pomozite mi.kupujem auto i neznam koji da uzmem kiu picanto ili hyundai getz pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :wall:
Printable View
pomozite mi.kupujem auto i neznam koji da uzmem kiu picanto ili hyundai getz pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! :wall:
Ja bi između ta dva izabrao Hyundai.
Dođe te AFAIK na isto.
Hyundai je vlasnik KIA-e,Getz i Picanto dijele osnovu AFAIK....koji ti se više sviđa,ili koji nudi više za te pare,taj uzmi.
Ja sam kupio Picanta, obzirom da je u tom trenutku bio najjeftiniji na tržištu sa onom opremom koju je nudio...
hyundai getz , nedavno je izabran i za auto most bang for a pound .
Nisi reko s kolko love raspolažes.Jel bas mora bit nesto iz game hyundai/kia?
neznas sto je bolje
;D
getz.....:spin:
Definitivno Hyundai! pouzdaniji je od Kie, ljepsi ;)
A to da je ljepši je subjektivno...
definitivno uzmi OPELA
Slažem se, uzmi Opela :)
u igri nije opel ;)
ja bi izmedu ta dva hyundai uzela
@Antonio123
@PhytoSculpt
Prvo ovdje je rijec o Hyundaiu i Kiji
Drugo Hyundai je puno bolji auto od Opela!
tu su negdje , isto smeće.
ak gledamo prije recimo 1990 , Hyundaia doduse odna nije ni bilo :spin: ,tocnije , onda su jos bili samo brodogradioci (tak nesto nisam 100% ziher al ima nesto veze s morem) , ugl , ti Opeli do onda su bili jako kvalitetni .
vi kkoji zagovarate hyundaia i ostala korejska smece , jel se pitate kolko je vase prešs vozilo sigurno?
metra i pol lima od 800 kila
:retard:
Ljubav- Dobro došao na moju IGNORE listu.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Vi ostali- DO NOT FEED THE TROLL.
Da barem znaš trollat kak spada,Ljubav.
On topic: Ja sam L.L-u već reko svoje.
Samo bih dodao da bi bilo najbolje da ih isproba oba, pogleda koji mu/joj je udobniji,lijepši,komotniji,i za koji čuje više pozitivnih iskustava,da toga odabere.
Eto.
Čovjek je vjerojatno izdvojio ta dva modela jer su u istom cijenovnom rangu, pa pretpostavljam da si ne može priušiti za 10-15 tisuća skuplji i "pouzdaniji" europski auto...
Evo gdje se na top listi najkvalitetnijih nalazi Hyundai, a gdje Kia, odnosno Opel:
http://www.autoweb.hr/article.php?st...vo%25F0a%25E8i
Mislim da je to dovoljan razlog da se odabere Hyundai iznad Kie i Opela ;)
ma točno....
pa naravno i mazdu ću radije uzeti nego mercedesa:klap:
Moram se požaliti da bar od novije game (1998...) opelovih vozila su svi
škartovi jer svi-ama baš vi moji poznanici i prijatelji se žale na opela kojega
imaju i 50% posto ih žali što nisu kupili manje razvikanu marku vozila.
Ajd se ti malo smiri. Ak nemaš kaj pametno za reć i pomoći čovjeku bolje da ništa ne pišeš.= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Za sve ostale koji imaju problema s vidom - čovjek se dvoumi između dva auta, kie picanto ili hyundai getza, tako da se rasprava svodi SAMO i ISKLJUČIVO na to koji od njih, ako mu imate za dati koji pametan savijet ili prijedlog.
Ne želim ovdje više vidjeti prepucavanja o tome dal su bolji njemci, korejci, japanci, španjolci ili bilo što u tom smislu.
Tko se na ovo od sad na dalje ogluši bit će sankcioniran.
Dakle - Kia ili Hyundai. Picanto ili Getz.
Neznam zasto si se bas odlucio za ta dva auta?Za te novce mozes naci puno atraktivniji auto.Isto tako ta dva auta nisu u istoj klasi.Getz je veci i spada u skupinu sa 206,Clio II i sl.Po mojoj osbonoj procijeni bolji je Getz, mada oboje imaju 3 godine garnacije,Izgled je stvar ukusa, tako da to ne bih zelio komentirati.Nadalje, neznam dali si probao voziti oba auta jer tako bi se mogao najlakse odluciti koji uzeti...raspitaj se i za cijene malih i velikog servisa tako da se ne bi iznenadio.Auto obavezno sa klimom, bez toga nikako.Svakao kada se budes raspitivao za auto probaj nazicati neki skonto ili poklon:evil:
Danas nema dobrih i losih auta...stvar je kako pogodis.
Obrisan OFF
od ova dva, mislim da ti je bolji izbor getz. veci je i bolje ces ga poslije prodati. kako se dvoumis od ova dva, pretpostavljam da ces uzimati benzinca jer kia mislim da nema dizela za picanto(il se varam :) ). Cuo sam puno dobroga o 1.3 benzincu od hyundaia i za njega ide moj glas, a u kiu se ugradjuju samo 1.0 i 1.1 koji su dosta slabi.. cini mi se da ta dva auta i nisu bas istom cjenovnom rangu, getz je skuplji za koju tisucu i pol E..
Kupujes novi ili polovni? Koliko para?
aj reci pa cemo ti pomoci :)
meni se osobno jako svidja novi suzuki swift :)
Punto 1.4 nije losa opcija za 12E
uglavnom, koliko imas para? :)
Getz definitivno ima mi ga teta i predobar je
Obrisan OFF
Što se osnove izbora obavezno bi se odlučio na KIA Picanto jer je prelijep (bar meni) linije su mu glatke i zaobljene i manje kutijast oblik nego kod Getz-a, mada je i ovaj drugi ok Picanto je više pikanterija.
http://www.index.hr/automobili/bazaa...anto_baza2.jpgVShttp://www.index.hr/automobili/bazaa.../Getz3V-1V.jpg
EDIT: Picanto u nekoj tamno crvenoj boji ili onoj narađastoj!!