Želim ovaj Sony Ericssonov mob
Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku.
Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti.
Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i zašto.
Na temelju komentara bit će izabrani dobitnici mobitela.
Sretno svima! :thumbup:
U trenutno aktivnom krugu kviza pravila su drugačija, pogledaj na http://mobil.hr/nagradne/
Onaj koji će 1.5.2010. imati najviše prijatelja s ispunjenim kvizom dobiva jedan mobitel, a još jedan mobitel dobiti će facebook prijatelj ili prijateljica od te osobe.
SE Satio 4 New Godina regallo
Nevjerojatno. Ispao mi je SE Satio, mobitel koji me očarava od kad god sam čuo za njega.
Uskoro je nova godina.
Prosla mi je počela užasno. Zbog prevelikog unosa alkoholnih pića u moj mladi organizam, probudio sam se u nekakvoj tamnoj šupi u nepoznatom mi gradu (Karlovac). U to novogodišnje jutro bilo je preteško naći bilo koga da mi uopće kaže di sam, a kad sam poslije sat vremena bauljanja konačno saznao di sam, trebalo mi je pola dana da pronađem pravi autobus.
A u đepu sam imao samo jadni Sagem, kojem je naravno o'šla baterija jer nije mogla izdržat ni dan da se ne poljubi s punjačem.
Grozna dosada.
A da sam barem imao ovaj novi Satio. Kao prvo, upalio bi LED svjetlo u onoj groznoj šupi u kojoj sam se probudio, i vjerojatno bi našao vrata puno brže, i to bez da lupim u baš svaki objekat koji se tamo nalazio. Onda bi uključio navigaciju i odmah bi znao di sam, i kako doći do autobusne stanice. Klik na net i vidio bi vozni red autobusa, da ne čekam bezveze cjeli dan na stanici. A onda sve i da moram čekat nebi bio bed. Uz walkman i video player samovanje i čekanje je puuuno lakše. Imao bi vremena i pogledati snimljene video isječke, i lude fotke nasijanih ljudi s neobuzdanog partija kojeg se baš i nesječam.
A kad bi cure vidjele ovoj moderan komad opreme u mojoj ruci, vjerojatno bi dobio i koji broj telefona, a možda bi se i probudio u toplom zagrljaju u nekom normalnom krevetu.
Ako ništa drugo mogao bi provjeriti kakve su cure bile na partiju. Zumirati ogromne 12 megapikselaste fotke da im vidim lice, ili neke druge djelove tjela koji su bitni. ;-)
Ah da. Onda bi se vjerojatno i javio doma da mi se starci ne brinu.
I evo za par dana prolazi i ova godina. Pripreme za nezaboravan party su već počele. Nisam alkos ali ne sumljam da će se opet završiti kao prošli put. Stari ljudi kažu da kako ti prođe prvi dan nove godine da će ti takva biti cjela godina. I nažalost, nisu puno pogriješili.
Zato pomognite mi da ovu novu godinu počnem kako treba. Dajte mi tu nevjerojatnu igračku, koja izgleda kao da je ispala iz đepa nekom vremenskom putniku iz budučnosti.
Satio-kralj i čarolija zabave
http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/sonyericsson score = SATIO :)
http://mobile.hdblog.it/wp-content/g...-preview-1.jpg
Satio je avantura komunikacije i života. On je put do neponovljivog užitka i uspjeha.
Ako tražite vrhunsko zabavu i komunikaciju,odabrat ćete ideal, a to je Satio. Sve što poželim Satio će za mene učiniti u par koraka ili u samo jednom dodiru.
Da Satio je za mene čarolija dodira. Mjesto gdje dodir sve pokreće. Tako mogu uslikati svoje najbliže jednim potezom prsta i pritiskom gumba. Fotke će jasno biti čarobne jer Satio koristi Cybershot tehnologiju sa vrhunskim optičkim procesorom Carl Zeiss od 12,1mpx.
Ukoliko slikam svoje prijatelje ili škvadru cijelu Satio je izuzetno pametan pa će prepoznati svaki osmijeh i prilagoditi najbolje postavke za sliku korištenjem Smile i Face tehnologije i pretvoriti sliku u istinsku čaroliju tog trenutka i mjesta.
