Može li mi netko na mom području (Split i okolica) pomoći SIM-otključati HTC One (M7), a da nije preko neta?
Hvala
Printable View
Može li mi netko na mom području (Split i okolica) pomoći SIM-otključati HTC One (M7), a da nije preko neta?
Hvala
Kako mislis a da nije preko neta? Otkljucavao par uređaja, uglavnom samsung. i nikada nisam imao problema. nađeš par stranica tipa cellunlocker ili tako nest. nikada do sada nisam imao problema. dobio kod nakon par sati. evo ti par linkova na kojima sam vidio da nude za HTC One. Dobiješ refund naravno ako kod ne radi. http://www.htcimeiunlock.com/htc-imei-unlock.php , http://www.htconlineunlock.com/htc-m...de/HTC-ONE.htm na ovoj stranici pise da su nedavno otkljucali od Tele2 i od T-mobilea htc one.
Da, samo problem je da otključavanje preko IMEI-a ne radi, treba kabelom...
Ma da? Si probao? Čitam na xda, neki imaju problema, ali kazu uglavnom ostali da im najnormalnije kod prođe i bude otkljucan.
Probao sa dva koda i ne funkcioniraju,pa su mi refundali. Ostali su mi rekli da se ne može unlockat preko koda nego jedino kabelom.
Otiđi kod operatera na kojeg lockan i otključaj.
Jel tko uspio?
Sto mislite hoce biti kroz neko vrijeme moguce prkeo koda?
Ne znam jel se uz pomoć S-OFFa može otključati...
vidio sam temu da. jos je u razvoju.
EDIT: napravio sam S-OFF. stavio eng hboot. i nakon otkljucavanja pise da je otkljucan ali i dalje nece. nadam se da ce uskoro biti napravljeno
Rade na tome, valjda će uspit.
Za one koji nisu upućeni, nek prate ovaj thread --> http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314824, samo imajte na umu da se nakon ovoga opraštate od garancije.
Cuo sam se s par likova i kazu da mozda mogu otkljucati u beta fazi je 250-30 kn kosta. Sad ne znam da riskiram ili ne. U americi sam trenutno i potrban mi je mob za sada se slepam sa curom i trazim wireless non stop. Jos sam nekom siteu poslao i rekli su da mogu otkljucati a naveo sam da je Tele2. Iako cisto sumnjam.
Javi kad odlučiš...
Svi traže da donesem uredjaj. A kak nisam u migucnisti kupit cu nexus 4 jer je cijena ok. A do 10og mj kad se vraćam valjda će netko vec nac nacin kako ga otkljucati
Vidim da je netko iz hrv otkljucao HTC One na xda forumu. Nova metoda al nije jos dostupna. Mad duke gdje si? :D
Da li itko ima prijedlog kako otključati htc one tele2 "sim network unlock pin"?
Ili ja nemogu pronaći ili se ništa ne događa :-(
Odes u tele2 i trazis da ti ga otkljucaju. I platis nornalno.
Drugog nacina nema
Ma ja sam vec lud od ovih iz tele2 jer su stavili svoje kodove i nemogu nikako unlockati svoj one!!!Ima tko kakvu pametnu osim ovih preko neta jer sam probao i ti kodovi nesljakaju?
A nezele ga otkljucati ni za lovu dok neistekne ugovor!!!
Nije prvi, a ni zadnji put da tele2 zaključava svoje telefone sa metodom koju nije lako riješiti.
Koliko je meni poznato morati ćeš platiti bolji (skuplji) unlock servis preko neta.
U par prijašnjih navrata (godina) ja sam pročitao hrpe postova na npr. XDA i na kraju riješio preko web unlock servisa........sve se radilo o HTC telefonima.
I ja jeftino kupio u tele2...pokusao otkljucat preko linka htc online unlock tocka com,ali poslali mi neispravan code....neka ideja kako da otkljucam uredjaj,a da mi garancija ostane?
A kako onda otkljucat putem koda kad dobijes kod od operatora? Recimo putem prigovora kad raskines ugovor ili slicno...oni ne traže da doneseš uređaj već pošalju kod...pitam jer se ne razumijem bas u ovaj dio s otkljucavanjem previse...postoje univerzalni kodovi za svaki IMEI ili operator moze zakljucati sa svojim kodom?
Na 2 linka sam tražio kod,i poslali mi isti koji ne radi,ali vratili su mi novac nakon što sam poslao video snimku gdje je prikazan IMEI uređaja i postupak unosa koda...
Tražio sam po mailu, no ne mogu naći........zadnji što sam otključavao je HTC ONE X, no prije godinu i pol (iz Tele2).
Tri unlock servisa nisu uspjeli (vratili su novac), no onda sam pronašao jedan podosta skuplji i voila riješeno.
