Prestigio Multiphone PAP 4500 DUO
Prestigio je napokon stigao sa svojim trenutno najjačim mobitelima PAP4500 i PAP5000.
Dočekao sam PAP4500 i nakon 6 dana korištenja,dijelim moje viđenje uređaja
Karakteristike na linku:
http://www.mojservis.hr/prestigio/RS...eet_EN_web.pdf
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Konačno ne trebam nositi dva mobitela,nego imam sve u jednom,s time da taj jedan nije zato spor i sa malo mogućnosti.
Izrada samog uređaja je čvrsta i po meni klasično elegantna.
Plastika je glossy pa koga smetaju "packe" taj bude morao čistiti češće.
Osim IPS ekrana od 4,5 inča zaštićenog Gorillom, tu je 1 Ghz dvojezgreni procesor koji omogućava brz i fluidan rad uz 1 GB rama, 4 GB memorije + mogućnost sd kartice do 32 GB, baterija koja stvarno izdrži dan i paralelna veza na dva sim-a koja zaista radi bez problema.Tu je još i kamera od 8 MP sa autofokusom i bljeskalicom.
Utori za sim kartice kao i sd su ispod poklopca baterije i vrlo ih je jednostavno staviti u uređaj k tomu sve svuda piše (koja je sim prva koja druga pa nema mjesta zabuni)
Jako me razveselio čisti Android (ICS) bez ikakvih dodatnih "skinova" proizvođača osim Prestigio aplikacije za čitanje knjiga.
U pakiranju mobitel, kožna futrola,slušalice,usb kabel,punjač.
Ovaj mobitel sa dvogodišnjim jamstvom i cijenom od 1999,00KN je,po meni, stvarno best buy.
Re: Prestigio Multiphone PAP 4500 DUO
Ukljuci u postavkama poruka to.
Kad si u porukama, na pocetnoj listi svih poruka, udji u postavke i unutar ima izvjesce o isporuci(delivery report).
A da, sorry zac, nisam skuzio da je ukljuceno u postavkama.
Cim je na vise uredjaja izgleda da je bug. Prijavite bug njima i cekajte ispravak.
Do tada jedino neke 3rd party aplikacije za poruke koristite da bi imali tu kvacicu drugog rjesenja sumnjam da ima.
Osim normalno kuhanim romova ako ih ima.
Te imaju jer kad napravis backup, napravi se i backup toga pa stoji.
Izgleda da je greska u primitku te obavijesti o isporuci jer stoji pending stalno.
Mob odbija primit :biggreen: