wireless konekcija za laptop-pomoc
Ovako, imam doma laptop Hp Compaq nx6310 i htjela bih se spojiti bezicno na net jer sam preuredjivala sobu i sad mi je nezgodno spajat zicu, nevazno.. imam H1 ruter i zvala sam njihovu sluzbu za korisnike i ukucala sve kako mi je teta govorila i poceo mi je svijetliti onaj znak za wireless na routeru i svijetli mi znak za wireless na laptopu medjutim nede mi spojiti se na net tj. uopce nemam spisak mreza niti nista, samo je x kraj wirelessa i pise not connected, a enable je..kad odem desnim klikom na view available networks, choose a wireless network pise mi ovo: windows cannot configure thia wireless connection. If you have enabled another program to manage this wireless connection use that software i dolje jos pise nesto if you want to configure start the wireless zero conf. service bla bla...kada sam ponovno zvala h1 sluzbu za kor. receno mi je da nije so njih nego do laptopa, da nadjem gdje mi je spisak mreza i spojim se na h1 surf...Zna netko kako da to napravim? Nisam se do sada nikada spajala bezicno na laptop, HELP!!!