Bezveze. Bez boje?? Ma totalni promašaj....
Sony Ericsson danas je predstavio novi telefon T100 (ne nema ekran u boji i nije preklopni)
nazalost ne mogu vam poslat slike (vjerujte mi iz opravdanih razloga) pa vam sam evo link ak vas zanima
http://www.esato.com/board/viewtopic...02&forum=2
mozete ga i isprobati
http://www.sonyericsson.com/trythephone/T100/t100.html
potrban vam je šokvejv
Bezveze. Bez boje?? Ma totalni promašaj....
racunaj da bi cijena mogla biti vrlo niska, da pače suprise niska - mislim da bi u paketima operatera mogao biti izmedu 500 i 900 kuna...
inače meni osobno telefon je baš simpa, jednostavan a efektan dizajn, cool dimenzije - mogao bi postat kultni telefon u socijalno ugrozenim sredinama kao sto je Hrvatska.
ajde probat cu nekako postat sliku ođe...
ja sam genije... :![]()
Ajme bijednog telefona...Bez trunke maštovitosti...Dvobojni ekran? Ma užas živi.Osto bez riječi ružnim (i preružnim) izgledom ovog telefona.A ni tipke nisu lijepe.Onak prozirne ko kod starijih Panasonica...Užas...Sorry na tolikim kritikama al nisam uspio to zadržat u sebi... ![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
dragi moj experte za telefone,
hvala ti na otvaranju oči i pomoganju u otkrivanju pravih mana ovog telefona... sada sam siguran da svoju t68i neću zamijeniti s ovim telefonom, a mislio sam da budem... bio sam čak spreman platiti za njega ko i za 68, ali sad bi ga kupio jedino ak bude 500-600 kuna i to u nekom paketu...
[quote author=Hrc link=board=sonyeric;num=1032892378;start=0#4 date=10/05/02 u 00:28:18]...al nisam uspio to zadržat u sebi...[/quote]
to sam i ja rekao kad sam saznao da mi je žena trudna ![]()
:Ja sam imao namjeru kupiti T200 kad se pojavi ali pricekat cu ovu stvarcicu.Ako ima Meni kao T200 sigurna kupnja.Izgled nije toliko vazan koliko ono unutra,a ima ga i u 3 izvedbe boja kucista.
sms_freaku ja ti ne preporučujem da čekaš jer ti ericssoni/sonyericssoni uvjek jaaaakoooooo kasne... Kod mene imaju već 3 neopravdana (R600, T200 i P800)![]()
Nema frke. Drago mi je da sam (bar nekom ) uspio pomoć.Al kaj si zbilja htio 68i zamijenit za ovo? Neznam kaj da kažem... No glavno da sam ti prosvijetlio glavu
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ovako, ovi u sONY-eRICSSONU su totalno u banani!mislim, kako to oni planiraju postati broj 1 na tržištu s tako ružnim mobitelima?!?pa kaj neznaju da dizajn i izgled prodaju stvari?danas je trend imati fora mob(bilo bi me sram imati t100 i pokazati ga u javnosti!).a ni onaj t 200 nije ništa ljepši i još k tome su ga totalno popljuvali i kritičari i korisnici!!!koda su ga radila djeca iz vrtića!dok se nisu spojili, sony i ericsson su radili totalno zakon mobove-računao sam kad se spoje da onda neće imat konkurencije->boj,voz aj rong!
eto,tolko od mene za danas.
se=tu tams daun![]()
Pa ne znam koji vam je ku*ac, ali to je LOW COST model od SE, najjeftiniji u klasi... A dimenzije su kao HI COST... Sta to nije dobro?
Veky - Croatia&&Veky@onLine.hr
Mnogokrasan aparat još samo da ga stave u kutije s praškom za pranje rublja...![]()
Osnovnoškolci će biti oduševljeni ako bude u pri-pejd paketu.
Ako cijena bude oko 500 kuna kako kažu prodavat će se ko lud
500 kn ? Nema sanse . . . moje predvidanje oko 1000-1500 kn
It's nice to be important, but it's more important to be nice
imaš pravo, ali u paketu sa pretplatom nema šanse preko 1000, jer je T300 sa kamerom 1565knPoslao: " Player 4 ever "
500 kn ? Nema sanse . . . moje predvidanje oko 1000-1500 kn
Sa pretplatom Bi mogao biti oko 500 - 600 kn . . . .
u pre-paidu oko 500-700
evo vidiš da smo se dogovorili![]()
Evo piva . . .. Biraj
Zadnji uredio Jamal : 15-12-2002 u 02:01
živili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Poslao: " Player 4 ever "
[B]Evo piva . . .. Biraj
morat čemo probati sve, ne bi htio da se netko naljuti...
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio karaman : 15-12-2002 u 16:41
E ja sam maknuo svoje slike jer nekima treba puno da ocita stranicu kad ima puno slika . . . .
Zadnji uredio Jamal : 15-12-2002 u 01:59
.... misliš piva....![]()
plejeru,jel se to na mene odnosi?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bookmarks