http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/smiley.html
Printable View
Po meni nije loše, je da je poziv 89 lp, ali kad uzmemo obračunsku jedinicu 15 sec. i nepostojanje naknade za uspostavu poziva od 25 lp, sve u svemu OK
Znaci:
- sms (unutar Hr.) 0kn
- internet (do 150Mb) 0kn
- razgovor 0,89kn
- nema uspostave poziva
- obracunska jedinica 15 sek.
- mora se svaki mjesec nadoplatiti 100kn da bi vrijedile ove cijene!
Nije lose, dobro izbalansirano! (krokan je bio brzi :))
Ovo je ludilo tarifa za sve koji vole sms-at. Troše 100kn mjesečno, tih 100kn potroše na pozive, a sms-ju kolko ih volja... Jako zanimljivo, o internet prometu da i ne govorim...
Odlicna tarifa, ali ne znam na sto da potrosim tih 100kn ako imam besplatan net i sms-ove
@tiki
Morat ces ili trositi vise interneta, preko 150Mb onda ces i placati ili ces morati i zvati nekoga! :)
Ta tarifa traje samo 2 mjeseca i uključuje 2000 SMS poruka.
Evo detaljnije:
http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3703
...dostupna je za aktivaciju i korištenje do 31. listopada 2010.
Mislim da je ovo koristenje greska jer nema smisla da traje samo dva mjeseca!!!
Uvijek tak napišu, ali 99% je vjerojatno da će ostavit onima koji je aktiviraju, čak i kad bi ukinuli tarifu, ali teško da će se to dogoditi.
"3. Tarifa i Pogodnosti iz tocke 5 ovih Uvjeta korištenja dostupni su za aktivaciju u promotivnom
razdoblju od 02. rujna do 31. listopada 2010. godine. Po proteku navedenog razdoblja isti ce biti
automatski deaktivirani, te ce Korisnik nastaviti koristiti Osnovnu tarifu
sukladno tocki 9 Uvjeta korištenja."
Po onome sto kazu ta tarifa je promotivna i traje 2 mjeseca...al opet...dobro je, isplati se....
Ja sam sada na osnovnoj knockout tarifi, kako da predjem na ovu?
# poslati aktivacijsku SMS poruku SMILEY na broj 888
# nadoplatiti račun bonom od minimalno 100 kuna
Ekstra ponuda od Tele2 :) neznam sta mogu jos bolje osim da ovu tarifu zadrze i nakon promo akcije.
upravo to i mene "brine" :) al kako sam zakleti sms-ač,ovo mi je feenomenalno,i sad cu ici u vip da me bace na bonove pa u tele promijenit broj..
ja sam sve procitao i nisam nasao ogranicenje sms-a,netko napisao 2000,to je mjesecno?
a drugo,zanima me ako ja prebacim broj,znaci ako nadoplatim sa 50 bonom i dobim 50, sa tih 100 ja ne mogu aktivirat tu novu tarifu? mora bas biti cijeli bon od 100? (znam da je da al da pitam) :D
"Kako promijeniti tarifu?
Postojeći Tele2 pretplatnici mogu promijeniti tarifu isključivo u Tele2 centru ili na Tele2 ovlaštenim prodajnim mjestima. Sve mogućnosti mijenjanja tarifa obzirom na obvezno trajanje ugovora i visinu minimlane mjesečne pogledajte na stranici Promjena tarife. Cijena prve promjene u jednoj godini je besplatna, a svaka sljedeća se naplaćuje 40 kuna."
Evo kvake jedne... znači, po onome što piše. Ova tarifa je aktivna samo 2 mjeseca. Trenutno recimo imam tarifu slike i slova aktiviranu prije 9 mjeseci i ako sada aktiviram SMILEY to će me koštati 40kn...nakon isteka 2 mjeseca vraća me na osnovnu tarifu koja mi ne odgovara pa ću opet htjeti prijeć na Slike i slova što će me opet koštati dodatnih 40kn...znači u startu gubim 80kn ako će ta tarifa trajat samo 2 mjeseca. hmmm...
