FBL POI-magnet:?xt=urn:btih:hksygo3wfz7gn3tt2bbr3btqd7o6yw q6
Printable View
FBL POI-magnet:?xt=urn:btih:hksygo3wfz7gn3tt2bbr3btqd7o6yw q6
trebaju li i nove licence ili će raditi sa licencama od Q3
ne radi link za skidanje??
izbriši razmak između w q6 ovako treba biti wq6
evo ja probao na iGO nextegen i traži licence, znači bez licence ne vrijede.
evo ih licence:
http://www91.zippyshare.com/v/CBUg8xqO/file.html
Ne vidim da imaju informacije za teretni saobracaj (ftr.)
@istrako
Ne ide nikako na µTorrent , pokrene ga ali se ništa ne dešava stalno traži "Klijente" . Koji Ti koristiš Torrent ?
moj je krenuo,skida se.
magnet:?xt=urn:btih:hksygo3wfz7gn3tt2bbr3btqd7o6yw q6
samo u magnetu zadnja dva slova spoji ne znam kako ovako spremi ja sam sve spojio a ono spremi odvojeno
Otkud da smo cekali preko 4 meseca za ove mape,kad u proseku izadju za 3 meseca?
http://pastebin.com/Vz99J88t
ovdje imate sve.
tko nije mogao preuzeti iz prethodnih postova može iz ovog. Od viška glava ne boli, a što se tiče Rusije i Ukrajine možda i one trebaju nekome. Što se tiče još ostalih detalja malo strpljenja bit će i oni a do tada building koristite od starijih mapa Q2, Q3 neće smetati.
Daleko od toga da su ove"stare"(pogotovo koliko su placene)ali cisto pitam jer mi se cini da nikad nisam ovoliko cekao na update.
Koliko ja vidimm nema FTR za evropu a sa starim FTR provjereno ne funkcionira nova karta. Molim ako ima negdje novi FTR za evropske zemlje da javi?
Igo Here 2015.Q4 komplet:magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA 2C6D98EA95D20C04B0
magnet:?xt=urn:btih:6A5D76CB63AA2A90E6BCCA2C6D98EA 95D20C04B0
Igo Here 2015 Q4 Full Evropa
torrent:
https://mega.nz/#!TQQQySYa!MsFCLJoXp...sGVqzvyhBW8lew
Link za Torrent :
iGO 2015.Q4 HERE Europe Maps (Full)
FJW
http://i.imgur.com/0n5O6zc.jpg
Iz koje verzije IGO je ovaj pogled? Kako bih ja mogao da namestim tako nešto na mom Becker Z099? :(
Taj pogled se generira u sklopu s mapama (kartama) , a ekstenzija datoteke je *.fjw
Trebalo bi to radit i na Beckeru , ako Ti rade karte iGO HERE 2015.Q4 .
"Map" Folder u kojemu su karte za HR
http://i.imgur.com/pVFqpHs.jpg
*** FJW nemaju sve države na Balkanu , samo SLO i HR
Imam već od ranije .fjw fajlove u MAP folderu, ali se ne pojavljuje ovakva najava raskrsnica, na žalost.
Nisi napisao imaš li Beckerov Software ili iGO . Ja koristim neku malu talijansku navigaciju SkyWay (made in China) imam instaliran iGO Primo i pojavljuju mi se ova FJW raskršća na autoputu . Možda imaš problem s licencama ili nije dobro konfiguriran sys.txt . U ovim kartama od iGO HERE 2015.Q4 . imaš priložen novi global_cfg.zip , dobro bi ga zamijeniti . Prije sam napisao da nemaju sve države mogućnost prikaza FJW , u ITA , SLO i HR radi isprobao sam na klasičnoj navigaciji i na Android mobitelu .
Imam Beckerovu verziju Igo-a.
Novo!!!magnet:?xt=urn:btih:7s4dta7atu6id5b4swja5im ygua5kidp
Nisam probao ... Nema užasno loših karti , radi ili ne radi , može biti loše podešena aplikacija na uređaju ili detalji prikaza mapa (karata) .
Ovaj link na postu #31 za Torrent još uvijek radi i karte su sigurno dobre !
:)
Nisam mislio da se neko napio pa krivo crtao mape :D
Problem je u losoj pokrivenosti tj skoro pa nema razlike izmedju TomTom i Here mapa.
Ovo se odnosi na nasa podrucja gdje Here ima veoma dobru pokrivenost, ali ne i u ovom slucaju.
Nadam se da smo se sad razumjeli :D :D
Link za Torrent :
http://i.imgur.com/KNFap0D.png
Karte 2015.Q4 za Hrvatsku i za Srbiju ne valjaju nešti je smrdano u kompresiranju od strane iga, kontaktirao sam sa Here kancelarijom i oni kažu da su oni sve uredno poslali ali ovi su izgleda nešto zbrljali fali jako puno mjesta ulica i brojeva a u Srbiji i gradova nena nikako na primjer probajte ukucati grad Kikinda uopće ne postoji a u Q3. ima sve normalno,znači tko često putuje i koristi navi vratit je najbolje na Q3 dok ne isprave ove greške u Q4.
pa već je skoro polovina 2016, što nema novih mapa?
