E škvardro ,sa mo ću vam reči,, trebva vam biti žao kaj niste došli, bilo je prestrašno ;D izuzev malog incidenta na kraju kada su tomo i wb htjeli šorati nekog cigana ;D
Printable View
E škvardro ,sa mo ću vam reči,, trebva vam biti žao kaj niste došli, bilo je prestrašno ;D izuzev malog incidenta na kraju kada su tomo i wb htjeli šorati nekog cigana ;D
samo bih thio napomenuti (za sve koji su bili prisutni) da smo tomo i ja sad pričali pol čuke i da smo postali najbolji prijatelji! :)
tako da je taj topic :closed:
ma trebali smo ga skupa ;)...inaće bilo je OK, (cenzura ;D), nek vam bude žao kaj niste došli :)...bilo je pive, cajke, tehna i svega ;)
ma ljubim te u oko tvoje, mili :)
aj laku noć! :)
joj zlo mi je a moram na posao;D
Pa nije valjda da još svi spavate, ili možda boli glava??? :D :D :D
E pa di si care!!!
Ja sam se probudio prvo u 10, pa u 11 ;D malo mi je glava velika, inače sam ko nov, skoro ;D
ja se sad probudil, glava ne boli.......hebote jedva sam fotić našo, već sam mislil da sam ga zgubil.= Citat =:
Izvorno postao bigboss
sorry nisam ja car, WB je car ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Ja sam se probudio u pol 11 i muka mi je od silnih sokića,
ajde kad si ga vec nasao pukni i koju sličicu gore da ostatak forumaša vidi šta su propustili :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
e bash necu ;)...nek im bude krivo ;)
are you talking to me? i don't see anybody else here, so.... ;)= Citat =:
Izvorno postao bigboss
ma ti si car!
I BD je car!!
ma svi koji su došli su carevi.
Osim U-NiQ
ona je carica! ;)
ti bi trebal dionice u coca-coli dobit, tolko soka ja nis popil deset godina ko ti jučer ;D= Citat =:
Izvorno postao bigboss
:lol: zato sam danas na vodi :)= Citat =:
Izvorno postao tomo
a di nam je legenda BlueDevil, sigurno još čori ;)
ma OK :), ali da li se ti sječaš ičega od jučer, odnosno danas? ;) :zbunj:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma kog je briga, niko se ničeg ne sjeća ;D....glavno da je sve 5 ;)
tako je... ako je netko bio trijezan, nek se pravi da nije... ;D= Citat =:
Izvorno postao tomo
htjela san još sinoć svratit na forum al nikako naći kabel da se spojim.. možda i bolje zapravo hehe
eeeee!.... večer za pamćenje, nema šta. drago mi je bilo upoznati vas sve in real life :)!
ma SVI ste carevi! - tomo nam je pravi kauboj /weee-ha!,majstore!/, bigboss gospodin sa manirima /thx na prijevozu još jednom, stari :)/, gog i whiteboy legende /love ya! hehe :)/, Bluedevil i njegov jeep...hehe simpa... Damgol aka Bart...kakva faca..šteta kaj i ti nisi dalje išao s nama....
kakva noć, kakva noć, kakva noć.....
KAD JE REPRIZA??!!? ;D
Evo me, dame i ... dame ;D
Dignuh se oko 11, popio kavu, ručao, pa na forum. Sinoć stvarno nisam mogao, jedva sam se skinuo a kamoli da kompo još palim ;)
Mogu reći svim LOOSERIMA koji nisu došli da su stvarno propustili jedan mrak provod. Svemu sam se nadao, svega sam vidio dosad, ali je gorenavedena ekipa ipak premašila sva očekivanja.
Svi ste vi, gospodo, CAREVI. Veliki. Onako se ruži, onako se nekad ružilo. A bogme će se onako još podosta puta zaružit.
:beer: :beer: :beer:
A damu (dame) pozdravljam u posebnom postu. Ipak su zaslužile ;)
(Gog, ovo i tebe ide ;D)
hehehe ma naši sastanci su unikati, svaki za sebe....nema tu reprize ;)...al možemo ponovit uskoro :beer:
QUOTE uniq-simpa... Damgol aka Bart...kakva faca..
LOOOL ;D
potpisujem! :beer:= Citat =:
Izvorno postao tomo
točno...ono se ne može ponovit... al probat ćemo nekaj slično iskemijat ;D
ma sljedeći put može biti samo bolje :)
ja bi doso da ide neko kok znam , ne volim se utrpavat .