Da, 'najmanje' bon od 100kn. A i da bude 2000 poruka, to je prosjek oko 70 poruka dnevno wtf pa sta bi ljudi htjeli vise, daj da vidim tko to salje toliko poruka (2000) mjesecno.
Vrlo zanimljiva tarifa! Nadam se da će je Tele2 držati na životu i dulje od najavljenog... K tome, činjenica da nema uspostave poziva omogućava i dodatnu uštedu u masi kratkih i čestih poziva ...
@Symbeq, koliko sam skontao ovo je prije svega tarifa za Tele2 korisnike na bonove (prepaid), zato je valjda pretplata nepovoljna itd.
2000 je sasvim dosta,al cemu onda napisat NEOGRANICEN broj?
a vele iz tele da ce nesto slicno napravit i za pretplatnike..
a nije neogranivceno nego je 2000
prepaid=bonovi
Mladi zaljubljeni klinci posalju i po 100 poruka dnevno...al dobro, sad je in facebook na mobu pa se i tamo dotipkavaju...
odlicna tarifa, stvarno nemam rijeci. ali je ovo nova pljuska pretplatnicima, u svakom pogledu. nadam se da ce to ispraviti tele2 i uvesti nesto slicno za pretplatnike.
Ako nekoga zanima maknuli su ono "koristiti do 31.10.2010."
sad stoji samo:
3. Tarifa i Pogodnosti iz tocke 5 ovih Uvjeta korištenja dostupni su za aktivaciju u promotivnom
razdoblju od 02. rujna do 31. listopada 2010. godine.
http://www.tele2.hr/files/Uvjeti_kor...ife_smiley.pdf
Zanimljivo da je i u Osnovnoj tarifi naplaćivanje podataka vraćeno na 0.10 kn/100 kb (čak i u Knockoutu... s 0.50 na 0.10 kn)
ako aktviram tarifu,traje 30 dana,meni prodje npr 45 i opet nadoplatim od 100kn bon,dal ce se automatski :) aktivirati?
Još jedna zanimljivost.
Morate imati na računu dovoljno kn za poslati sms SMILEY na 888 za aktivaciju (sms će se naplatit). I morate ovabezno poslati sms aktivacije, prije nego uplatite bon, jer ćete ostati bez besplatnih mb.
Imao sam 0,21 kn na mobitelu, nedovoljno da prvo pošaljem sms aktivacije. Uplatio sam 100 kn, poslao poruku aktivacije. Tarifa se aktivirala, i dobio sam besplatne sms, ali zbog toga jer sam tek nakon uplate bona aktivirao tarifu, nisam dobio 150 mb.
Jest da sve piše na netu, ali uvijek se nađe glupan koji ne čita :/
Da, malo zeznuto, ali na isti način funkcionira recimo i Knockout - dok ne platiš 100kn nemaš povlastice.
4. Korisnik aktivira Tarifu slanjem SMS poruke sadržaja SMILEY na broj 888. Slanje SMS poruke
na broj 888 naplacuje se sukladno službenom cjeniku za tarifni model koji Korisnik koristi. Korisnik
koji je aktivirao Tarifu na navedeni nacin može ostvariti pogodnosti koje se sastoje od prava na
slanje besplatnih SMS poruka prema nacionalnim mrežama, prava na podatkovni promet u
vrijednosti do 150,00 kn te povoljnije cijene poziva prema nacionalnim mrežama (dalje u tekstu:
Pogodnosti). Pravo na Pogodnosti Korisnik stjece nadoplatom korisnickog racuna bonom u
vrijednosti 100 kuna ili više.
enivej, treba čitati s razumijevanjem :)
Ja zato uvijek provjerim prije na *130# koja mi je tarifa aktivna.
provjerio sam, i pise da je smiley aktivirana, ali 0 kn na podatkovnom računu.
