Ugl snimio sam na iphone 3g OS 4.0 i sve ljepo radi i multi tac i sve skupa al sad kad se skine par app i igrica i navigacija nikak ne radi vuce se fullll pitanje je jel postoji vracanje na 3.1.3 s 4.0 OSa ?
Printable View
Ugl snimio sam na iphone 3g OS 4.0 i sve ljepo radi i multi tac i sve skupa al sad kad se skine par app i igrica i navigacija nikak ne radi vuce se fullll pitanje je jel postoji vracanje na 3.1.3 s 4.0 OSa ?
Kratko i jasno: ne.
I ti ga lupiš i ostaneš živ.
On:
http://www.ihackintosh.com/2010/06/d...m-to-os-3-1-3/
nije bas tak jednostavno ja pokusavam vec par dana i nista...da je neko prije spomenuo da nece nis radit nebi ni prelazio
kak ti rade? :)
meni je jedino facebook restoreao drugo nista....a evo gledam recimo nfs ni jedan ne radi na ios4
pa dobro sta je sad..ostavio ios4 i sad skidam neke igrice koje su updateane i trebale bi radit na ios4 a meni nece i opet mi isti eror dolazi kad hocu sinkronizirati ??
ajooooooooooooj sad mi sinulo treba nesto instalirati da mozes crackane aplikacije dali mi je to restorao nakon upadteanja na ios4 ili to treba isponova
Jeje.. Super ste.. samo sto tema za iOS 4 postoji.. -.-
da da to je to ne vjerujem da se niko nije sjetio...trebalo je napravit da mogu krekirane app stavljat thats all :)
Ma meni rade sve aplikacije isto osim ibluenova i mxtube i sve je divno krasno al mob je cjeli usporen na OS 4.0 jbg znali smo svi da je za 3GS i 4G napravljen taj OS al mislio sam da nece bas tako spor bit cjeli mob i da ima vracanje na 3.1.3 :((
Ako zbog ničeg drugog, 4.0 se isplati staviti zbog foldera (iako ima još par dobrodošlih poboljšanja ispod haube). Svi koji stavljaju MT i wallpaper na 3G pa kukaju kasnije mi idu žešće na qurac..
meni to nista posebno...ionako nemam sta staviti u te foldere jer ga nemrem JB lol
nazalost, morala sam staviti 4.0, iako nisam htjela...al eto :(
ja san se bija pribacija na ios4 i par apliakcija mi se rusilo i bija je prespor i problemi sa baterijon i ja san se lipo vratija na 3.1.3 i sad radi odlicno sve
ja se nemrem ratiti, bar brijem :D hahahhaha
Stavio sam ćetvorku i jb-ao ali bez MT-a i wallpapersa i mogu reci da uopce mob ne steka (možda kad-kad, ali to je zanemarivo). WiFi mi bolje lovi, te baterija duže traje, ja sasvim zadovoljan i ostajem na iOS 4
Znaci opet isto napravim JB bez svega osim cydie?
pronadi na recomended pie, tribas skinit jedan program neznan sad kako se zove, sa njin izlazis iz safe moda kad ti se pojavi error u itunesu
Uglavnom do sad nikakvih problem na 3G s iOS4....JB cydia bez MT i wallp....
wi-fi odlican sa WiFiFofum...spaja se na sve zivo...i da neznam da li ste primjetili vise nema IPv4 nego 6....
a za gps spajanje 1-3 sec sa a-gps...prije do 10 sec na 3.1.3
baterija uz neko normalno koristenje do 3 dana...prije 1-2 dana
zadovoljan sam za ono sto 3G moze ponuditi zbog hardwera...
odličan mi je iOS:
-baterija duže traje(dva dana duže)
-bolje hvata wifi signal
-folderi,sms counter,zoom 5x,osjetno se sve brže i fluidnije izvodi...uglavnom bolje od očekivanog...
jedino je šteta kaj nema JB-a,nadam se da će doći ubrzo
heehhe kako nema jb, izasa je ima vec 20 dana
A sam frendu JB 3gS 32gb na 4.0 OSu i radi mu sve tak da ima jb
Dali itko ima problema sa youtube-om?Stalno mi prekida,ne radi nikako!!!
Može li se "haktivirati" 3G 4.0?
Ako može- može link. :)
nisam osobno isprobao, al kolko vidim da snowbreeze aktivira iPhone http://ih8sn0w.com/index.php/product...n0wbreeze.snow pa javi ak uspijes
Uspio sam, hvala još jednom :)
Može li iko zVanicno odgovoriti jeli ima JB za 3GS os4.0 firmware 05.13.04 gdje ga naći kako ga skinuti i instalirati ako postoji
ne.............
Izaso je JB za 3Gs za 4.0 os ali beta samo ima se za nac na googlu a za 4.0.1 nema jos a i beta verzija ne dosta drugacija od 4.0
treba mu sto godina da mi poruke otvori...cak mi i ipod poceo stekati...jubio i dalje ne radi..bravo jobs
Kaj ti tocno nije jasno a ako ne vjerujes donesi mob i kladimo se u 100€ da je izaso za 3Gs 4.0 JB
da jel to sigurno jel bilo je ekipe daaaaa 4.0 radi odlicno super brzo na 3g pa radi k :)
4.0.1 na 3G je brži nego 4.0 ali i sporiji nego 3.1.3
S tim da bih rekao da je ipak razlika veća na stranu sporosti 3.1.3 - 4.0 u smislu da je 4.0.1 nešto sporiji od 3.1.3, dok je 4.0 dosta sporiji od 3.1.3.
(radi se o iPhone 3G i JB 4.0/4.0.1 s tim da MT nije uključen, a wallpaper je)
hm iako je 4.0.1 izgledao nesto brzi od 4.0 nakon nekog vremena sve je opet po starom. Neki dan otvorim process u SBSetings i ono slobodno samo 8mb s tim da nije nista ukljuceno osim phone. Free memory i ista stvar tek gasenjem telefona mi se vratilo nesto memorije...
no i dalje poruku otvara sto godina,setings isto tako,cesto mi u igrici brejka....meh uzas
Sacekaj 4.1 ili 4.2. Trebalo bi biti dosta ispravaka za starije uredaje (3G, ipod touch 2G)
Da, iOS4 je dosta spor na 3G-u. Bit će da je hardware stvarno slab za sve što je Steve zamislio. Na 3GS-u radi super. mogu misliti kako je na četvorci.
nadam se cim prije jer ovo je koma...zbrisao sam sa windows mobilea zbog sporoce i sad opet isto
wuuuuhuuu izgleda da dobre vijesti stizu
http://thenextweb.com/apple/2010/07/...e3g-units-yes/
to kao izlazi ovaj tjedan?