Koji Android ima najbolje specifikacije, a nije preskup
Ovako, od prije mjesec dana kada mi je stigao Samsung mini 2 svijet oko mene se počeo mijenjati.
Iako sam imao i Nokiju N8 uz sebe, jednostavno nakon dva-tri dana uporabe sam je odložio zajedno s ostalim mobitelima i uzeo Galaxy za "daily use".
Slova na Samsung tipkovnici su toliko razmaknuta da do besvijesti mogu kucati, a da skoro niti ne pogriješim. Iako je Samsung 3.2 inča, a N8 3.5 inča, može li mi netko objasniti zašto je na Nokiji gotovo nemoguće tipkati bez greški, a na Samsungu je, recimo užitak?
Uglavnom, recimo da sam u mjesec dana vidio i iz prve ruke doživio Android sa svim njegovim blagodatima i manama. Naprosto mi je neshvatljivo da su neke aplikacije na Androidu u ponudi kao besplatne u Play storeu dok za iste morate hakirati Symbian!!!
Sada tražim nešto malo jače nego je to Mini 2. Jest brz, ali kamera mu je veliko srozavanje s obzirom da sam imao N8, Player vrlo često reproducira samo mp3, ne i ostale formate i zna tu i tamo "štucati" na pjesmi.
Trebao bih preporuku već iskusnih korisnika Androida-čime nadomjestiti Mini2? Trebam nešto jače, prvenstveno u kameri i Playeru.
Recimo da granicu postavim do 2000kn. I, da, koji brand je dosta dobar? Samsung, Sony, LG...?
Da, ekran da bude "pristojan", recimo 4 inča dijagonale. Da se može lijepo koristiti jednom rukom.