Hola todos!
Evo da se malo javim forumasima u jednoj friskoj temi, pa da je lako nadjem medju mnogim koje ce se pojaviti do mog sljedeceg javljanja... ;)
Samo u par crta, jer se sluzim kompom rijetko u ovom smjestaju (ovdje je besplatan net) - student residence.
Dakle od nedjelje sam u Barceloni, a prije toga sam bio 5 dana u Madridu.
Uglavnom - ZAKON!!!
Madrid je prekrasan. A nocni zivot takodjer mrak! Stvarno je grad do jaja. I ima dosta 'hrvatskog duha', ali ipak su generalmente totalne lijencuge. Nema kafica otvorenog prije 11! A niti se ne trude bas oko toga da su im stolci od, recimo ratana ili tako cega, ma cak i da imaju nekakvu podlogu za sjedenje... ne, cesto je to samo goli metal, ponekad hrdjav... :) A navnodno imaju veliku 'kulturu' pijenja kave, kao recimo mi...
Eh, a Barcelonu jos nisam stigao ni upoynati u ova 2 dana, jer u jutro sam ovdje u skoli spanjolskog, do pol 2 ili pol 3, kako kada... ali ekipa u student residence je zakon! Cim smo dosli smo se skompali i izasli van, jucer smo se zapili da je to prestrasno.
Ima neki bar blizu smjestaja koji je totalno zakon, a cuga jeftina. Shooters kostaju 1,50 eura, a ponedjeljkom samo 1 euro!!! Dakle, 7.3 kune ya recimo B-52 ili Harry-Potter ili Orgasmico!!! (ali to je tako bas u tom 'nasem' baru, da ne bi pomislili da je sve ovdje jeftino... ;)).
Strava!
Danas sam ostao 'doma' jer mi fali sna. Stoga odoh ja sad corit, pa se javim jos ovih dana s novim yanimljivostima iy spanjolske. ;)
Do onda poZdrav svim forumasima!!! :beer:
P.S. Sorrz na zamjeni z sa y ponekad, naviko sam na drukciju tipkovnicu... ;)
Adios!