Pojavile su se nove opcije:
- 1000 SMS (prema 097 mrezi) za nove korisnike uz uplatu od 40kn
- prebacivanje kuna na drugi racun
Printable View
Pojavile su se nove opcije:
- 1000 SMS (prema 097 mrezi) za nove korisnike uz uplatu od 40kn
- prebacivanje kuna na drugi racun
Da li usluga 1000SMS free prema bonbon vrijedi i za one koje promijene mrežu sada na bonbon a ne samo one koji aktiviraju 097 broj?
Tnx ;)
EDIT: vidio sam na fejsu da je svejedno novi broj ili prebačeni, tnx ;)
Da, novim bonbon korisnicima se smatraju i oni koji kupe novi broj i oni koji ga prebace u bonbon mrežu ;)
Da, sad vidio na fejsu, tnx ;)
A oni koji su prebacili broj izmedju 1.2. i 15.2. nece dobiti ni minute ni SMSove?
tako je, u tom razdoblju nije bilo tih promo ponuda za nove brojeve.
Dojmovi
Prebacivanje novca možda koji put iskoristim.
1000 SMS meni besmisleno.
Politka "za nove korisnike" već viđena kod nekih drugih operatera koji sada tonu.
Ukupan dojam - ništa spektakularno i inovaivno čak za mene pomalo razočaravajuće.
Ima još jedna nova opcija, 1000 minuta prema bonbonu za 40 kn (skida se s računa), za nove korisnike koji ne sudjeluju u promociji "pričaj for free do 2020.".
ok...1000 sms poruka unutar mreze...bas i ne vidim nekog smisla!?
pogotovo u tome ne vidim nesto sto ce privuci nove korisnike...u usporedbi sa pricom, je ono....
ajde da je prema svim mrezama, jos nekako,ali ovako je bzvz, bar meni.
iskreno, ocekivao sam nove pakete,tj povecanje starih, pa sam pomalo razocaran,ali ponuda uredjaja je popravljena i sada je sasvim ok(s obzirom na ciljanu klijentelu),a i prebacivanje novca na drugi racun je korisna opcija
Ne. Samo sms-ovi. Free minute tko je ulovio, ulovio je ;)
Prijenos broja u bonbon dobijes 1000 minuta unutar bonbona za 1 kn mjesecno i tako sve do kraja 2014
Odgovara mi ova opcija samo bih zelio provjeriti da li to uvjetovano recimo kupovinom 40 kn mjesecno ili je nezavisno. Planiram kupiti bon od 160 kn i biti miran godinu dana.
Hvala
Bilo je logično da će to prije ili poslije ponuditi.
T-mobile uveo je to za pretplatnike, a sada slijede Bonbon i Multiplusmobile.
Svi rade usklađeno jer se sve dirigira iz jednoga centra.
Tajne sobice koju osobno nadzire veliki meštar Ivica Mudrinić.
A za one koji žele i minute prema drugim mrežama, T-mobile uveo je stalnu Prejaku opciju koju daje za pišljivih 50 kuna.
Vipnet je na koljenima, zato je brže-bolje ukinuo tarifu na Tuđi račun.
Stoga im je jedina konkurencija tarifa Smart30, ali nije se lako nositi s ovom teškom artiljerijom Hrvatskoga telekoma.
Od kad bonbon ima webSMS?
Ili je to meni prije promaknulo???
Prije 2 dana je vratija web sms ,20 smsova
Zbog nove web stranice.
pozdrav,
zanima me ona fora sa 1kn mjesecno i 1000min unutar mreze?! jel ima tu neke cake?
znaci kupim bon i koliko mi moze najduze vrijediti bon? mislio sam kupiti taj bon i moja cura pa zajedno za kunu telefoniramo 1000kn free?! vjerojatno se mora cesto nadoplatiti bon da kartica vrijedi?! pa se onda i ne isplati...
bon 160kn cijela godina
svaki mjesec te to košta 40kn.
bon ti traje 40 dana, kunu te dođe razgovori i 39 za ostalo. :D
To je bolje onda za one koji ne troše puno kuna, nadoplate 160kn i aktiviraju za 1kn/mj 1000min! A mi stari korisnici moramo svaki mjesec uplatiti 40kn da bi dobili minute...
Istina da mi mozemo koristit 6 godina duze, al je svejedno nekorektno... Sad oni nagradjuju nove, a starima kazu vi ste vec tu, ko vas jebe. A najvise je nekorektno prema onima koji nisu dobili 1000 min do 2020., a dosli su u bonbon prije nego su uveli ovo za kunu, tako da nemaju ni jednu pogodnost, odnosno mogu kupit 1000 bonbon minuta za 40 kn, sto se bas ne isplati. Ne kuzim zasto rade takve razlike medju korisnicima... ok ako imaju akciju koja traje do odredjenog datuma, i ko dodje kasnije, zakasnio. Ali kad uvode novu akciju, trebala bi vrijediti i za nove i za postojece korisnike. Ovo je isto kao da kad su uveli duplo vece pakete rekli da je to samo za nove korisnike, a starima ostaju manji paketi...
vrlo jednostavno, neka prebace broj u drugu mrezu, pa opet natrag.. nema vise minimuma od 3 mjeseca (ne da mi se trazit, guglajte) i bok, imat ce minute za 1kn :)... to cu i ja napravit, jel sam medju njima, samo da ovaj mjesec prodje da iskoristim popust
a koliko mi vrijedi bon ako se prebaci sa neku drugu mrezu na bonbon? a da ne uplatm nikakav bon? znaci ako samo aktiviram tu stranu sim karticu'
jel malo mi je puno nadoplatiti 160kn
da ali samo 90 dana? nakon toga moras kupiti neki bon da ti ne iskljuce sim karticu?
