Mene jaaaako živcira kad netko ovako piše....
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=410505&postcount=1
užas, kako se samo može učiti tako pisati???
Vaše mišljenje?
Printable View
Mene jaaaako živcira kad netko ovako piše....
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=410505&postcount=1
užas, kako se samo može učiti tako pisati???
Vaše mišljenje?
Ma, to je navika s mobilnih, odn. od pisanja SMS-a. Meni se čini dobrom zamjenom s obzirom da mreže službeno ne podržavaju naša slova (šumnike).
BTW, neki dan sam zamolio frendicu da mi točno napiše kako se čita jedna riječ s turskog jezika. Ona ima Nokiju 6030 i poslala mi je poruku sa slovima "d" i "c". Drugi dan je pitam zašto mi je tako napisala, da mi u biti nije pomogla, a ona kaže-Pa napisala sam ti poruku s našim slovima "đ" i "č".
Da mi je stavila slovo "h" iza slova, bila bi mi pomogla, ovako...
pa znam da se možda naviknuo na mobitelu ali valjda ima tipkovnicu s našim slovima, šta će kada piše neki dokument ili referat pisat tako, i ja u chatu koristim (lol, rofl, omfg ...) ali se s tim ne koristim ovdje imaš smajliće i to je to!
meni je ti isto iritantno. i nikad to nisam koristila u sms-u...zbog uštede prostora;D
jedino ako je riječ takva da moram (npr. da se razlikuju sok i šok)
ma da ali ovako zvuči ko švabski :D
presheravanje do bola... joj ko da je teško napisat npr. zasto a ne zashto i sl.... :bunny:
ma kaj s mobitela,pa kaj ti pises ćčšžđ u poruci? Ako je ć onda je c kaj pa zna se kaj je kaj.I ja mislim da je preseravanje!;D
lik misli da je faca... zao mi ga je :-/ :-/ :Puke: :Puke: :( :(
Da, ali ne možeš biti sigurna kad je c-c, a kad č/ć kad se radi o prof. nazivima. Pogotovo onima koje ne znaš ili nisi sigurna.
Mislim, najte me krivo shvatiti. Ne stajem u obranu, ali kažem, katkad je korisno napisati ono "h" iza šumnika (koji to u SMS-u nije:) ).
A inače na netu ima i ljudi koji uopće ne pišu naše šumnike. Svatko ima svoj stil.:thumbup:
A daj mi objasni jel ch č ili ć, ja ne vidim razliku ;)= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
neznam zasto bi netko bio idiot ili se preseravao ako pise tako?
to je stvar navike,a i nije jedini koji tako pise na forumu...
compov,neznam sta si htio postici ovim topicom,ali stvarno nije u redu da nekoga ismijavate i nazivate ga pogrdnim nazivima.
nhf
....jaoooo, o čemu vi vam respravljate....kako pravilno pisati:lol: :lmao:
nisam ništa htjeo postići... samo me zanimalo vaše mišljenje... meni je to odavno bilo glupo, i to je moje mišljenje (valjda imam na to pravo)... ali gdje sam ga nazvao pogrdnim imenom ajde mi to nađi...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
EDIT:
nhf ;D
nisi ga ti vrijedjao,ali je ovaj ijelec4 koji je nepismeniji od clana kojeg je nazvao idiotom.
Nisi nigdje, ali neki jesu. To sam obrisao, a bude li ponavljanja slijede kazne.
laknulo mi je :)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
nego što se mene tiče meni je dosta informacija po ovom pitanju... i možete ovo šutnut u smeće ako mislite da je ovo besmislena tema (a je već sad... je...da je... :spin: )
pa nisam mislio da je idiot to se tako kaže možda je čovjek sasvim dobar štoviše bolji od nas rekao sam da mi smeta jer imam jednog takvog frenda i stvarno mi ide na živce sorry ako sam nekog uvrijedio= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
koje spike ;D
Tko je otvorio ovu temu uopće, ajd nek se sad lijepo javi, ajde... :bunny:
ć je tj :p
no comment na cijeli thread
kako ste svi dobri niko nema komentara, svi se čudom čude... jao :p
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=28628
pa mi nesto reci...:bunny: ;D
P.S. da ne bi pobro bananka ovo nije oglas nego samo pokazivanje onoga o cemu je tema:spin:
hehe, autosprž :D
A jeste likovi...sa cime se vi opterecujete... :D
Vec kad postam...smetaju mi ti ch, sch...
Ali i ja pisem bez dijakritickih znakova, pa nemam pravo na prigovore.
Ni ja! Nikad mi u školi nisu išli diktati sa č i ć!:)= Citat =:
Izvorno postao Sljaka