HAKOM - naknada od 10kn za kašnjenje prijenosa broja prvi put isplaćena
PRIJENOS BROJA - Od mobilnog operatera zbog kašnjenja dobio odštetu od oko 3.500 kuna!
= Citat =:
Telekomunikacijski regulator usvojio je novi Pravilnik o prenosivosti broja po kojem je svaki operater dužan isplatiti odštetu od 10 kuna po satu ukoliko nije izvršio prijenos broja u zadanom vremenu.
Zbog dvotjednog kašnjenja u prijenosu broja s mreže jednog operatera na mrežu drugog operatera jedan korisnik dobio je odštetu od oko 3.500 kuna. Odštetu mu je isplatio 'novi' mobilni operater odnosno onaj kod kojeg je korisnik prešao.
c/p net.hr
Više o tome: http://danas.net.hr/hrvatska/praviln...-oko-3500-kuna
Drago mije što je obećanje održano i što mi kao korisnici konačno počinjemo nešto vrijediti. Samo se nadam da ovo neće biti izdvojeni slučaj i da će isplata ostati samo na jednome korisniku.
Re: HAKOM - naknada od 10kn za kašnjenje prijenosa broja prvi put isplaćena
= Citat =:
Izvorno postao
HCSC
e da sam znao... čekali H1 skoro dva mjececa i na kraju odustali od njih, sada smo na Optimi. Ne znam se moše još što izvuči od H1, mada smo im pisali da smo raskinuli s njima
Ovdje se radi o prijenosu broja.
= Citat =:
Izvorno postao
Harasho!
Heh, samo da se zna, ja sam se prebacivao sa bonbona na t-mobile, uredno sam popunio u t-centru standardni obrazac za prijenos broja u drugu mrežu. Prijenos je kasnio oko tjedan dana, poslao sam upit hakomu dal imam pravo na naknadu i dobio sam odgovor da je to za njih ista mreža.
dobro su ti rekli,tj. T-Mobile/Bonbon i Vip/Tomato
= Citat =:
Izvorno postao
HCSC
e da sam znao... čekali H1 skoro dva mjececa i na kraju odustali od njih, sada smo na Optimi. Ne znam se moše još što izvuči od H1, mada smo im pisali da smo raskinuli s njima
Ako si odustao od toga gdje si htio preci onda vise nemozes... a i postoji vremenski period za podnosenje, neznam sad napamet al mislim da je 30dana...