EDIT: problem riješen pozivom tele2 službi
Ja sam aktivirao tarifu, uplatio bon i naravno dobio obavijest da je aktiviran free sms kao i 150MB neta itd. Za aktivaciju neta sam pricekao oko 5 min. Uglavnom sam i vise nego zadovoljan, pohvale Tele2, salju se poruke, surfa se, a 100kn je i dalje na racunu hehe
ovih 150mb kojih se dobi,to se dobi mb ili u kunama,jer ako sam na t-mobile signalu,to mi dodje 7,5 mb,a na tele signalu 150..pa da nebi bilo..
*Prijenos podataka u Tele2 mreži na Tele2 signalu iznosi 0,10 kn/ 100 kB, a u Tele2 mreži na T-Mobile signalu iznosi 2,00 kn/100 kB. Kako bi provjerili na kojem se signalu nalazite, ukucajte na svom mobitelu *107# i pritisnite tipku za pozivanje.
**Korisnik ostvaruje pravo korištenja podatkovnog prometa u vrijednosti do 150 kuna. Iznos odgovara prometu od 150 MB na Tele2 signalu.
Cijene uključuju PDV. Obračunska jedinica za govorne usluge je 15 sekundi, a za prijenos podataka 1 kB.
ma sve je to odlicno,i sad stvarno imam i previse razloga da sa pretplate predjem u prepaid,jer meni tele2 ne nudi nikakve pogodnosti(bodove,poklone,jeftinije uredjaje) kao t-mobile , a placam radijsku frekvenciju a i vecu obracunsku jedinicu od korisnika na bonove.
e dosta....telefon cu jos povoljnije kupiti iz oglasnika,nego uz njihovo produzenj ropskog ugovora
ja recimo imam slike i slova, 150kn MMP. poruka mi je 15 lipa, u smiley besplatno. poziv za prvu minutu mi je 93 lipe, u smiley jeftinije i 15 sec je obracunska jedinica. i jos pokraj svega toga moram platiti promet 10/25kn.
sve u svemu tarifa je odlicna i stvarno ne znam tko bi iole pametan isao na pretplatu radi 200-300kn jeftinijih telefona. jos da postoji bilo kakav sustav nagradivanja pretplatnika, barem putem nekih bodova za redovno placanje racuna i potrosnju bih shvatio, ali ovako naprosto nema smisla.
ja sam danas ujutro poslao SMILEY na 888 i dobio poruku da je aktivirano.
nakon toga sam unio bon od 100kn i nije mi aktivirao 2000 besplatnih poruka niti podatkovni paket, vec mi je i dalje osnovna tarifa. zovem teletinu i kazu mi da im nes nevalja da vec 2 dana imaju problema i da cekam... i cekam... a meni skida pare i za poruke i za net.. toliko...
Ne brini, imao sam slicnih problema sa teletom (doslovce su mi rekli da sam poslao 1000 smsova preko jedne veceri) ali sve se na kraju sredilo.
Koje je onda ograničenje za poruke? Nije neograničeno kako reklamiraju?
Nije da mi treba ni 1000 mjesečno, ali ono, govore neograničeno u reklami ako se ne varam, ...
@hp compaq
Koliko vidim u uvjetima pise ovo:
Ukoliko Tele2 uoci neuobicajeno i/ili prekomjerno korištenje Tarife i Pogodnosti iz ovih Uvjeta
korištenja, a koje može ukazivati na zlouporabu ili neovlašteno korištenje, Korisnik ce zaprimiti
SMS kojim ga se obavještava o tome da ce mu biti aktivirana Osnovna tarifa koja se naplacuje
prema cijenama definiranim Tele2 cjenikom.
Znaci ne spominje se 1000 sms-ova ali ocigledno bi bilo da netko posalje 1000 sms za jednu noc (kao sto je greska pokazala kod sheep1501) onda bi to bilo zloupotrebljavanje! :)
Okej.
A šta ja znam, da ih jedan dan šalješ, ne znam, 100. To je okej?
NE znam, nemam tarifu tu, nego pitam. Neuobičajeno/prekomjerno, teoretski mogu te na 50 poruka blokirat; to je već neuobičajeno. Bar meni ;-)
Ne vjerujem da je zloupotreba sve dokle poruke koristiš za ono čemu služe. Ali ako počneš reklamirat ili spamat ili neki lanci sreće itd, onda je zloupotreba i naravno da treba to gasit
... ili da uvijek saljes jedan sms na vise brojeva (recimo 50-tak). To bi meni izgledalo kao reklamiranje!
Ako imamo godisnjicu mature...i ja sad zove 3 razreda iz generacije i saljem 100 istih poruke...to nebi trebalo ic pod zloupotrebu...
Uglavnom...o tome kad netko bude imao takav problem...ovo su sve špekulacije :P
Ok ok, da se ne uplašite previše :) 100 poruka u batchu predstavlja jedno veliko ništa bilo kojem operateru. Čak i da spam šalješ, teško da će te sankcionirati jer je to premali uzorak.
Druga stvar, sve vaše poruke se jasno i glasno pokazuju nekome tko gore radi. Ovisno kako imaju složen sustav, mogu dobivati alertove nakon npr. xy identičnih poruka poslanih sa istog broja u kratkom vremenu, xy poruka sa određenim keywordom, xy poruka poslanih u kratkom vremenu samo na jedan broj itd itd. Kombinacije su stvarno ogromne. Poanta je da na svaku sumnjivu aktivnost oni bez beda pogledaju o čemu se radi.
I treće, onaj tko bi htio spamati koristeći Smiley tarifu je u krajnju ruku debil :) Uz throughput od 20ak poruka u minuti, taj mora u sobi imati farmu GSM uređaja da bi uopće postao sumnjiv. A da ne pričam koliko je glup da to radi izravno preko operatera po višestruko skupljoj cijeni.
Neznam kako kod nas stvari stoje, ali u nekim državama (Turska, Indonezija, Kuvajt...) ovaj monitoring je vrlo striktan i zeznut. Jedna sumnjiva aktivnost i vaša veza s tim operaterom je precvikana. Također, neki operateri reagiraju na prijavu spama - znači, dobijem spam, nazovem operatera, on ispita situaciju i reagira. Ali mislim da to kod nas ne funkcionira...
Smsajte koliko hoćete, dokle god to radite kao ljudi, a ne računala ;)
Okej, sada kada je dosla i "peta" mreza i sukob cijenama i ponudama se povecao mene najvise zanima jedno pitanje:
Da li ce se tarifa "Smiley" moci koristiti i nakon 31.10.2010 ako je aktiviramo do tada...tj da li cu je moc koristit i sljedećih godina ako uredno nadoplaćujem 100kn mjesečno? Da li se to pravilo promotivne aktivacije odnosi samo na prvotno aktiviranje do 31.10. kao sto je bila neka slicna fora sa Tomatom pa dalje svi koji su aktivirali tu tarifu ju imaju i dalje a onaj tko nije nikada nece vise niti moci? :)
Jer meni je "Smiley" pun pogodak tarifa :)
U uvijetima pise samo ovo:
Tarifa i Pogodnosti iz točke 5 ovih Uvjeta korištenja dostupni su za aktivaciju u promotivnom
razdoblju od 02. rujna do 31. listopada 2010. godine.
Po toj logici bi morao moci je koristiti i nakon 31.10.
Naravno da će se moći koristiti, pa nisu napravili sve te silne reklame i promocije da bi je ukinuli za 2 mjeseca. -.-
Ako ne nadoplatis bon u roku 30 dana vracaju te na osnovnu knockout tarifu umjesto na osnovnu smiley!? Poprilicno glupo.
