Ja bi između ta dva izabrao Hyundai.
pomozite mi.kupujem auto i neznam koji da uzmem kiu picanto ili hyundai getz pomoziteeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ja bi između ta dva izabrao Hyundai.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dođe te AFAIK na isto.
Hyundai je vlasnik KIA-e,Getz i Picanto dijele osnovu AFAIK....koji ti se više sviđa,ili koji nudi više za te pare,taj uzmi.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ja sam kupio Picanta, obzirom da je u tom trenutku bio najjeftiniji na tržištu sa onom opremom koju je nudio...
hyundai getz , nedavno je izabran i za auto most bang for a pound .
Nisi reko s kolko love raspolažes.Jel bas mora bit nesto iz game hyundai/kia?
neznas sto je bolje
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
getz.....![]()
Definitivno Hyundai! pouzdaniji je od Kie, ljepsi![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
A to da je ljepši je subjektivno...
definitivno uzmi OPELA
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Slažem se, uzmi Opela![]()
Bom Chicka WahWah
u igri nije opel
ja bi izmedu ta dva hyundai uzela
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
@Antonio123
@PhytoSculpt
Prvo ovdje je rijec o Hyundaiu i Kiji
Drugo Hyundai je puno bolji auto od Opela!
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
tu su negdje , isto smeće.
ak gledamo prije recimo 1990 , Hyundaia doduse odna nije ni bilo,tocnije , onda su jos bili samo brodogradioci (tak nesto nisam 100% ziher al ima nesto veze s morem) , ugl , ti Opeli do onda su bili jako kvalitetni .
vi kkoji zagovarate hyundaia i ostala korejska smece , jel se pitate kolko je vase prešs vozilo sigurno?
metra i pol lima od 800 kila
![]()
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Ljubav- Dobro došao na moju IGNORE listu.Izvorno postao Ljubav
Vi ostali- DO NOT FEED THE TROLL.
Da barem znaš trollat kak spada,Ljubav.
On topic: Ja sam L.L-u već reko svoje.
Samo bih dodao da bi bilo najbolje da ih isproba oba, pogleda koji mu/joj je udobniji,lijepši,komotniji,i za koji čuje više pozitivnih iskustava,da toga odabere.
Eto.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Čovjek je vjerojatno izdvojio ta dva modela jer su u istom cijenovnom rangu, pa pretpostavljam da si ne može priušiti za 10-15 tisuća skuplji i "pouzdaniji" europski auto...
Evo gdje se na top listi najkvalitetnijih nalazi Hyundai, a gdje Kia, odnosno Opel:
http://www.autoweb.hr/article.php?st...vo%25F0a%25E8i
Mislim da je to dovoljan razlog da se odabere Hyundai iznad Kie i Opela![]()
ma točno....
pa naravno i mazdu ću radije uzeti nego mercedesa![]()
Moram se požaliti da bar od novije game (1998...) opelovih vozila su svi
škartovi jer svi-ama baš vi moji poznanici i prijatelji se žale na opela kojega
imaju i 50% posto ih žali što nisu kupili manje razvikanu marku vozila.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ajd se ti malo smiri. Ak nemaš kaj pametno za reć i pomoći čovjeku bolje da ništa ne pišeš.Izvorno postao Ljubav
Za sve ostale koji imaju problema s vidom - čovjek se dvoumi između dva auta, kie picanto ili hyundai getza, tako da se rasprava svodi SAMO i ISKLJUČIVO na to koji od njih, ako mu imate za dati koji pametan savijet ili prijedlog.
Ne želim ovdje više vidjeti prepucavanja o tome dal su bolji njemci, korejci, japanci, španjolci ili bilo što u tom smislu.
Tko se na ovo od sad na dalje ogluši bit će sankcioniran.
Dakle - Kia ili Hyundai. Picanto ili Getz.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Neznam zasto si se bas odlucio za ta dva auta?Za te novce mozes naci puno atraktivniji auto.Isto tako ta dva auta nisu u istoj klasi.Getz je veci i spada u skupinu sa 206,Clio II i sl.Po mojoj osbonoj procijeni bolji je Getz, mada oboje imaju 3 godine garnacije,Izgled je stvar ukusa, tako da to ne bih zelio komentirati.Nadalje, neznam dali si probao voziti oba auta jer tako bi se mogao najlakse odluciti koji uzeti...raspitaj se i za cijene malih i velikog servisa tako da se ne bi iznenadio.Auto obavezno sa klimom, bez toga nikako.Svakao kada se budes raspitivao za auto probaj nazicati neki skonto ili poklon![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Danas nema dobrih i losih auta...stvar je kako pogodis.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Obrisan OFF
od ova dva, mislim da ti je bolji izbor getz. veci je i bolje ces ga poslije prodati. kako se dvoumis od ova dva, pretpostavljam da ces uzimati benzinca jer kia mislim da nema dizela za picanto(il se varam). Cuo sam puno dobroga o 1.3 benzincu od hyundaia i za njega ide moj glas, a u kiu se ugradjuju samo 1.0 i 1.1 koji su dosta slabi.. cini mi se da ta dva auta i nisu bas istom cjenovnom rangu, getz je skuplji za koju tisucu i pol E..
Kupujes novi ili polovni? Koliko para?
aj reci pa cemo ti pomoci
meni se osobno jako svidja novi suzuki swift
Punto 1.4 nije losa opcija za 12E
uglavnom, koliko imas para?![]()
Zadnji uredio whiteboy : 02-07-2006 u 00:03
Getz definitivno ima mi ga teta i predobar je
Obrisan OFF
Što se osnove izbora obavezno bi se odlučio na KIA Picanto jer je prelijep (bar meni) linije su mu glatke i zaobljene i manje kutijast oblik nego kod Getz-a, mada je i ovaj drugi ok Picanto je više pikanterija.
VS
EDIT: Picanto u nekoj tamno crvenoj boji ili onoj narađastoj!!
Zadnji uredio whiteboy : 02-07-2006 u 00:02
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks