Prepaid korisnicima dolazi ponuda 1000 min i 1Gb za 35kn. Automatsko produzavanje ako ima novaca na racunu.
Treba aktivirati do 8.12.
Printable View
Prepaid korisnicima dolazi ponuda 1000 min i 1Gb za 35kn. Automatsko produzavanje ako ima novaca na racunu.
Treba aktivirati do 8.12.
wow, ovo zvuci zanimljivo, samo steta sto vrijedi samo 2 dana ako je do 8.12.
ali jos uvjek nema nista ni na web stranicama ni na fejsu.
Uf, ovo je još bolje od smart tarife. Čudno da nema nigdje uvjeta ni ništa...
Čovječe, ako je istina, OVO je ubojica od tarife! Baš imam jedan Tele2 broj kojega od ljeta nisam aktivirao.
35kn, toliko je vrijedio nekada VIPnetov SOS bon! Smiješna cijena!
Ima li neka kvaka?
zvao SZK i ženska mi kaže da je to promotivna opcija i da vrijedi samo za brojeve uključene u tu promotivnu ponudu, a na moje pitanje da li i ja mogu uključiti tu opciju iako nisam dobio sms, ona kaže da može i da neće biti ništa na njihovom webu jer se radio o promociji !!?????
AKTIVACIJA: poruka sadrzaja BOZIC na 888
- mjesečna naknada 35 kn, uključeno 1000 min. prema svima uz uspostavu poziva od 25 lipa i 1 gb gratis, cijena poruke 29 lp.
- prilikom aktivacije valjanost računa mora biti veća od 30 dana, u slučaju da nemate dovoljno novaca na računu ili je valjanost računa manja od 30 dana, opcija se neće produžiti i gubite je trajno
moš aktivirati 1000 poruka za 15 kn.
Aktivirao, bolesna tarifa. :D
Jeftinije od konkurencije, a opet kome treba sms paket moze ga dokupit, i jos je ktome nesto manja uspostava kod tele2. :thumbup:
odlićna tarifa ali nema na službenoj stranici "pitanje je koliko tu istine ima ".
ako imaš već smart na bonove onda ne možeš ovo aktivirati?
A gdje piše da je 35 kn? Kaj nije Smart 30 kn? :blush:
Edit:
I još 2 stvari: Jel Tele2 Smart ima isto ko i Simpa "1000 min prema svima" što je zapravo 200 min prema Vipu i 800 min prema ostalima (zbog Tomata i njihove "Na tuđi račun" tarife)? I kak sad stoje s nacionalnim roamingom - jel još uvijek naplata prometa u T-Mobileu ide po skupljem (15x ak se dobro sjećam) cjeniku?
Na tele2 nema nikakvog ograničenja kaj se tiče minuta na smartu u uvjetima korištenja. U nacionalnom roamingu je već dugo vremena ista cijena kao i na tele2 signalu, znači, troši se dobivenih 1GB prometa.
Taman mi za 4 dana isticala Smart tarifa, sad sam aktivirao Smart tarifu sa zimskom opcijom,
odlična stvar, taman mi je onih 300min bilo knap.
ja sam dobio SMS ako hoću da mi doma pošalju još jednu tele2 SIM karticu na kojoj ću svaki mjesec imati 30 minuta prema tele2, 30 poruka i 30 mb! I svakom prvom nadoplatom u mjesecu od 100 kn dobivam 50 kn ibera!
u smart 30,ti je bio dostatan bon od 50kn(20kn za uspostave) a sad je smart 35 i ostaje 15 kn za uspostavu a 1000 min,znači moraš uzeti veći bon.
Da li je netko probao moj.tele2.hr jutros? Jucer mi je radio a onda sam se prebacio na ovu Zimsku opciju i od tada mi ne radi (mozda i nije povezano s tim, ali bojim se zbunjole SZK ako ih pitam)
ovo mi nista vise nije jasno, zovem szk i pitam zensku do kad je moguce aktivirati tu zimsku opciju i ona mi odgovara do 08.12., ja je na to pitam zasto onda u uvjetima koristenja pise 31.12., ona odgovara da je tocan ovaj 08.12., stvarno lakrdija, a bas sam htio jedan broj prebacit kod njih
evo..ja aktivirao..predobrooooooooooo..........
@krokan
Probaj nazvati u pon. (10.12.) i pitaj ponovo, i sam znas da njihova SZK bas i nije najpouzdanija.
da stave 512mb, 150min, bez uspostave poziva za 20-30kn, e to bi bila tarifa, ovo mi isto ne igra nikakvu ulogu..
Sestra je jucer aktivirala, a nije primila poruku, tako da je moguce.
Najvjerojatnije je to nova smart tarifa koja će ostati.
pa bilo bi dobro, da..
