kaj je bolje?
Printable View
kaj je bolje?
to je isto ko da si pitao sendvic sa sirom i sunkom ili sendvic sa sunkom i sirom...
ja preporucujem ht-ov dsl... tak.
kao sto killa kazeto ti je isti qurac, nista dok ne dode konkurencija
Kao što su do sada rekli isto sranje drugo pakovanje al ak misliš uzeti flat rate onda obavezno HT jel oni će se manje pridržavati fair use ugovora jel oni promet ne plačaju za razliku od iskona
Ali kod iskona je manja cijena dodatnih 512mb ako uzimas manje pakete! 15kn
Od Ht-a zemi ;D
jedina prednos iskona je sto odmah prvih 512 mb napracuje ako prodjes 50%
hmmm a kaj mislite razmišljam si uzeti onaj od vodatela preko digitalne satelitske (imam sky star 2) to mi ima frend ali je problem kaj nemožeš preko satelita slati signale pa moraš biti spojen preko dial-upa
Bez veze. Nemoj to izimati. Uopće se ne mogu koristiti P2P programi jel sve ide preko proxy-a, jedino što možeš raditi je surfati i skidati sa web stranica.= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
a hebiga ipak imas flat rate za 130kn
Imaš al opet moraš bit stalno spojen sa modemom= Citat =:
Izvorno postao Brunek
pa spojim se breko sisterke preko Shitneta(Carneta) a meni je stara invalid i zato dobivam 30% jeftinije razgovore i ne plačam onu pretplatu t-comu a kaj kad u mojoj selendri kakti gradu nema dsl-a niti kabelske
pa ak nemas mogucnost uvodenja t-ovog ili iskonovog adsl-a onda si osuden na vodatel takozvani adsl= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
a znam ali kada moram se spojiti preko carneta a ove .... u t-comu pitam dali znaju kada će doći to i do moje selendre i nitko nezna a na praksi u t centru imaju adsl! gamad
a ja živim u osijeku u velikom naselju pa nemogu imat ni jedan od DSL-ova,čisto sranje,bolje da porade na proširenju(a moj lega 20metara odmene može imat)= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
samo jedno pitanje,mene zanima od koga je jeftiniji flat rate od iskona ili ht-a
da kao u 52 grada blablabla mafia sve je to čista mafia! a čitao sam nešto da iskon 'oće na tržište fikse telefonije!
ma oče oni sve lopovi!bolje da rade malo pomalo ali kvalitetno a ne da jedni mogu imat sve a drugi da jedu govna zato što nemogu imat ništa!lopovska poduzeća!sramota
a ja bih preporucio da sacekas da dodje tele2 a to ce negdje do 8 mj,pa da vidis kakve ce biti cijene,mislim da ce biti nize ne t-comove.
I onda će HT morati sniziti cijene i opet ti dođe na isto. Kad bi tak uvijek odgađali nikad ne bi ništ imali. Zašto da sad kupim mob kad mogu za tri mjeseca kupit bolji i onda opet za tri mjeseca bolji i tako u nedogled= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
bolje tako,ako su manje cijene sto se mene tice,npr necu kupit mobitel koji sada kosta 3000kn ali cu ga kupit za 3mj kada bude kostao 2500kn,ili ako si fanatik onda uzmi onaj od 3000kn.Ja bih cekao tele2,jer ako se sad pretplatis na 12mj kod t-com-a ondqa neces moc raskinut ugovor da bih se mogao prebaciti na drugog operatera
da samo kaj se ja nemogu pretplatit na t-com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA MILAN
sat adsl je dostupan svugdje,zar ne? ako si zakinut za max adsl, sat adsl je dobra alternativa
NEMOJ SE VARAT,NIJE KOD MENE U NASELJU DOSTUPAN A ŽIVIM U PROKLETOM OSIJEKU!A LEGI 20m DALJE U ULICI JE!= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
:retard:
kako to? onda uzmi pretplatu kod nekog satelitskog provajdera. satelit je svugdje dostupan, a ovaj sat adsl zaebi
ma čekat ču naviko sam na ovo što imam(dial up modem)
Kaj će mi taj satADSL kad ga ne mogu koristiti za P2P, koji mi je 75% ukupnog inetrnet prometa?
pitaš kako to? pa bila je reklama da su uveli u samo 52 grada! mislio sam uzeti od vodatela ali i to je čisto pranje novca osim ako ne preprodaješ pa zaradiš ali 130 kuna mjesečno +dial up je PREVIŠE= Citat =:
uzeo sam taj glupi net od vodatela i nikome ne preporučam tanjur mi se malo okrenuo(oko par cm) kada sam čistio snijeg i sve je otišlo u vjetar
I sve u svemu kakav je taj sat. internet?
kak misliš?
pa jel ima koristi od njega ili nema?
Ja ću si nabavit malo kasnije adsl kad još cijene budu pale,bolje kasnije za 150 kn uzet 5gb nego sada 2
ma ja mogu reci da sam zadovoljan max adsl-om zapravo. evo za tjedan dana mi istjece flat rate, i odma fino na jeftiniju preptlaticu... ma divota. samo se mislis jos dal da uzmem paket 2gb ili 5gb
A čuj to ti sad ovisi koliko trošiš mjesečno. Ja recimo imam paket od 5 GB i trenutno imam 4.2 GB potrošeno s tim da uopće na pazim šta skidam i ak mi pukne da skinem album skinem ga. Ti imaš 384/64 brzinu?= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao damgol
nema baš velike koristi
Ajd mi malo objasnite kako to sve ide,jel odma biraš koju brzinu oćeš ili kako?
Kada popunjavaš formu onda biraš brzinu a kad hoćeš promjeniti brzinu nazoveš službu za korisnike i kažem im broj računa i brzinu koju hoćeš. Paketi se biraju online i možeš ih mjenjati (a ne moraš) jedanput mjesečno= Citat =:
Izvorno postao zeus
biras brzinu koju zelis i biras paket.
(cyber je brzi bio)
Kada to biram:prije flat ratea ili poslje i jel mogu uzet dok imam flat rate neku bržu brzinu i kad mi istekne uzmem nešt sporije
flet rejt je 3 mjeseca otkako uzmes pretplatu na neku brzinu,nemozes uzet vecu brzinu pa onda skidat ko manijak besplatno ako si to mislio
Šteta ja se već ponado,nabavit ću si malo kasnije od 2gb
taj paket imam ja trenutno ali prvoga prebacujem na onaj od 5,vise se isplati.
:wall: :wall: :wall: :wall:Pa ovi iz Optime se hvale da su pokrili 70% Osijeka sa Dsl-om!= Citat =:
Izvorno postao sibir
Fakat imaš peh!
Uf...!= Citat =:
Izvorno postao sibir
Ja se na to nikad nebum navikel!:)