Pa kaj bi se utrpavao, pa ni bd, ni damgol, ni bigboss, ni bubbles, ni andrea, ... nisu nikoga poznavali prije nego kaj su prvi put došli...
mislim da nisam od bas svih pozeljan a velim ne volim se utrpavat nekom kom nisam dobrodosao.
ak ce ic neko kok znam,ic cu.
htio bi vas sve upoznat i to zajebancija mislim,da vidim kaki ste u RLu
****** kaj sam moro ici rano, ali ustajao sam u 7.30 a i nisam se bas uklopio jer sam kasnio 5 rundi....
a kome to nisi dobrodošao?....bez veze
Joj hvala, baš si srce... ;D Nadam se da te nisam previše udavio s pričama dok smo se vozili ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Dajte, ljudi, prestanite sa "sorry" svi skupa. Izašli smo, pala je rijetko dobra zajebancija, cuga, ružiona do jaja, i kakvi sad sorry? Da me netko gnjavio ja bih se maknuo, ili bi rekao u facu - takav sam. al fakat nije bilo potrebe, ma ni grama potrebe, za takvim potezima.
Samo se mogu potpisat ispod svih postova koji govore kak je mrak bilo sinoć (a drugačijih postova ionako nema), mogu reći Gruntovčanu da ne se*e kvake (ooops, cenzura ;D) i da se izvoli pojavit drugi put. Isto kao i svi ostali.
A što se tiče ponovljenih pokušaja - naravno da sam za! Čim čim prije tim tim bolje ;D
BTW - toliko sam bio u banani jutros da sam otišao na kavu praznog tanka. Već jučer kad sam išao prema pubu sam trebao na pumpu - a koliko je još vožnje poslije bilo... I danas kavu srknem, krenem doma, i pila malo pocukne. Pa drugi put, pa treći, i veli "buffff" i krepa. I onda ja ko krele okolo žicam nekog da me odveze do benzinske (a nitko neće sta, ko da smrdim), kupim 5 litara (taman za 5km do benzinske ;))
Koji sam krele, nevjerojatno..
...hebiga,i ja bi rado da sam bio,ali kad nemogu doći,jer nit imam love,nit imam prevoz (osim onog HŽ-a)...ali stvarno mi je krivo što sam propustio ne samo ovaj miting,nego sve...ali se nadam da ćemo se naljeto vidit...
mene ist vidite na ljeto...nadam se= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Pozdrav ekipi, krivo mi je kaj nisam bil (ko cucku :( ) ali kaj se može, viša sila. Da sam bar prije saznal.
@Tomo daj slike za nas koji smo bili spriječeni, ostali neka žmire ;)
pa zašto u ljeto ajde napravimo negdje uskršnji tulum
@bluedevil sorry,zvjezdo!
@svi koji su dosli ne kozim zapili ste se , pa kak ste vozili poslje,ne zgledate mi ko neki koji bi se ubili pa poslej isli s autom doma
Neloša ideja. Hvalevrijedna. Ajmo neki termin iskemijat, da imaju ljudi vremena se snać i dogovorit.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Kein problem - platiš :beer: i prijatelji ko što smo i uvijek bili ;)= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Bila su 2 prevozila. I šoferi su pili samo bezolovnu pijaču.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
BD je pio samo malo teži dizel ;)
a bigboss je bil na plinu! (coca-cola) ;D
Gruntovčan pa svi su dobrodošli, nema ti kaj bed biti...
joj jest da mi je na sastanku bilo mrak
ali oporavio sam se tek negdje oko tri i više pivu ne pijem
ako sutra rano ujutro moram na posao,baš vas briga ali
vi ste spavali do 11 a ja sam već u 8:00 kuhao kave :-/
jao damgol baš mi te nekak dođe žao....
ma neka nije mi žao zbog ekipe i sastanka
a i upoznao sam tebe bejb;);D
e to je smooth operator! :beer:
damgol, špreheru ;) ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
E to sam i ja htio reći... pa me ovaj damgol prestigao. K vragu, nit sam do Goga uspio doći u petak od njega, nit sam uspio komadu uvaljat kompliment od njega...
Ma daj ne brij gluposti, ja se narihtao da me zadnjeg voziš doma potiho se nadajući, a ti hladan ko špricer... ;D
;D ;D ;D
I love this dude, more every day :kiss:
I love y'all :kiss: :kiss: :kiss:
e BD mislio sam da si čovjek od akcije kad ono......
niš očito morat ću se ja zabavljat sa našom igračkom;D
A čuj...neke stvari ne smijem iznositi u javnosti ;)
Vas dvojica samo pričate gluposti, dijela!!! ne riječi... ;D
Ohoho! Otvoreni izazov... Pa, damgol, morat ćemo isukat mačeve, ko prava gospoda, pa podarit našoj gospi ono što tako žarko želi... ;D
e kuiš ono sori ljudi
drugi put ču doč
:D
kaj pa di su slike ?? da vas vidim malo
ma nema slika, samo ono kaj je bilo u maxiju, a tam nije bilo ni blizu onoga poslije... ;)
a baš mi je bed što nisam došao ali baš čitam i nevidim da je bilo slavonaca,samo okolica zagreba i samZG!morat čemo se mi dogovorit iz slavonije a kontam da bi za uskrs bilo idealno,svi bi mogli doć!
