Evo pocelo je emitiranje ovoga subotnjog showa. Kakvi su vasi dojmovi u vezi prve epizode. Meni se emisija svidjela iako ima nekih nedostataka ali tek je prva epizoda. Posebno mi je drago gledati montirane skeceve ;D
Printable View
Evo pocelo je emitiranje ovoga subotnjog showa. Kakvi su vasi dojmovi u vezi prve epizode. Meni se emisija svidjela iako ima nekih nedostataka ali tek je prva epizoda. Posebno mi je drago gledati montirane skeceve ;D
za prvi put ok, iako je zbog oliverove ljutnje moglo doci do prekida snimanja :D a Hrvoje Keckes se nekak previse pravi blesav... neznam u cem je stos
...meni to sve djeluje nekak usiljeno.:rolleyes: nije mi nešto...
Ja ne znam kako netko može uopće gledati te hrvatske "showove"...
Možda i izgleda malo umjetno, ali je zbog toga i smiješno. Mirko je super :-)
Treba vremena da se razvije. Za prvi puta mi je Ok.
Kazo je zakon ;D
zuhra je ok al nije ni do koljena pervanu
Zuhra je meni osobno bio OK ali samo u Zločestoj Djeci. Ovaj humorna silu mi se uopće ne dopada. Činjanica je da sada samo plazi za lovom i cijelo vrijeme nešto nudi. Osobno mi se ne dopada više ni večernja škola jer sam odrastao na Zl. Djeci i to je bio spontani humor koji kada sam slušao sam se davio od smjeha. Nakon što su se Pervan i Zuhra naravno na čelu sa Pervanovim kumom iz HDZovskih razloga razišli od stare ekipe Zločeste djece za mene su nažalost :thumbdown
Meni i pervan i zuhra idu već dugo na jetra, baš kao što si i rekao, humor na silu, bljuv...
Ima i neka emisijia na hrt-u, gdje je i gobac, i ona neka žemska i onda oni valjaju neke gluposti i to je kao smješno... Strašno na što se troše novci ljudi koji plaćaju porez i tv pretplatu...
ja to ni ne stignem pogledat kada sam stalno na kompjuteru :)
Ma dobri su i Zuhra i Pervan,samo imaju jedan problem:Kasne sa svojim emisijama jedno 20-ak godina.To je sve već viđeno,potrošeno,tj.jednostavno
dosadno.A"Genijalci"(ono s Gopcom i ekipom)po meni prevazilaze sve okvire dobrog ukusa.Nebi se čudio da to"ide" na nekoj lokalnoj televiziji,al na HTV-u?Svaka čast pokušaju,al što je previše je previše...
Kaj je tu prešlo granice dobrog ukusa? Daj mi jedan primjer...
meni su genijalci dobri, ali mi ide na živce gobac koji pokušava bit glavna faca i ispast smiješan, a dosadan je!
Slažem se. Pogotovo kada je bio u prvom BB reko neku foru a niko se nije smijao.;D= Citat =:
Izvorno postao marke
Meni je Zuhra bio bolji u Večernjoj školi
Šta se može
istina da pervan valja price i fore koje su vec preslusane al on to isprica na svoj nacin pa bude smjesno...
no svako ima svoj ukus. ni meni se ovaj nas humor na tv-u ne svidja al volim pogledat npr. bitange i princeze to mi je zakon
tak je...,,,
Meni se Pervan sviđa u "Uzmi ili ostavi" - jako je snalažljiv i spretan, dobro zna isfurat svaku situaciju sa pravom dozom duhovitosti, a taj 'kviz' mi je općenito dobro napravljen (odlična muzička podloga za razne situacije, bolesne 'utješne' nagrade...)
et za sve koji volite pervana predlazem pogledati njegov stand up nastup 'bozanstvena komedija' u vidri jednom mjesecno bude, karta 50kn, ja bio i bilo super
bio sam i ja, bilo je dobro mada je sve te fore vec isprico vise puta...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ma večernja škola ih rastura ko bebu zvečku
Mi hrvati se jedino znamo međusobno šprdat (glupi showowi), ništa pametno... MEni zuhra priča kao da je mrtav (nja,nja,nja) on je za reklame i tako ali za voditelja NE
Isfurane su te emisije,svaki k.... ima svoju emisiju.