Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ? :wstupid:
zahvalna!!
Printable View
Instalirala sam smart movie i sve za 5.kad se pojavi usred filma register i kaže da upišem : personal license key !!??'
Gdje da ga nađem ? :wstupid:
zahvalna!!
Malo(puno) si fulala dio za Symbiane
Imas .app file koji sa FXplorerom zaljepis preko defaultnog u folderu i onda ides u programu na opciju UNLOCK CONVERTER i utipkas kod koji ti je u koverteru kad ides pod HELP->UNLOCK CONVERTER ili tak neke(to ti je request key) i dobijes kod koji opet trebas napisat u konverteru na mobu..............javi ak si uspjela
:bunny:To mi treba malo dok skužim!!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala :spin:
Dali mi može netko poslati neki crak ili tak nešto da upišem ,ovo mi zvuči komplicirano! :cool:= Citat =:
Izvorno postao lili
Daj mail,taj .app file ti je ko crack........ides u FExplorer i na njega copy i paste u folder programa(di ti je vec instaliran,MMC ili mob),to napravi pa cu ti dalje jednostavno objasnit= Citat =:
Izvorno postao lili
:spin: ljbulic@vip.hr= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:bunny: Kaj si i to moram instalirat? :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
da,poslat cu ti i njega u mailu
lili,friski je vec spomenuo da postoji gumb edit pa te molim da se njime i sluzis i da se suzdrzavas postanja "u nastavcima"
sto se tice app datoteke ona se ne instalira nego se samo zamjeni sa originalnom app datotekom programa
:kiss: :closed:Instalirala sam fexplorer ali kad sam ga otvorila piše:The beta version is expired.Kaj da radim? :cool:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala Vlajecu Instalirala sam sm (još uvijek bez registra), a onu datoteku .app na mobiću piše:Datoteku nije moguče pokrenut iz sigurnosnih razloga !!!''?? :bunny: :kiss:
:spin: Hvala sodom-u i ivlajecu!!!
Upisala sam registar kak si mi rekel.To štima,ali onaj .app mi nije jasan??!! :klap:
u register upisi kod 0000
Jesi????Prvo napravi to kaj ti je sodom reko.................
Sad odi u SM i na opciju unlock converter.....................
I u konverteru na kompu procitaj request key(tam ti je negde pod help isto u opciji Unlock Converter)kuzis?
0000 ništ od 0 invalid!!
skini iz mojeg profila fexplorer 1.13
Poslal sam ti novu verziju,daj sa njom probaj.........
:wstupid::wstupid:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
to san našla ali neznam kaj daupišem ispod .request codaTreba unlock code generade by device. :spin:
taj unlock me muči! pa veli restart player,device više neznam! :evil:
pogledaj u sm-u koji je kod i upisi ga u converter
:evil:= Citat =:
Izvorno postao sodom
isto mi piše i sa 1.11 i sa 1.13.neče iz sigurnosnih razloga. :zbunj:
Koja ti poruka dode kad upalis FExplorer???
on je "normalan" piše c,ispod pa e,z inbox ,procesis.onaj .app me zeza :bunny:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Hvala super si kak da ti povečam reputaciju?= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Više ništa neznam ! :bunny: Hvala odoh na Pink gledat Rubi Bok!!! :kiss:
Hvala na svemu"nemam više živaca!!! Bok :closed:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Serial: 353798006787636 to ti je za verziju 2.12 koju sam ti poslo prije,onaj kod koji tu treba= Citat =:
Izvorno postao lili
Repka se dize tak da stisnes na vagicu ispod imena,onda odaberes Slazem se (za pozitivnu) ili ne slazem se(za negativnu) i napises svoj komentar
Čuj ovdje piše jako puno riječi koje znače spread :thumbup: !!!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Danas mi nejde ,čak nemrem ni reputaciju poslat !da po.....ššš! :spin:
Upiši ga ti!!! :evil:= Citat =:
Izvorno postao sodom