To bi bilo odlično, a ako se i ne uspijete dogovoriti za dolazak u zg zašto ne bi organizirali druženje u osijeku?
idemo svi hž-om (očekujte kašnjenje oko 2sata) i rezerviramo cijeli vagon i to je to
Ni to uopće nije loša ideja... Već je spomenuo wb neko eventualno druženje na moru negdje, evo i Slavonija se spominje, Zagreb je uvijek aktualan...samo se treba dogovorit :D
oke očekuj moju rukavicu u svojem obrazu;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
i to vrlo skoro;)
ma bit će skoro kad ih malo iz-editiram;);D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
rukavicom ćeš ga po obrazu? a ja mislio nečim drugim... ;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
K vragu, ovo se protiv mene okreće... Još ću ja Gogovo mjesto zauzet...
Nije to dobro :nono:
pa nebi osijek bio loša opcija ali ako se mi slavonci dogovorimo nebi bilo problema oko dolaska!ako bi išli HŽ-om krečemo sutra pa se vidimo za Uskrs!je da se nepoznajemo međusobno ali bi se dogovorili i došli do zg!
ne brini frende mi smo zaključili temu tko će koga;);D
I know it,you know it a he definitely knows it!!!
nice,bilo je veselo a?ako šta bude za uskrs garantiirano dolazim i još vodim nekog iz slavonije,onda čemo svi imat vremena i sredstava!
ma bravo damgol! baš super da si stavio fotke!!
wb je nenadje*iv
pa naravno coma... ;)
Ali lol mi je ova s laptopom, to nisam ni vidio da ste gledali (ma nisam ja puno toga vidio, kad smo kod toga... ;) )
@damgol - ma šta si stavljo slike, trebali su patit zato što se nisu pojavili, vidiš kako ih tomo nije htio stavit... :)
nego, samo da disklejmam, slike iz maxija ne pokazuju ni približno kako je hebeno bilo kasnije, nakon maxija... ;)
E, tako! U Maxiju je bilo super, mrak, najbolje. A poslije još bolje :D
@damgol: THX na slikama :thumbup:
ja sam ocekivo vise pifkana na stolu il ste malo prečerali u pričama il pijete samo hgh-end cugu ... :cool:
Treća varijanta: konobar je revan bio :D
ma nije bitno kakav je konobar,bitno je da ste vi zarundali i namazali se ko zvijeri!
ovo su samo neke od slika one s pivama sam maknuo jel nikoga
ne reklamiram besplatno;D,a slika još ima.......
ma daj dosta je...i previše.
Stislo Tomu, da neke slike ne bi dospjele u javnost ;D
Damgol, tu se da i nešto para izvuć ;)
da bas sam i ja htio rec,sta tolko tomo zanovjeta da se ne stavljaju slike.
vjerovatno je uhvaćen u neko mnezgodnom trenutka,mozda su i maloljetice u igrii...
cccc
Možda?? Eeeeee.... da samo znaš... ;D :D ;D :D ;D
hehe, da bar, al nisu.......ma nisam protiv stavljanja slika, al mislim da ne moramo uvijek mi predstavu radit ;)....par slikica je dost ;)...tek tolko da se štimung
vidi
...jel se može na kraju napravit popis tko je sve bio na sastanku...pola ih znam,dok neke ne prepoznajem :D ...
ok tomo tko želi ostale slike nek plati;D
Evo dolazim i ja na sastanak, bio on u Osijeku ili u Zagrebu. Htio sam doći i sad na prošli al nisam imao ekipu s kojom bih došao, a neda mi se ići sam! Dalek je to put pogotovo sa HŽ!He he!
u-niq & frendica= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ch3lawy
tomo
whiteboy
gog
kakav nered
damgol
bluedevil
coma_zgb
buggy_2003
and me
...hvala...
Tzv. "DreamTeam" :king:
9:2,ajme,ajme.... ;)
ali cure su se dobro držale... ;D ;)
da za razliku od tebe;);D
sve "vidam" sam tog buggy2003 ne .
i frendicu :lol:
pa malo bolje "podajgle";);D
eto škvadro vidite da je fakat bilo super kad se cijeli ostatak tjedna tema i dalje vrti :) drugi put morate svi doći!! :)
@whiteboy: ovo je bio tek dio našeg kapaciteta ;)
Elem, drago mi je da se i kolegica uvažena uključila, i stala u obranu Dream Teama. Očito dečki i nisu za bacit, kako NEKI misle...
Hvala, kolegice, imaš :beer: kadgod veliš....
a NEKI možda imaju ime koje počinje i završava sa slovom 'a'... :rolleyes: ;)
...eeeeee tako, baš točno ti NEKI...
eh pa kaj si sumnjao?? ma dečki su zakon= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
šteta kaj ne volim pivu ;)
Pa može se i vina piti, nije problem. Sve je stvar dogovora, i kako se počne.
Ako ne sjećanje ne vara, palo je i preko nekoliko čaša crnjaka na onom kraju stola ;)
Nisam vidio da ste ostale žedne ;D
kaj njemu to uopće objašnjavaš. Njegovi pojmovi o kapacitetu su relativni.= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
;D :D LOLčina :D ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Velika, dapače ;D ;D ;D