Testiranje pokrivenosti i kvalitete mreže
Dragi forumaši, u proteklo vrijeme bilo je dosta govora o kvaliteti bonbon mreže u odnosu na ponajprije T-Mobile, ali i druge operatere.
S obzirom da često niste bili zadovoljni povratnim informacijama s naše strane i da ste često bili (ili još uvijek jeste) uvjerenja da je kvaliteta bonbon mreže lošija u odnosu na ostale, odlučili smo vam omogućiti da se sami uvjerite u činjenično stanje. Svaki od vas koji to želi, ima priliku sjesti u kombi s našom tehničkom ekipom koja na terenu vrši mjerenja, uvjeriti se u jačinu i kvalitetu bonbon signala i usporediti ga sa signalom ostalih operatera i to po pojedinim punktovima u Zagrebu. To znači da dečki mogu otići na lokaciju koju vi želite provjeriti i tamo izvršiti mjerenja. Za sada je u igri samo Zagreb, što ne znači da kasnije i druge lokacije neće doći u obzir.
Naravno, to je i jedinstvena prilika svakom od vas da našim tehničarima postavi pitanja o mreži koja je oduvijek htio postaviti.
Ako ste za, javite nam se ovdje preko PMa – raspoloživi termini su sljedeći:
Petak, 15.03. 10 h
Srijeda 20.03. 13 h
Petak, 22.03. 10 h
Ako vam neki termin ne odgovara, javite pa ćemo ih organizirati još. Obilazak traje cca 1 – 2 sata, a može i dulje, sve ovisi o vašim interesima, mogućnostima i pitanjima. Vidimo se! :)
Re: Testiranje pokrivenosti i kvalitete mreže
Ja bih rekao da je ovo opet vrsta marketinga. U stilu, mi smo vam spremni pomoci i sve poduzimamo da budete zadovoljni a sve se svodi da je jeftinije ponuditi kombiji ciji sat koristenja kosta recimo 500kn nego ugraditi nove bazne stanice od 20.000 eura na x lokacija! ;-)
Testiranje pokrivenosti i kvalitete mreže
Ima li za iphone takvih aplikacija da se i ja pridruzim
= Citat =:
Izvorno postao
Gayo
Flat tarife su dovele do ovoga. Sad svaki drugi seljo laje sat dva dnevno jer eto, može.
A sta, mobitel bi trebao biti luksuz? Kao i prije kada je minuta bila 3.5kn? Nemoj me nasmijavati. I cemu nazivanje ljudi seljacima jer uredno kupe i koriste svoje minute? Ne vidim u cemu je problem ako netko prica i 5h dnevno na telefon, ali on je seljo jer ima minute pa moze pricati :D sta jos necu procitati :D
ma to vas oni muljalju samo da ostanete kod njih ;)