@Franziskaner, nakon isteka valjanosti imaš razdoblje od 90 dana u kojem možeš samo primati pozive i poruke. Tek nakon tih 90 dana se broj ugasi skroz.
Što se tiče akcija, u protekle dvije godine ih je bilo više. Svi operateri pa i mi trudimo se ovisno o situaciji na tržištu složiti što privlačnije ponude da bi se privukli ljudi. Mislim da je ova ponuda sasvim konkurentna onoj prvoj "Free do 2020.", ali opet to ovisi što kome treba. Recimo, znam da ekipa koja radi u bonbonu ima "Free do 2020." i da svima odgovara jer ionako nadoplaćuju bon od 40kn minimalno svaki mjesec.
Dobro rečeno, svi se, pa i bonbon trude privući nove, računajući da će većina starih ionako po inerciji ostati jer ni drugdje nije puno bolje.
dobar dan,
evo ipak imam jos pitanje uvezi toga... odnosno zelim provjeriti jesam li dobro shvatio:
znaci prebacio sam se s druge mreze na bonbon, novi korisnik sam, 0kn na racunu je trenutno. valjanost kartice je do 12.02.2013.
ako sada nadoplatim bon od npr. 10kn, dali mi taj bon vrijedi 10dana ili do isteka sim akrtice, znaci do 12.02.2013.?
i jos jedno pitanje, dali jos uvijek vrijedi 0kn facebook? jer nemogu preko browsera doci na 0.facebook.com ?!
EDIT: i zasto ne mogu zvati bespaltan 0800 broj ako imam 0kn na racunu?!
aha, ok super. mislio sam mozda vrijedi sim do 12.02.2013, ali bon vrijedi onoliko dana koliko ga nadoplatis...
početna valjanost je do 12.2. a ako nadoplatiš bon od 10 ne mijenja se jer ne "probija" taj početni datum. Tek bi bon od 160kn pomaknuo datum dalje u budućnost.
Ne postoji više uvjet 1 lipi na računu. Jesi aktivirao broj na kraju? Jer se aktivira prvim pozivom.
Što se tiče zero facebooka postoji više načina na koji se može unositi. Probaj npr sa zero.facebook kombinacijom.
Uglavnom, ako nejde i dalje, mail, fejs, twitter i probat ćemo što prije pomoći. Mislim da je tako mrvicu brže nego forum. Ako sad pošalješ mail, dobiti ćeš odgovor u roku od 10 minuta.
pa aktivirao sam broj, ali face ne ide.
edit: oko shvatio sam. budem se javio onda na mail ili chat
mislim, možemo i mi ovako pomagati, ali preko foruma je sporije. na mailu je netko 0-24h i spreman pomoći. ;)
evo riejsen prob... ne ide preko browser operu, vec preko safaria... cudno...
Nije, jer u pravilu zero fejs ide preko stock browsera :)
Da li je ostala opcija 1000 bonbon minuta za 1 kunu i dalje za nove korisnike ili je presaltana na 40 kunica? Hvala
Ostala je opcija :) Ponuda ostaje do 10.6. :)
sve je ostalo isto
Kad citam najave SZK u vezi akcija cim oni kazu bit ce iznenadjenje odmah to znaci ili losije ili se nsita nece na bolje promijenit..ovi iz SZK su culi samo za negativna iznenadjenja pozitivna im nisu poznata...poradite koji put na pozitivi..Popravite kvalitetu..cijenu nam ne smanjujete ali zato nam režete kvalitetu razgovora uredno...
Bio sam prije na Bonbonu i nisam primjetio nego odstupanje od ostalih operatera, možda samo u internetu. Sad trenutno imam Simpu i VIP i kvaliteta razgovora je također očajna, na VIP-u pogotovo, 50% razgovora mi prekine samo od sebe ili imam izobličenja, tišine itd.
Bonbon još uvijek ima povoljne cijene i kakva god akcija ili ponuda bila, dobro će doći. Ne znam što vi očekujete? Ovo s bonom od 160 kn neću komentirati. Možeš jedan mjesec kupiti takav bon, ali onda ga par mjeseci nećeš potrošiti i badava ti svi popusti kad ih možeš iskoristiti samo prvi mjesec.
Neznam kak bi mogao povoljno nazvat nesto sto je polu usluga bez obzira na ostale operatere. Povoljno mi je to sto 50 % razgovora pukne, pa imaju tisine pa internet steka i sl. Pitam se kakva bi cijena tek bila da to sve funcionira kak spada? Ajmo se mi generalno tjesit i reci kak je u bonbonu dobra usluga samo zato sto je i kod drugih operatora (ne)kvaliteta ista i na svaki prigovor reci kod drugih je isto sta bi mi htjeli..