Tele2 je izbacio novu slagalicu po uzoru na bon-bon za bonaše.
cijene su im dosta veće nego kako smo navikli, vjerojatno počinje rast cijena zbog pada prihoda od roming partnera ili ne nešto drugo u pitanju?
Printable View
Tele2 je izbacio novu slagalicu po uzoru na bon-bon za bonaše.
cijene su im dosta veće nego kako smo navikli, vjerojatno počinje rast cijena zbog pada prihoda od roming partnera ili ne nešto drugo u pitanju?
hmh... sebi bi složio 1GB + 1000min/sms za 39kn što mi je oke cjena, ali "Naknada za uspostavu poziva"... ne. :D
Sve je to losije i losije.Ja i dalje vozim na Smart tarifi za 35 kuna 3 GB i 1000 minuta plus uspostava poziva.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk
Ljudi, drž'te ove tarife koje su Janko i Gregor nudili. Ovi cirkusanti mi nisu nešto dragi :)
Moram reci PRELOSE..3GB da im platim 59kn.ko poludio, a u bonbonu 5GB 45kn..ni tele2 vise nije zanimljiv
Možda uskoro ni Bonbon više neće biti zanimljiv...
Pa ne mogu nam operateri sada nametnuti cijene jednog njemačkog, francuskog ili švicarskog operatera... Nemamo mi standard za plaćati svaki GB dodatnih 20-30 kuna.
Čini mi se da je netko na forumu opisivao stanje u EU zemljama i tu mi najbolje stojimo u odnosu daš-dobiješ. U Švabiji mislim da daju prepajdašima do pola gige u paketu.
Ali, jbg, njima mjesečna plaća može izdržati dodatna 3GB dokupljena. Kod nas ljudi kopaju po kontejnerima.
Bonbon cijene vrijede do 15.6., nakon toga vidjet ćemo.
Tele2 smart 3GB ja imam kao trajnu opciju, iako je ne produžujem svaki mjesec.
Stoga, moža će mi tele2 postati opcija broj jedan, ako 15.6. bonbon odluči povisiti cijene.
oni sve skuplji i skuplji....
dobro da sam ostao na smart 3gb tarifi plus tortica za 100% bonusa :tongue:
se može izbjeći slagalica?
što je sa starim tarifama i onima koji uopće ne žele tarifu?
mislim da ne, da više nema mogućnosti starih tarifa.
znači tko je na starom sistemu, dobro je upecao :)
Ekipo.
Dali se u TELE2 ono što se ne potroši prenosi u slijedeći mjesec ili ne?
Isto tako me zanima pokrivenost.
Nekad davno imao sam TELE2 mrežu ali prešao sam na VIP radi ful slabe pokrivenosti.
e pa rade i stare tarife, samo ih ne oglašavaju :busted:
a to se može vidjeti i na hakomu.
za malo korištenje najbolja je Revolucija, pošalje se sms "revolucija" na 13888 :turn:
Ovaj novi sistem takozvana slagalica je totalno sranje jer dobivas manje za vise novaca i ko nije na starim tarifama kao i ja zbilja nemas vise sta traziti na tele 2 jer nije isplativ ko nekad!!
Zato sigurno prelazim na tomato za 39 kn mjesecno toliko sad imamnisto na tele 2 za 49 kn tako da me dere mjesecno za 10 kn a imam s novom sim katicom kao 4 G problema u mrezi..
Imam osjecaj da je na 3 G biila bolja mreza nego sad...brzina neta je zanemariva 3G i 4G mala razlika za nas koji smo na bonovima.
Daleko smo mi od susjednih drzava koji daju flat net poruke i pozive za 20 e mjesecno na bonovima isto na 4 G mrezi i nije limitirana bzina,njima je bitan bonas kao i ko je na pretplati,jedino kod nas postoje glupi nameti sve bitne vrijednosti su okrenute naopako!!
Evo ja sam ovo ljeto uzeo pretplatu Tele2, Čisto tristo. Sva sreća na 12 mjeseci. 300 jedinica i 3GB za 240kn (uz otplatu mobitela). Tu je čista deračina.
Imam na prepaidu tarifu Promo3GB i 1000 minuta za 35 kuna mjesečno. Velika razlika u odnosu na postpaid.
Znači, u biti ni Slagalica na bonove niti postpaid nisu najsretnije rješenje. Rekao bih-tko je jamio, jamio. Tko ima stare tarife, čuvati ih kao obiteljsko srebro!
Da to sam i ja rekao,ko ima stare tarife da inace trenutno nis pametno ...ja se selim na tomato za 39 kn...
Jer isto placam na tele 2 49 kn i mreza im je u k....
A ja sam na proljeće prešao sa tele 2 na tomato za 39 kuna i nisam zadovoljan, mreža im je katastrofa, slab signal i brzina internrta. Sada razmišljam vratiti se na tele 2 ako se može još nekako aktivirati neka od starih tarifa...
Ma znam da i pokrivenost je bitna.Kako smo i konstatirali tko ima stare tarife da ostalo deracina i sranje,cjene su otosle gore a manje se dobije...
Gdje nestane ona krilatica "jednostavno jeftino"... Na kraju se pokazalo da su na jedan perfidan način ušli u "igru" tadašnjih duopolista. Jesu im srušili cijene, promijenili krvnu GSM sliku, ali su se u posljednjih godinu-dvije ispraksirali. Tako da je granica VIP-HT-Tele2 postala mikroskopska.
Jedino, na čemu im čestitam jest da nisu pribjegli stvaranju svoje vlastite mini-GSM podmreže kao što su ostali to napravili. Jer su, valjda još tada, bili dovoljno konkurentni i tim podmrežama.
Ma j....mi se kako ce se zvat i ostalo samo da budw funkcionalna i normalna cjena...
Nakon strane mreze vratim tele2 i ovi pogasise sve i ubace neke nove gluposti i dignu cjenu...kod ovih vani sam imao sve flate naravno bez naknada i sranja bwz limita 4 G za 20 e mj.a ne ko u hr...uzas!!
priopćenje Tele2:
TELE2 PREDSTAVIO NOVE TARIFE ZA KORISNIKE BONOVA: OD SADA BEZ NAKNADE ZA USPOSTAVU POZIVA I UZ POTPUNU KONTROLU POTROŠNJE INTERNETA
Tele2 je predstavio novi i poboljšani portfelj tarifa za korisnike bonova od kojih se posebno ističe tarifa koja traje 30 dana i koja za samo 69 kn mjesečno sadrži 5 GB podatkovnog prometa i 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Na ovaj način s fleksibilnošću tarifa dobivena je najbolja ponuda i u podatkovnom prometu i u minutama ili SMS-u. U Tele2 slagalici za bonaše korisnici sada mogu birati između 1GB i 5GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1GB, 5GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji sa čak 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana.
Isto tako, nakon uvođenja neograničenog interneta za privatne i poslovne pretplatnike, iz Tele2 dobre vijesti stižu i bonašima, jer Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove. Podatkovni paket BEZBROJ GB moguće je kombinirati uz 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova po cijeni od 249 kn mjesečno.
Novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking) jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja, pa više nama potrebe za potragom za free wifi-em. Ukidanje naknade za uspostavu poziva od sada se odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.
Promjenom obračunske jedinice s minute na sekundu osigurano je da za uplaćeni novac razgovori traju duže.
Imam jos neku lovu na bonbon racunu i kada potrosim prelazim na ovo.
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk
odlična je ova za 79kn(1000 jedinica+5GB)...
Konačno konkurentna tarifa bez naknade za uspostavu poziva.
ovo je super vijest ! :)
samo šteta što nema neki paket između s 3GB prometa za internet
Koliko vidim ima jedan mali problem. Ako trosim 7GB neta, jedine opcije su mi:
- 5GB + kasnije surfanje za 0,45kn/MB
- placanje bezbroj GB paketa (sto mi je preskupo)
Ako sam dobro shvatio, ne postoje neki paketi doplate kao sto to ima npr Tomato?
pa uzmeš pretplatu 169kn bez ugovora i imaš svaki dan 5GB+2+2+2....neograničeno :)
Na bonbonu imam za 110ak kn 7GB, 40-60min sa svima, 15-20 sms i kao bonus free min sa zenom iako bi prezivio i bez toga :D tomato je blizu da pokrije to sve ali je skuplji u startu
Ne postoji tarifa koja ce idealno pogoditi svacije navike. Dobar dio nas je uvijek negdje na razmedju. Po meni je dobro sto imamo veci izbor tarifa bez naknade.
Zdrpi gige i briši bez straha i srama jer nova ograničena ponuda gigabajta je stigla!
Ovaj put možeš aktivirati 10 GB za 5 DANA za samo 15 kuna na 4G brzini.
Požuri i nemoj čekati, jer ponudi se primiče kraj svakom sekundom!
Upute za aktivaciju:
• Potrebno je poslati SMS poruku sadržaja 10GB5DANA na 13999
• Paket se može aktivirati od 19.6. do 25.6.2018 u 23:59:59
https://www.tele2.hr/zdrpi-gige-brisi/[COLOR="Silver"]
....
10 GB i 200 MINUTA ZA 45 KN (CIJENA PAKETA SA 10 KN NA RAČUNU IZNOSI 55 KN)
Buy a Tele2 "Cheapest Surf & Call" starter pack and enjoy 10 GB of data and 200 minutes of calls within Croatia.
This summer you will have more than enough data to stay in touch with your family and some old or new friends.
For only 55 HRK in the "Cheapest Surf & Call" starter pack you receive:
• 10 GB of data
• 200 minutes towards all Croatian networks
• 10 HRK on your account
• Maximum 4G speeds
The call connection fee for calls within Croatia is 0,39 HRK/call and the calls to all Croatian networks outside of those in the minute's package is 1,20 HRK/min.
If you need to send a text message, SMS within Croatia is 0,39 HRK/SMS and SMS abroad is 1,00 HRK/SMS.
Regarding data usage, outside of the included data package is 0,25 HRK/100 kB
Charging unit for all calls is 60 seconds. Charging unit for data usage (within and outside of the package limit) is 100 kB.
Point of sales
Tele2 "Cheapest Surf & Call" starter pack can be bought in Tele2 shops, at newsstands, in grocery stores and gas stations throughout Croatia.
Vouchers can be bought online, in Tele2 shops, at newsstands, in grocery stores and gas stations throughout Croatia.
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...-croatia/p272/
Nitko ne komentira da su spustili cijenu BEZBROJ GB paketa za bonove.
Prije je bio oko 250kn a sad je 199kn:
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...i-biraju/p369/
I dalje preskupo.
S obzirom da ostali operateri imaju 120kn internet + tarifa (na pretplati) ili 80kn internet tjedno (na bonovima) ovo je prihvatljiva cijena.
Da, Tele2 je najpovoljniji. Bonbon preskup, Tomato nema ništa, Vip za bonaše također.
TELE2: 10 GB I 500 JEDINICA ZA 99 KN (bez uspostave poziva)
U promotivnom razdoblju do 31.12.2018. aktiviraj slagalicu 10 GB i 500 min i/ili SMS poruka te bezbrižno komuniciraj s obitelji i prijateljima tijekom nadolazećih blagdana za samo 99 kn mjesečno.
Kako aktivirati slagalicu za teškaše?
Pošalji besplatnu SMS poruku sadržaja 10GB500 na 13888 i na vrijeme se opskrbi minutama, porukama i gigabajtima. Osim SMS porukom, novu slagalicu za teškaše možeš aktivirati i putem Moj Tele2 portala.
Nemoj čekati. Aktiviraj novu slagalicu odmah!
---
Ispod su uvjeti korištenja. Malo su zbrkani, budući da datumi nisu ažurirani, ali ja sam nedavno dobio poruku da spomenutu Slagalicu mogu aktivirati. A to znači da je dostupna do 31. 12. 2018.
https://www.tele2.hr/downloadpdf.ashx?cstncid=958
U slagalici s 5GB dobivaš šestu GIGU na poklon svaki mjesec kroz iduće dvije godine. A ako koristiš slagalicu s 1GB, za samo 20 kn više dobivaš 6GB i možeš surfati bez straha, bez ugovorne obaveze te zvati bez naknade za uspostavu poziva.
Tele2 bonaš uvijek dobiva više.
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...stu-gigu/p396/
Tele2 neznatno korigirao cijene jer je povećao broj GB-ova. Sada nude i tarifu bez internetskoga prometa (1000 minuta za 55 kn).
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...ife/na-bonove/