P. S. ovi svi koji nisu uspjeli su davali jedan te isti code.
Našao sam iznos koji sam platio za HOX, no ne i kome.......30$
Promjenio sam mobitel nakon sto ga nisam mogao otkljucati. No kolega koristi takodjer htc one isto iz tele2. pa hajde podjeli s nama. mora biti na paypalu kome je uplaceno? jer kada sam ja imao mislim da nije bilo stranice kojima nisam platio za kod, cak sam dobivao i razlicite kodove ali sve bezuspjesno
Također koristio više servisa na netu...3 servisa mi poslali isti kod,1 servis neki drugi kod...nista ne radi,vratili mi novac...poslao sam mob unutar 8 dana na servis na zamjenu za novi jer sam našao 2 mrtva piksela...nadam se da novi bude otkljucan :D
htc one iz tele2 je zakljucan i ne moze se otkljucati mimo tele2:) a oni ne zele,dok vam ugovor ne istekne:)
Za nekih mjesec dana bit će dostupno otkljucavanje kodom...tj.bez gubitka garancije,ako nekog zanima gdje,u inbox...necu reklamirat ovdje :)
Ako ovi iz Tele-2 puste samo par unlock codova , moci ce se generirat i ostali na osnovu ti pusteni a onda to bude radio bilo koji unlock client na netu :)
Jel ima možda kakvih novosti po pitanju unlocka? Imam jednog na Tele2, pa bi ga htio otključati...
Da ima, već bi bilo objavljeno...
neznam jeli tko provjeravao ali svi koji imaju hboot verziju do 1.44.xxxx mogu otkodirati svoj HTC One (Tele2) u jednom mob. servisu u Zagrebu za 150kn covik i garanciju daje, nisam siguran da je s pravilima foruma pa ga necu reklamirati, ali slobodno pitajte na PM.
P.S. provjeriti verziju hboota mozete tako da stavite mob u recovery mode Vol down + power on/off button.
Ja sam svoja dva kupio na istom mjestu(Tele2) za kes. Zanimljivo je da je jedan otkljucan, a drugi zaključan.
Pozdrav jel imate kakvih novih inf o otkljucavanju htc one iz tele 2 mreze
Jel tko probo preko ovoga?
http://gsmunlock4.me/htc-unlock?product_id=354
garantira da rade kodovi
Evo ja zatražio kod prije 3 dana,40$ platio preko paypala...a radi se o uređaju zakljucanom na tele2,rok za dostavu koda je od 3-7 dana...Skuplji je jer navodno dobije kodove direktno od operatora,pošto je Hrvatska jedna od zemalja gdje operatori zakljucavaju svojim kodovima,a ne tvornickim...
Javim kada dobijem kod je li sve OK...ako nije uploadam video,lik napravi refund uplate i to je to...
Postoji jedan servis u ZG koji vrsi unlock putem rutanja,150kn je cijena za hboot verziju do 1.44 ,a iznad toga je 200kn cijena.
Moze svaki hboot u servisu koji ima opremu. Gubi se jamstvo na uredjaj sto se software-a tice.
Baš išao danas provjeriti i kazu mi u servisu da 1.44 se moze otkljucati za 150 kn, ali sad bas malo prosarao po temama. Cini se da se zapravo vrlo lako moze otkljucati, samo je potreban otg y cable. znaci mora imati power. http://www.amazon.com/Micro-Cable-Po.../dp/B00CXAC1ZW to je kabel, i sve sto treba je napraviti je ovo http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1659430 , ajd ak netko ima kabel neka proba, i javi da kolegi otkljucam. Naravno i u ovom slucaju je potreban S-OFF, ali mislim da nije bitno koji HBOOT, sad samo da vrijedi i za ove kodove sto je TELE2 mjenjao. AKo stavite config file na mobitel dobiti ce te error, tako da nemojte se time zamarati, spomenuti kabel je potreban.
Otkljucao u jednom servisu u Novom ZG,200kn platio...samo što mi je lik zaboravio staviti kalkulator i baterijsku svjetiljku (kao aplikacije) :/
Stavis sam, samo ih pushas u sistem.
Za početnike tome služi Google, a zatim XDA. :coffee:
Pokušao instalirati u apk formatu,bljeskalica radi na taj nacin,no kalkulator ne ide...također nisam uspio niti putem install pm
Kakva je situacija sa otključavanjem htc one-a koji je lockan na vip? Tko to može najjeftije preko unlock coda napraviti? Može i na pm
Hvala
Molio bih cijenjene kolege forumase da mi prisapnu gdje mogu otkljucat M7(Tele 2). Hitno mi je potrebno a ovce nedaju kod jos neko vrijeme.
Hvala
Fino pise na postu #45, kolega je tako otkljucao. najjeftinije
Da, hvala. Vise me zanima ovaj servis u Novom Zg. Posto u nedjelju idem za njemacku i nemam tog kabla.
Zar stvarno nitko nezna adresu tog servisa u Novom Zg?
Moguće da je ovaj.
http://www.mobilab.hr/index.php
Nazovi pa pitaj.
Simel
BRAČUNOVA 2
10000 Zagreb, Croatia
Telefon +385 1 3707 267
Dobar dan.
Da li mogu nekako vidjeti da li je HTC One (m7) kupljen kao zakljucan mobitel, pa naknadno otkljucavan? Sad nije zakljucan jer prima t-comove, vipove, tele2 kartice.
Da li ako je mobitel brendiran to automatski znaci da je i zakljucan na tu mrezu?
Hvala na odgovorima.
Htc one m7 tele 2, softverski otključan na sve mreže, da li ako se radi update na sense 6 ponovo biti zaključan ili.., pa ako ima da je ko radio update molim komentar,hvala
Što ti to znači "softverski otključan"?
Ako je otključan preko koda, to je neizbrisivo.
Tele 2 se ne može otključati preko koda.