno bolja baterija, odlican paket, ...stvarno dobijes sve zivo; dvije baterije, stolni punjac, obican punjac, bt slusalicu, obicnu slusalicu, futrolu od tvrde kože, krpicu...
jako sam zadovoljan, ...samo...zasto nema tu faking memorijsku karticu?! :)
Nema memorijsku karticu, jer netko tko kupi taj mobitel sigurno neće na njega stavljati nekakve pjesme, video snimke, program i slično, tako da je 120mb i više nego dovoljno...
Taj mobitel je za staviti na stol kad si na nekom fancy mjestu i tu mu nitko ne može konkurirati...
pa ok, ja ne idem na fensi mjesta, niti sam sminker, al...volim lijepe stvari a i mogu si priustiti mob od 9000kn. :thumbup: