eto izgleda stigo froyo (android 2.2) za nas wildfire..
eto tu vidio.. http://developer.htc.com/ ..
e sad ja to skidam na komp..ima nekih 90 mb ..
a kaj dalje s tim? kako napravit update?
jel tko vec probao?
Printable View
eto izgleda stigo froyo (android 2.2) za nas wildfire..
eto tu vidio.. http://developer.htc.com/ ..
e sad ja to skidam na komp..ima nekih 90 mb ..
a kaj dalje s tim? kako napravit update?
jel tko vec probao?
Jednostavno si trebao spojiti se sa mobitelom na svoj Wi-Fi i napraviti update tako.
Update jeste sluzbeni. Ali samo za developere. Dakle ako zelis da upalis wifi i da ti on sam nadje upadate moraces jos malo sacekati ;)
da,bas to.. jer se skida update na pc.. e a kako ga instalirat na mob onda?
Ima na bug forumu,objasnjeni svi koraci ;)
Ne znam smijem li ovdje postati link..ali evo
http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...oyo/72076.aspx
kad se može očekivati službeni update koji će mobitel sam izbaciti?? probao danas i nema novih updateova...
Pa instaliraj kako piše na linku u petom postu.
Hm, pa nitko nije ni rekao da ti garancija ostaje...
i kad ce izac taj sluzbeni da updejtamo peko wifi?
Trebo je jos jucer... al vidim da ga jos nema, ima neko kakvu informaciju ?
steta... bas da sto prije dodje,pa da vidimo napredak.. pogotovo app na sd..
jel se prilikom dizanja na 2.2 gubi sve na mobu? aplikacije,imenik i ostalo?? onda ce mi trebam 3 dana da opet slozim mob po zelji.. grrr
super....... neznam kaj cekaju... al opet smo miljama pred lg i SE koji su jos na 1.6..(zato i oustao id x10 mini i x8)
volim imat kasko na mobitelu:D:D, pa ću pričekat službeni
Ima li kakvih naznaka da ce ovo doc u skorasnje vrijeme ?
Nema..niko nigdje ne pise vise.. a onaj link sa prvog posta nam dao nadu..makar tamo jos stoji za developere..znaci bit ce,samo kad????
JA neznam stavno sta cekaju, svako malo idem gledat jel doso update, evo 12 mjesec na vratima samo tako a updatea jos nema.
Mislim ako za ostale ide, zasto nece za wildfire.
Al najbolje je kolko ja vidim nigdje se nista ne pise, cak niti na htc-ovoj stranici o nekakvom datumu...
Izgleda da je stigao neki update,sad sam stisnio na download i skida nešto :)
EDIT:
Bezveze,nista posebno,samo neki mali update mi skinio a na netu nasao tekst da je stigao froyo na wildfire :)
Kolko vidim za Desire je izaso 2.2... nadam se da ce kroz koji dan i za Wildfire izac ;)
A kakva poboljšanja donosi 2.2 za Wildfire ????
Pozdrav moderatorima :) uz molbu da objedine HTC Wildfire teme u jednu nalik na onu od „Desire-a sve i svašta“
Pitanje pišem tu jer ne znam gdje bi, a glupo mi je otvarat novu temu. Pitanje: kako instalirati novi market?
Mislim da nečeš moč na 2.1 instalirat. Na jednom forumu je pisalo da se može na 2.2 instalirat. A i probao sam na svoj WF instalirat i ništa, 0 bodova :( kaže da ga mob ne podržava, i onda je izbacio da treba update na 2.2 napravit.
HTC We know many of you have been asking for information about an update for your Wildfire. Well, we have good news! Android 2.2 (aka Froyo) on Wildfire is scheduled to begin rolling out this week in Europe, reaching all areas of the world by February. Thanks for your patience as these updates roll out; we think you’ll enjoy the final product.
Sa HTC-ovog FB profila
froyo uspješno instaliran :P
jesi ga preuzeo preko wifi-a ? cura ga ima na vip-u pa da joj znam reci :)
Lagano se putem Wi-Fi updatea ;)
Evo instalirano, vidimo neke nove opcije gore i tako, al inace... isto ko i prije, ja neznam sta je sad to tak puno bolje...
Ostaje sve na mobu prilikom updatea? Aplikacije,imenik i ostalo? Da znam prije nego pocnem update
Koliko MB?
56,7 ako sam dobro vidio :)
update napravljen,sve ostalo na mobu :)
56.4 MB Android 2.2 update 56.44 se upravo skida i instalira. :) još da mi je naći negdje što su točno promijenili i dodali.
sta su dodali ....Wi-Fi Hotspot , apps2sd 2 najvaznije stavke kod mene :D i jos neke aplikacije
uglavnom trebalo bi biti bolje nego 2.1 :D
ne mislim na app sharing nego na to da mozes sad prebacit instalirane programe na memorijsku karticu (ne u cijelosti ali jedan veci dio ) tako da imas vise mjesta na samom mobu (settings/applications/manage app/ odaberes app koji zelis / i onda move to SD card)
Evo dns ujutro dočekalo ugodno iznenađenje, napokon update na 2.2 (froyo), ima par poboljšanja, bolje mi hvata 3G mrežu. Prije doma nisam imo 3G, ili jako rijetko, a sad ga skoro stalno imam. Bolje hvata wifi signal :DDD, malo brže se pokreče OS, ali all apps meni dosta šteka ako je postavljen na grid. Ako je na list, štekanja nema. Internet preglednik brže otvara stranice i dobili smo novi adobe reader :DDD
koristis sense ui ili nest drugo ......ja koristim louncherpro i nema nikakvog stekanja :D
Zakaj je meni krepo net ? nece mi uopce na internet ic ?
koristim HTC sense. A jel ima taj program za skinut na marketu ?? Što se neta tiče, pogledaj jel ti je promjenio APN. Meni je promjenio pa nisam ni ja na net mogao ič, al kad sam vratio sve kak spada normalno radi, a speedtest.net sad pokazuje i do 5.6 mbps, a prije je išo sam do 4. (mjereno na istoj lokaciji) I kako to da ima samo 56.7 MB, ja skinuo isto android 2.2 za WF jer sam ga mislio rootat i ima skoro 100 MB, a ovaj upola manje ?? Očito ga je vip sredio.
našo na marketu, pa išo isprobat, al neče otvorit ???
I live wallpapers ne rade :(((
oo ovo je odlično, stavio 3D drawer, uopče nema trzanja. Stavio temu froyo :DDD
a imas za taj launcherpro milijun custom dockova za skinut :d a i mozes sam u ps-u napravit svojeg :D
npr . ovdje imas nekih dobrih LINK
a sta se tice live wallpapera i to je moguce izvesti s nekim custom rom-ovima (wildpuzzle ili Cyanogen) ali nisam nikad isprobavao to
na htc wildfire kad se instalira 2.2 dali postoji mogucnost da podrzava hoc-network??
Evo,ja imam update od istog dana kada je izasao,signal je bolji,i sve to stima,medutim mob je dosta sporiji nego na eclairu,i vise RAM-a guta,jel bi factory reset pomogao?
Ja sam probao i factroy reset i format kartice,mobitel je jos uvijek bas dosta sporiji nego prije :(
imam htc wildfire ima android 2.1 ćuo sam da mu je izišao službeni updata na 2.2.1 još prije kako da ga updeitam dali tko zna dali može bez rutanja
@smoto,
Drugi puta umjesto da postas u prvu temu koju pronadjes prvo potrazi i postaj na pravom mjestu.