Jel ima neko da stavi garmin wince verziju pa da se vozamo sa kartama od 2017!!!
Garmin wince ne postoji
garmin Win ce postoji
Ja sam skinuo bez problema , ali je prošlo već mjesec dana i više . Možda si malo zakasnio . Pusti neka stoji tako možda skine , ako neće traži neki drugi link ili Torrent .
FJW prokazuje izlaze na autoputu da se pripremiš za skretanje , to se lijepo vidi gore na slici ...
Da li je neko upucen u ovo sto Rusija i Ukrajna imaju Disputed fajlove? Sta mu to znaci, trebao bi mozda ici na tu stranu pa me zanima sta mu dodje to, da li je potrebno ili nije?
Disputed su podrucja oko kojih se spore Rusija i Ukraina. Dakle ako ides na Krim onda si to stavi jer se ovi nisu dogovorili u koju to drzavu sluzbeno spada(ili barem to tako misli HERE služba).
Znaci da ne stavljam nove Q4 mape ? Nisu dobre za HR?
@Xviper
Nove karte Igo Here 2015.Q4 su dobre isprobao sam na svojem području ,
ubačeni su i novi kružni tokovi kojih u tri prošle verzije nije bilo . Karte zamjeni s novima - za
usporedbu ili radoznalosti .
EDIT: Izgleda da ipak nešto ne štima sa ovim novim kartama - 2015.Q4
Primijetio sam kod ovih karata 2015.Q4 da ne zna navigacija gdje se nalazi nakon gubitka GPS
signala . Izađem iz tunela na autoputu počne preračunavati i hoće da "za sto metara skrenite
lijevo" , nakon toga opet preračunava i traži da "kad je moguće okrenite se polukružno" .
Cijelo vrijeme je vikala "prebrza vožnja" Tek nakon 5 do 6 km i još nekoliko preračunavanja
skužila je gdje se nalazi .
Evo Ti Q4 licence :
http://www99.zippyshare.com/v/N4uTnaAt/file.html
Pročitaj malo ove postove , te karte Q4.2015 ne rade kako treba .
Isprobao sam karte: Italija, NJemačkoj, Slovenija, Mađarska, Srbija ,Bugarska, BiH, Hrvatska i dr. radi sve kako treba, naravno uz sve najnovije licence (bez najnovijih licenci navigacija nemože raditi kako treba).
Moje mišljenje je da su IGO software i Here karte jedne od najboljih zatim Saygic (koristi Here karte isto kao i IGO) i na kraju Garmin.
Koristio sam više modela navigacija i uz prijeđenih jako puno kilometara (prof. vozač)
nepišem ovo napamet vjerujte
ninoxxl@
hvala lijepo na na iscrpnom objasnjenju !
Ti bokca !! samo si trebao jos navesti na kojim uredjajima si koristio Here mape ?!
Koristio sam nekoliko kineskih modela imena nebitna jer se sve svodi na isto, Prestigio,
Becker, TomTom, Garmin........ wince 5, 6 Android,
Nevjerovatno ali po meni najjeftinija kineska navigacija od nekih 120 eura sa 800Mhz i 256mb rama radi kao Garmin 770lm od 400-500 eura i to radi jer ja ju imam već 2 god. i koristim svaki dan
OK, kakav je onda zaključak - vrijede ove 2015.Q4 ili ne? Ili da točnije pitam, koje su zadnje a da su 100% dobre?
Pa i nije baš jeftina kineska navigacija od 120 € . Volio bih vidjet sliku te navigacije i uvjeriti se da radi kao Garmin 770 LM . Obično te kineske navigacije imaju WinCE 5 ili 6 , sumnjam da na tu navigaciju može software od "pravog" Garmina , po meni može samo Software Garmin XT za kojeg nema više podrške niti nadogradnje .
Za 120 € se može kupiti dobra kineska navigacija , na nekom od Web Shopova , koja radi na Android 4.xx ili 5.xx .
:)
Možda sam se krivo izjasnio ovdje se neradi o samoj usporedbi 2 uređaja nego o tome koliko su isti brzi da bi prikazivali stvarno stanje na cesti kako treba (iza tunela, prolaskom kroz šumu idr.) jer razlike mogu biti i više od 100metara
Kineska navigacija koju sam naveo(točno nije najjeftinija ima ih i po 80 €) radi na WinCE 6 i nema Garmin XT nego IGO. Oba dvije su 7" i imao sam ih u isto vrijeme uključene tako da za puno manje novaca imamo istu priču.