I vec dva dana im ne radi webshop! :cthumbup:
Mislim da nece vratiti na Knock-out osnovnu, jer mi prijatelj ima Dorinu, koja se mora svaki mjesec nadopuniti sa 50kn da bi bilo besplatno izmedju Dorina brojeva. I kad ne nadoplati odmah ne odlazi ni na kakvu Knock-out osnovnu vec ostane Dorina, dok ne uplati 50kn.
eh, tele2 i njihovi "upgrade sistema"
Jučer imao na računu 2kn i 145MB prometa, na smiley tarifi sam mjesec dana...i nista, kupim ja bon od 100kn taman dan prije isteka i obnovi mi se uredno na 102kn ali promet i dalje ostane na 145MB. Čitam pravila i po tome bi mi trebalo skočit na 195MB i produžit na još 30 dana. Zovem ja SZK i kaže ona meni da njoj piše da je meni jučer došla poruka na kojoj piše da sam ja dobio 150MB i da je to to. Ja kažem da ja tu poruku nisam dobio, a ona opet meni da tu piše da jesam. Pa reko tako i tako me ne zanima ta poruka nego da mi i dalje stoji 145MB a ne 295MB i onda kaže da da, to nema veze što piše jer su sada trenutno u procesu "Nadogradnje sistema" i da imaju neke greške ali da će se sve to riješiti... Taj tele2 je stvarno napredan kad stalno imaju neki upgrade haha, uglavnom, ako sljedeći put nebude nadoplaćen podatkovni promet idem tamo u centar direkt....a zasada mi nije bitan ovaj promet jer sam na dummyu i ne koristim ga baš :D
EDIT: LOL evo, sad sam dobio tu poruku, točno nakon 26h, zakon :D aj aj, bar samo dobio megabajte :D
@Symbeq
Jel sam ja to dobro shvatio da se internet promet zbraja? Znaci nakon 30dana ako ga ne potrosis zbraja se sa novih 150Mb?
Ne, zbraja se samo ako nadoplatiš prije isteka 30 dana i onda imaš novih 30 dana za potrošit to.
"Ukoliko tijekom 30 dana ne nadoplatiš račun bonom od 100 kuna ili više, novi podatkovni promet ti se neće dodijeliti, iznos postojećeg podatkovnog paketa će se resetirati na nulu te ćeš plaćati punu cijenu za podatkovni prijenos."
i
"Da, ukoliko kupiš novi podatkovni paket ili nadoplatiš račun prije isteka 30-og dana, iznos novoga paketa će se zbrojiti s iznosom postojećeg paketa, a datum do kojeg možeš potrošiti paket produžit će se u skladu s definiranim trajanjem novoga paketa."
Danas sam vidio reklamu od Tele2 ali nisam dobro cuo, cini mi se da su rekli da ce Smiley tarifa postati stalna i nakon promo perioda, ako ostane i dalje to ce biti super.
ok, hvala! jer inace nebi tarifa imala smisla...
Dragi korisnici, obavijest za vas.
Kao što su mnogi od vas već primijetili, Tele2 u tijeku proteklih dana provodi nadogradnju sustava koja završava krajem ovoga tjedna, nakon čega će korištenje Tele2 usluga biti još kvalitetnije. Hvala na razumijevanju.
A što sad kod onih kod kojih je istekla Smiley tarifa i trenutno stoji osnovna knockout tarifa? Primjerice, još imam na račun dosta i tek kasnije ću nadoplatiti bon od 100kn. Morat ću opet slati SMILEY na onaj broj ili ne? Da ne bi bilo da nadoplatim bon i aktivira mi se knockout, a ne SMILEY.. Trebalo je valjda pisati sad Osnovna smiley tarifa...
Jel ima kakvih novih informacija kad bi smajli mogao doci na pretplatu?
vidjet cemo. imam feeling da ce samo obracunska jedinica za prvu minutu biti 1 minuta, a ne 15 sekundi, a ostalo vise manje isto.
