Smatram se premladim da ulazim u ovu temu jer ne radim i živim na račun svojih roditelja.
Istina, ne zadugo no ipak...
No međutim, nekako dijelim mišljenje sa georgyjem. Po meni, postoji nekoliko temeljnih problema koji nisu riješeni:
1.)Rušili bi Vladu bez ikakvog dugoročnog plana kako dalje. Što dalje, izabrati SDP, HSP, SDSS?! Nažalost nemamo nekoga tko bi zaista poveo državu u bar malo drugačiji smjer. Tj. jedan političar mi se ne čini toliko korumpiran i bezobrazan ali ne ću ga spomenut da ne bi ispalo da ga zastupam :)
2.) Maknut lažne branitelje. Ljudi moji, u Hrvatskoj definitivno ima
previše branitelja. Riješiti barem 50% lažnih - evo rasterećenja proračuna, nove radne snage pa i na kraju umjesto na mirovine lova bi se mogla uložiti u neke profitabilne grane. Normalno, još da ima netko tko bi to mogao učiniti.
3.) Dijaspora. NHF ali ja jednostavno ne mogu razumijeti kako netko tko ne živi u Hrvatskoj može značajno utjecati na vlast? Opet, kako je već netko rekao, neinformiranost ljudi + prevelika prokleta vezanost uz povijest jednim su nas djelom doveli u ovu situaciju.
4.) Neinteligentan narod. Istina. Evo vam primjer Francuza: narodu se ne sviđa - narod prosvjeduje. Hrvatima se ne sviđa - boli me k****, važno da ja imam. Fućka mi se za susjeda/prijatelja/sugrađanina.
Nažalost, iako podupirem prosvjede i razmišljam da osnujem pod sekciju "Facebookovci - odsjek Vrbovec" :D ne mogu izbiti iz glave činjenicu da ne će biti nikakve promjene. Homo homini lupus - welcome to Croatia, the day after yesterday.