Re: Novi telefon: SE T100
Bezveze. Bez boje?? Ma totalni promašaj....
racunaj da bi cijena mogla biti vrlo niska, da pače suprise niska - mislim da bi u paketima operatera mogao biti izmedu 500 i 900 kuna...
inače meni osobno telefon je baš simpa, jednostavan a efektan dizajn, cool dimenzije - mogao bi postat kultni telefon u socijalno ugrozenim sredinama kao sto je Hrvatska.
ajde probat cu nekako postat sliku ođe...
Ajme bijednog telefona...Bez trunke maštovitosti...Dvobojni ekran? Ma užas živi.Osto bez riječi ružnim (i preružnim) izgledom ovog telefona.A ni tipke nisu lijepe.Onak prozirne ko kod starijih Panasonica...Užas...Sorry na tolikim kritikama al nisam uspio to zadržat u sebi... ;D
dragi moj experte za telefone,
hvala ti na otvaranju oči i pomoganju u otkrivanju pravih mana ovog telefona... sada sam siguran da svoju t68i neću zamijeniti s ovim telefonom, a mislio sam da budem... bio sam čak spreman platiti za njega ko i za 68, ali sad bi ga kupio jedino ak bude 500-600 kuna i to u nekom paketu...
[quote author=Hrc link=board=sonyeric;num=1032892378;start=0#4 date=10/05/02 u 00:28:18]...al nisam uspio to zadržat u sebi... ;D[/quote]
to sam i ja rekao kad sam saznao da mi je žena trudna ;D
::) Ja sam imao namjeru kupiti T200 kad se pojavi ali pricekat cu ovu stvarcicu.Ako ima Meni kao T200 sigurna kupnja.Izgled nije toliko vazan koliko ono unutra,a ima ga i u 3 izvedbe boja kucista.
sms_freaku ja ti ne preporučujem da čekaš jer ti ericssoni/sonyericssoni uvjek jaaaakoooooo kasne... Kod mene imaju već 3 neopravdana (R600, T200 i P800) ;)
Nema frke. Drago mi je da sam (bar nekom ;D ) uspio pomoć.Al kaj si zbilja htio 68i zamijenit za ovo? Neznam kaj da kažem... No glavno da sam ti prosvijetlio glavu ;D