EDIT: jel mi moze netko provjeriti da li ovih 2000 besplatnih poruka vrijedi i za inozemstvo ili samo za unutar hrv. i koliko kosta poruka ako ne vrijedi za inozemstvo.
@SrKi poruke prema inozemstvu se naplacuju 0.29 kn
Hoće biti moguće obaviti prvu aktivaciju Smiley tarife nakon 31.10.? Spominje se da će onima koji je aktiviraju vrijediti za stalno, a zna li se nešto više za nove korisnike?
Jesu Telci apdejtali sustav?
EDIT: na fejsu kažu da će se tarifa moći aktivirati i nakon 31.10. Živi bili...
Molim brzi odgovor. Trebam li danas aktivirati Smiley tarifu ili ću moći to napraviti i sljedeći mjesec?
to ti moze reci samo neko iz tele2...i njihova sluzba za korisnike info o produzenju usluge dobije prije sa tv-a nego od tele2 menagmenta...znaci neka akcija pocne, ili se produzi...a oni to obicno ne znaju prvih par dana.
po do sadasnjem iskustvu tele2 sve nove tarife testira, tj postavi nekakav probni period pa ako ju korisnici dobro prihvate, zadrzavaju tarifu(ili promociju) u ponudi. npr knock out surf za pretplatnike nisu produzili....
ako si vec odlucio aktivirati smiley tarifu, ja ti predlazem da ju aktiviras danas...jer i onako nije bitno koji dan ju aktiviras,nego ti vrijedi 30 dana od aktivacije.
Čini mi se da se Smiley još uvijek može aktivirati, maknuli su onaj rok do kraja 10. mjeseca.
Prosli put stavim 100kn i u roku 5min. mi dodju poruke da su aktivirane free poruke i da sam dobio 150MB i bilo je dakle sve ok, a sada prije 3 dana opet stavim 100kn i doslovno odmah mi dodje poruka da su free poruke aktivirane ali nikako da dodje poruka o 150MB niti da mi ih stave na upotrebu, mislim ono bzvze ali eto neka im bude, nisam in zvao ni zalio se, nije mi stalo do tih 150MB ali eto nekako mi je glupo to "varanje".
Pričekaj 24h za megabajte. Netko je već spomenuo da su mu nakon 20 i nešto sati tek aktivirali, a i meni je tako bilo kad sam aktivirao opciju. Ako pređe rok, zovi ih (ako želiš).
Nego da te pitam, kad mi istekne Smiley (prođe 30 dana i prebaci se na osnovnu tarifu), trebam li kasnije slati poruku i staviti bon ili je dosta samo staviti bon?
Pa proslo je ne 24h nego 72h pa jos nisam nista dobio. Netrebas aktivirati jer ti je vec aktivirano, tj. ipak provjeri sta ti pise, zovni *130# pa vidi pise li ti osnovna tarifa ili osnovna smiley tarifa, meni je pisala osnovna smiley a sada mi je aktivirana smiley, dakle aktivirao sam samo jednom i to je to.
zalio mi se frend ista stvar. free poruke je dobio ali megabajte ne... i zvao je 2 puta sluzbu za kor i kao zamolili su ga za strpljenje
Jel mogu kombinirati smiley tarifu s KOZERO. Recimo, nadoplatim sa stotkom, aktiviram kozero i neposredno nakon toga smiley? - na kraju imam 0kn prema svim telcima plus besplatne poruke i 150mb, a na računu ostane 50kn, jer zero opcija kosta 50kn. Zvuci mi predobro da bi bilo istinito :)
Pitam, jer sam čitajući na tele2 stranicama naisao na ovo :
''1. Tko može aktivirati tarifu Smiley?
Tarifu Smiley mogu aktivirati svi Tele2 korisnici na bonove, osim korisnika na tarifama Pričalica, Mobilni Internet i Međunarodna tarifa.''
