Mobitel je stvarno fenomenalan, odlično izgleda i dosta su ga poboljšali u odnosu na 8800, samo treba odvojit popriličnu svoticu za imat ovaj mobitel.
Nokia 8800 Sirocco
Mobitel je stvarno fenomenalan, odlično izgleda i dosta su ga poboljšali u odnosu na 8800, samo treba odvojit popriličnu svoticu za imat ovaj mobitel.
Nokia 8800 Sirocco
Zadnji uredio Futurama : 03-10-2006 u 20:58
nemojte se ljutit, al 8800 mi je nekak ko falusoidna željezna šitarija od pol kile, a ne daj bože da ti padne , riknula je ko da je nikad bilo nije!
Ma tko će se ljutit, svatko ima pravo na svoje mišljenje!Izvorno postao tj1
![]()
imaš pravo , to je čisti prestižni mob, da ga uvijek držiš bolesno na stolu. ko ga i kupi , kad rikne odma ide po drugi.Izvorno postao fantun28
nego jesi ti onom papku COPY-PASTEirao na blog??![]()
pun je net takvih majmuna!!
Ma i ja kad bi bih imao te novce, sigurno bih ih drugačije uložio...Izvorno postao tj1
stvarno previse ovo je vec skup hobi za one koji zele imati najbolje mobove.
Ta Nokia stvarno zna"napravit" cijenu.
I feel the need -the need for speed!!!!!
hmm evo jucer je bilo predstavljanje N8800S i imali su 2 live primjerka za igranje
kako imam 8800 nisam vidio nikakve softverske promjene u odnosu prema 8800S, OK kamera je bolja, baterija (btw kompatibilna sa obicnim 8800) li-po je navodno 10% jaca (i nesto laksa) i ima vise memorije, ali nema bas nekih novosti..
navigacijska tipka je pogorsana (ako se to uopce moglo napraviti) i sada se nikako ne moze pogoditi gore-dolje, jer je rub (koji je jedini osjetljiv) vrlo tanak
fajn je onaj efekt u sredini navigacije (polirano staklo)... kuciste se jako prlja, ali eto - bile su samo crne pa ne bih znao reci..
ona precka unutar koje su spojene funikcijske tipke je sda spojena u jedno i jos vise zbunjuje
u svakon slucaju ne vidim sto vrijedi 3k kn extra, al ajd.. za duplo vise se moze kupiti Vertu u Becu ako se vec zeli demonstrirati frajerluk
ps. eto, poklanja se bt slusaslica s telefonom, ajd
Zadnji uredio jsp_m : 04-10-2006 u 16:06
hahahahaha,bar nesto hvala nokia na velikodušnosti lolIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
Kupio sam si 8800d, ...odlican je. Inace sam bio jako zadovoljan s 8800, ...al ovje je odlicno. Popravljen software, ...puuuno bolja baterija, odlican paket, ...stvarno dobijes sve zivo; dvije baterije, stolni punjac, obican punjac, bt slusalicu, obicnu slusalicu, futrolu od tvrde kože, krpicu...
jako sam zadovoljan, ...samo...zasto nema tu faking memorijsku karticu?!![]()
Nema memorijsku karticu, jer netko tko kupi taj mobitel sigurno neće na njega stavljati nekakve pjesme, video snimke, program i slično, tako da je 120mb i više nego dovoljno...
Taj mobitel je za staviti na stol kad si na nekom fancy mjestu i tu mu nitko ne može konkurirati...
Bom Chicka WahWah
pa ok, ja ne idem na fensi mjesta, niti sam sminker, al...volim lijepe stvari a i mogu si priustiti mob od 9000kn.![]()
meni sekica ima 8800...hmm mob je bash ok....ali meni mob više ne predstavlja ono nekaj kaj je prilo bilo..da ono dok sam na kavi mora bit' na stolu da se vidi..ja si za 8 gromova rađe kupim neke djelove ili cijeli skuter..ili nekaj drugo..kuiš...mob mi se sviđa al' nije to za mene...to je bash za moju sekicu...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sva ta silna nova tehnologija u njemu, taj izgled...jednostavno savrsenstvo bez mane![]()
a sad malo ozbiljno
mozda da je od aluminija i da ima cca 60ak grama i da nema taj bezvezni poklopac i da ima malo normalniju tipkovnicu...bio bi to cool fon
ALI ovako...
enivej...svaka roba ima svog kupca...a posto se kod nas skuplje stvari prodaju bolje nego jeftinije...nije upitna prodaja...
RoBee
cek jesi ti siguran da si imao 8800? da se objasnim...Izvorno postao MarioM
??Izvorno postao MarioM
umjesto pola dana drzi pola dana i 15 minuta?Izvorno postao MarioM
cek cek paket je jednak onom od obicne 8800 plus BT slusalica (vjeruj mi trebas bolju:bunny: ) a umjesto futrole se na obicnoj 8800 dobivalo mirofibre pouch koji je bio puno korisniji za odrzavanje higijeneIzvorno postao MarioM
nije miro nego micro lol
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Sve je to Ok... Onaj ko ima za taj mob, moći će si priuštiti i rezervnu bateriju... A sumnjam da onaj ko izdboji 9k Kn za taj mob, da će "ekstemno" puno koristiti da bu mu baterija držala pola dana... Ali opet... Malo bolja baterija i cad slot nebi bili loši... Card slot su bar mogli napraviti kako kod 6230i, onak ispod baterija...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
ne, baterija mi drži blizu tri dana puna, uz dosta razgovora i smsa, ...i upaljen je cijelu noc, ...paket je bolji, vesele me i sitnice, ...a sto ce tice higjene, ova koza za brisanje je genijalana, u prijasnjem paketu uopce nije bilo kozice za brisanje, a ova torbica je bolja, ...plus gratis prekrasna slusalica bt...sta sam krivo rekao!?!?! bolji je paket!
popravljen soft?! pa da...drugaciji soft! a ti provjeri, uzmi jednu i drugu usporedi!
i moj savjet, prije nego nesto napises, ...provjeri informacije...jer ovako siris dezinformacije!
byeeeee
Očito ti nije jasno da je čovjek imao obje u rukama i kompetentan je uspoređivati, a kad smo već kod toga, on testira Nokie za Mobil pa sam nekako skloniji njemu vjerovati...Izvorno postao MarioM
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ah u tom se slucaju ispricavam jer ocito je greska na mom aparatu koji ne moze bez dva puta dnevno punjenja uz sat vremena razgovora u prosjeku.. no, to i ovisi o tome sto ti shvacas pod puno razgovora i sms-aIzvorno postao MarioM
sto se tice softvera ne kazem da je isti (pobogu, music player ima novu ikonu!) ali IMNSHO nema nis pametnog novoga
Bookmarks