želim reći da meni mob nije bitna stavka u životu, i da nisam našao tarifu koja bi mi sasvim odgovarala..
sad sam na smart tarifi, kupim bon od 50kn, ostane mi 20kn što mi nije dosta za uspostave, jer se tu još nađe koja poruka i nekad, ali nekad, možda jedamput u 2-3 mjeseca jedna parking karta..
plus, ostane mi oko 250 nepotrošenih minuta i 800mb prometa..
da nije ograničeno na 30 dana onda nebi ništa rekao
znaci za 5 kn vise dobijem potencijalnih 600 minuta.
dobra ponuda, naravno, u usporedbi sa sadasnjim smartom,ali ja osobno nemam potrebe za tim, smart mi je dovoljna(uz bonbon i njihovih 1600 min u mrezi).
Ja sam sad zvao. Pitala me ženska dal sam dobio poruku. Nisam dobio. I kaže da samo oni koji su dobili poruku mogu to aktivirati. Inače je dobra tarifa ali meni su poruke najvažnije. Tako da imam smiley i dalje. Bar mislim da imam.
Moje mišljenje je da svi mogu aktivirati tu opciju, samo oni kao to skrivaju i šire informacije da je to namjenjeno onima koji su dobili poruke, a vjerujem da sustav nije toliko napredan da može detektirati tko je dobio poruku, a tko nije. Meni samo nije jasno do kojeg datuma se može aktivirati 08.12. kako kažu u szk ili do 31.12. kako piše u uvjetima korištenja
Aktivirano, nikad SMS dobio, niti tarife imao. Sve default, nedavno broj prebačen sa pretplate pa zato.
Odlična tarifa.
Ma kakav sms i zvanje szk, jučer sam aktivirao, poslao BOZIC na 888 i to je to,
imao sam samo info sa ovog foruma.
Čemu trolanje teme........tko je aktivirao aktivirao je, tko nije ili ne želi to nikoga ne zanima.
Ovi izračuni i tko koliko troši i zašto se njemu ne isplati........halooo !:thumbdown:
u uvjetima piše da se tarifa može aktivirati do 30.12 a ne 8.12
Ja sam danas bez problema aktivirao tarifu. Nisam dobio nikakav sms i bio sam na smart tarifi aktiviranoj prije 30.09. Sve 5!
Sutra ću nadoplatiti bonom od 50 kuna i poslati poruku za aktivaciju zimske pa ću vidjeti da li to još vrijedi...
ma tek sad ovo vidim..no nedavno mi se obnovila smart tarifa pa čemu?...a ništa..vidit ćemo kako će dalje...
zimska opcija se više ne može aktivirati tako su mi rekli iz službe za korisnike tele2.
I ja im vise ništa ne vjerujem.
U petak mi rekli da opciju mogu aktivirati samo oni koji su dobili SMS. SMS nisam dobio. Probao aktivirati i prošlo.
Ranije u prošlosti mi rekli da ako se u smart prepaid potroši 300 min da se automatski naplaćuje svaki mb.
Dva puta zvao szk i dva puta me dezinformirali.
Nisam dobio nikakav sms, vidio sam na netu da su neki dobili pa reko idem i ja poslat, za par minuta skinuli 35kn i dobio poruku aktivirana smart s zimskom opcijom. 35kn imam sve što mi i treba i previše :D
Aktivirao sam 7.12
+ za tele2
Je li itko aktivirao danas Zimsku opciju?
Ja sam prova al ne ide.
Ne moze..eis
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Odavno gluplje akcije nisam vidio.
Treba pratiti forume i fb, moguće da ponove akciju do kraja godine,
u uslovima korištenja stoji da se može aktivirati do 31.12.
Moj brat ju je malo prije aktivirao :)
Nevjerovatno
do 15.12 se može aktivirati
E zanima me nesto. Zena mi ima medju nama tarifu i dobiva mjesecno onih 25 ili 50kn ovisno o nadoplati bona jer je prenijela broj iz druge mreze. Sad, kad bi se prebacila na ovu promo tarifu (ili bilo koju drugu) gubi li ona te bonuse u buducnosti? Hvala
@shanta
Ja sam se prebacio na zimsku (7.12) i jucer uplatio 50kn i dobio dodatnih 25kn. Znaci ne gubi taj bonus!
Ne propusti neodoljivu bozicnu ponudu! Do 15.12.2012. posalji BOZIC na 888 i aktiviraj novu tarifu sa zimskom opcijom te za samo 35 kuna mjesecno uzivaj u 1000 bespl. minuta prema svima i 1GB bespl. podatkovnog prometa. Zimska opcija se automatski produljuje svaki mjesec pod uvjetom da imas 35 kuna na racunu i da ti kartica vrijedi min 30 dana na dan reaktivacije. Sretni blagdani! Vise na tele2.hr
evo upravo doso sms
Nova opcija 1000 sms i 1 gb prometa za 35 kn. Samo danas! VELJACA na 855. Paket se automatski obnavlja. Dobio sms maloprije ovo sadrzaja
da ali nemas poziva tako da je bezveze..
Prilično su mi iritantne njihove akcije u kojima imaš "60 skundi" da aktiviriaš nešto inače kao da nije ni bilo ponuđeno. Pogotovo me iritira što ponude praktički skrivaju.
da dobro si rekao bas je skrivaju ne ynam kakva im je to fora nije prvi put...