Ako ja nisam nesto pobrkao, iz ovog se da zakljucit da se ne odnosi na kozero? Danas sam aktivirao zero opciju i uzelo mi je pet banki i aktivirana je. Sad bih htio i lupit smiley, al me trta da si ne promijenim tarifu iliti da mi ne ode pet banki u vjetar :)
To sam i ja vidio, ali svejedno ne mogu reći da je moguće takvo što izvesti :) Trebalo bi njih pitati. Možda bitna stvar je što se aktivacijom Smileyja aktivira i njegova posebna tarifa (vidljivo provjerom stanja računa - Smiley tarifa). Koja ti je tarifa aktivna nakon Zero-a?
Sad mi je aktivirana knockout opcija zero i tak mi piše kad provjeravam račun...pola kune prema svim mrezama, a unutar tele2 1000 minuta za 0kn. Nakon mjesec dana ako ne aktiviram zero mi se samo prešalta na osnovnu knockout tarifu. Ma sad bi probao poslat zahtjev za smiley, al me prpa. :) Btw, koliko sam skuzio, ja trebam prvo poslat poruku za smiley pa tek onda nadoplatit račun? Znači, nema veze sto sam ja prije dva dana nadoplatio sa stotkom..tj..ja bih sad trebao poslat poruku pa opet stotku za smiley?
Pa kako to mislite? Opcija Zero je, kako joj i ime kaže, opcija, uz Knock-out tarifu. Ako imaš neku drugu tarifu, ne možeš imati Zero opciju Knock-Out tarife.
Točno.
Brijem da ti to neće raditi :)
Možeš ih probati brzinski pitati na fejsu: http://www.facebook.com/tele2.hr
ne moze se kombinirati jer ko zero ide samo na knockout tarifu,a ne mozes imati 2 tarife aktivne
Hehe moram da pohvalim Tele2, napokon su mi stavili tih 150MB, ali to nije sve, nakon par sati od toga su mi poslali jos jednu poruku i dodali jos 150MB hehe lol tako da sam na kraju dobio 300MB, e sada jeli to napravljeno s namjerom u znak nekakve isprike ili su se samo zeznuli i pogrijesili nemam pojma ali meni je dobro :) ;) Zivio Tele2!!!!!
pozdrav,
zanima me ako istekne mjesec dana, onda je osnovna tarifa, odnosno isteknu "sms-free", a podatkovni promet, dali je na 0? ili ono sto nismo potrosili mozemo jos potrositi? jer 1. mjesec su mi stavili na 0, mojoj curi su ostavili podatkovni promet i kada je opet nadoplatila od 100kn dobila je 150mb plus ono sto nije potrosila. ja sam tako dobio u 2. mjesecu, a u 3.mjesecu koristenja te tarife su mi opet stavili na 0?!?!?!?
pa sada ne znam kako to kod njih ide...
Dakle, promet ti se prenosi ako:
a) kupiš bon od 100 kn prije nego ti istekne tarifa
b) kupiš neki podatkovni paket prije nego ti istekne tarifa.
Mislim da opcija c) ne postoji :)
tako nekako i ja..pretprošlom nadoplatom nakon mjesec dana mi je ostao promet, tj. nije se resetirao na 0 te sam u biti koristio skoro 2 mjeseca (poruke nisu ostale besplatne)
sad kod prošle nadoplate, nakon mjesec dana se resetiral brojač na 0
Znači ako uzmem pakets, ostaje mi promet od smiley-a još mjesec dana?
Smiley 50% popusta
Korisnici koji tarifu aktiviraju od 05.6. do 31.8.2013. ostvaruju pravo na 50% više SMS poruka i 50% više podatkovnog prometa 6 mjeseci od aktivacije, odnosno dobivaju 1500 SMS poruka i 1.5 GB podatkovnog prometa.
link: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...miley/t10/#img