Satio zna gdje su moji prijatelji i sve moje socijalne mreže bilo da je riječ o Twitteru, Facebooku i svim ostalim popularnim mrežama. Korištenjem Instant Messaging tehnologiju on the go mogu kontaktirati u svakom trenutku svakog frenda.
Gdje god se korisnik kretao bilo da šeta, bilo da se bavi sportom Satio omogućuje vrhunsku reprodukciju mp3 i svih ostalih poznatih formata kao i FM radio postaja.
Sve što poželite možete i usnimiti sa iznimnom kvalitetom od čak 30fps slika.
Satio je također vrhunski prijatelj kada ne znam kuda bih krenuo sa sobom. On zna i može naći najbližu videoteku, trgovinu, hotel korištenjem GPS tehnologije. Satio je vodič u kojeg se uvijek možemo pouzdati. Kada me uhvate trenuci dosadi Satio je u sekundi spremam reproducirati bilo koji video zapis u vrhunskoj kvaliteti i dosadu u trenutku pretvoriti u užitak.
Više se nikad nećete pitati za fotografiju....za godinu dvije...šet mjeseci...bilo kad...jer Satio uzima detalje mjesta na kojem je fotografija uslikama korištenjem geo-tagging tehnologije. Svaki vaš trenutak postaje vječna uspomena.
Prilikom slikanja nemam straha od efekta trešnje jer Satio vrhunski barata tom pojavom uz pomoć image stailization tehnologije.
Satio mi omogućuje gledanje svega što poželim na velikom 3,5" ekranu osjetljivom na dodir(full touch screen) zahvaljujući ARM Cortex-A8 600 MHz sa 3D ubrzanjem pa će na taj naći i moje igre teći bez ikakvih zastoja i omogućiti jedinstveni doživljaj igre. Za to je zaslužan i grafički procesor POWERVR SGX.
Prijatelje mogu nazvati i osobno im se nasmiješiti uživo jer Satio posjeduje dvije kamere, a jedna od njih je za 3G pozive ;)
Ukoliko želite brdo aplikacija Satio posjeduje vrhunski operativni stabilni sustav Symbian i Java podršku kao i Flash za web. Također možete guba i jako brzo surfati preko svih mrežnih tehnologija GPRS/EGDE/HSDPA te wlan.
Satio je također i poslovna sila jer posjeduje sve čitače dokumenata PDF, doc i sve i u svakom trenutku možete sa zadovoljstvom pregledavati svoje poslovne i privatne dokumente.
Satio vam omogućuje prepoznavanje pokreta kao način upravljanja različitim osobinama mobitela kao što su igre i pozivi i mnogobrojne druge mogućnosti korištenjem Gesture Control. U stanju je pozvati vašeg prijatelja vašim glasom.
A sada malo umjetnički i kreativno o predivnoj bajci i stvarnosti po imenu SATIO:
Sa Satiom uspjeh postaje slađi. Satio čini uspjeh dostupan svima.
Satio predstavlja spoj vrhunske tehnologije i spoj savršenstva.
Satio je magnetski privlačan. Novi dodir komunikacije. Dodir savršenstava i tehnologije
Satio je popularan poput filmskog hita.
Satio je nešto čemu se možemo nasmiješiti. Predstavnik vrhunske zabave i igre.
Tehnologija nam je dala veliki dar. Ime mu je SATIO. Satio je dar tehnologije. Dar uspjeha.
On ne misli. On zna. On je SATIO
Kada bi svi mobiteli bili kao SATIO :) SATIO JE neodoljiv i svi ga žele
http://www.ibtimes.co.uk/data/articl...sson-satio.jpg
Kreirajte zabavu na svoj način. SATIO JE ZABAVA NA VAŠ NAČIN.
Kada potpisujete dokument stavljate potpis. Satio je na isti način potpis vašeg uspjeha i zabave.
Satio je za mene SAMOURAI novog doba. SAMOURAI zabave i užitka.
Satio je za mene novi vitamini. Vitamin zabave :) SATIO
Kada biste bili Satio pomislili biste nešto ovakvo:"Dodiri i zadivi me". Satio će ispuniti svaku vašu želju i zapovijed i pretvoriti je u vrhunsku zabavu u cilju vašeg uspjeha.
Satio je ime želje i zadovoljenja želja. Upravo njegovo ime i znači:" Ja zadovoljavam"....a to znači SAtio je vaš Aladin ispunitelj svih obećanja i želja.
Za kraj mogu reći samo:
Živi život, živi zabavu. Iskusi čaroliju zabave.SATIO
Kralj jednostavnosti, kralj zabave.SATIO
Započnite .... sa igrom zabave.Svojom igrom.Igrom života. SATIO
Nova igra svaki dan. Igra zabave
SATIO JE Savršeno dobar za sve.
http://www.mobileshop.com/blog/wp-co...sson-satio.jpg
Upoznajte me detaljnije na http://tinyurl.com/SatioCarolijaZabave
Sony Ericsson C901 GreenHeart
Najbolje što mobitel Sony Ericsson C901 GreenHeart ima među ostalim funcijama je snimanje videa. Ukoliko trebate dodatno svjetlo možete iskoristiti bljeskalicu ugrađenu u mobitel. DA dobro ste pročitali, radi!
Svoje omiljene videoisječke i zabavne trenutke koje ste upravo uhvatili na videu možete uvijek i svugdje podijeliti sa širom publikom ukoliko ga pošaljite na YouTube. Telefon je u potpunosti kompatibilan s YouTube-om!
:beer:
.....Sony Ericsson Satio......
...JEDAN OD NAJLJEPSIH MOBITELA...Idealan za svakoga...dobar za slusanje glazbe, gledanje filmova, a tek kamera uff snimanje savrsenih fotografija ma jednom rijeci mobitel je prezakon.. rado bi ga i ja na poklon, sad pogotovo u vrijeme ove krize mislim da bi ga svatko htjeo dobiti za poklon....kao i ja jer je nazalost skup pogotovo za novcanike onih koji ne rade... :(((((((((...
Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
Čemu komplicirati?
Sony Ericsson Satiopo meni je savršen, to je ljubav na prvi pogled!
.........svi dodatni komentari su suvišni.........
A mojoj osobnosti najviše odgovara (fanfare!)...
Tvoj idealni mobitel koji odgovara tvojoj osobnosti je: Sony Ericsson Satio
;D
Osjećam se ogoljeno. Ne znam da li Vam je poznat taj osjećaj?
Vjerojatno je i Vama netko rekao - "Ma daj, ja te poznajem najbolje" ili "Eto vidiš, ne moraš ništa ni reći a ja već sve znam o tebi".
:busted:
I tako idete kroz život i polako uviđate da ti ljudi, što znaju vašu osobnost, imaju pravo sve dok ne riješite kviz i ostanete pozitivno iznenađeni!
O čemu ja? Pa o Sony Ericsson Satio ! :five:
Nevjerojatno mi je kako netko moju životnu energiju, moje raspoloženje može prepoznati i staviti u tako malen (sorry prijatelju Satio, ne vrijeđaj se odmah, ne mislim na 'tvoj uređaj'), mobitel, svega 112.0 x 55.0 x 13.0 mm .
Satio moj, moram ti priznat da nisam savršen kao ti. Mislim, imam taj problem s upoznavanjem ljudi. Ali pošto smo sad prijatelji možda bi mi mogao i pomoći jer znaš što kažu 'Sjajne fotografije pokreću konverzacije!'
.
Heh, upravo vidjeh da i ti koristiš moju najdražu poslovicu - "Vidjeti znači vjerovati" tako da dok mi ne dođeš u Split možemo se jedino dopisivati preko cafe mobil foruma! Ali bilo bi lijepo da si tu, znaš da se slikamo. Lijepo je vidjeti i zajedničku fotografiju. Izgleda da sam se raspričao ali imaš ti pravo kad kažeš "Recite to fotografijom".
Ah, da. Upravo se sjetih. Nisam ti reko da sam na faxu. Student sam ti. I moja memorija je na izmaku. Svaki dan nešto novo moram pamtiti. A ti? Briga tebe ti imaš SanDisk microSD™ support memoriju. E da si na mome faxu upravo bi dobivao priznanje. Znaš prijatelju, ja sam ti imao vrlo dobre blagdane, malkice i previše dobre jer sam nabacao i koje kilo viška. Ali nećeš ti. Ti se paziš da ostaneš na svojoj težini -126.0 gr . Imaš pravo, elegenacija prije svega.
Uz fotografiju, jako ti volim i zabavu. Volim glazbu. A čujem kako ni tebi to nije strano. Znaš, pročulo se da si dizajniran da pružiš ljudima ono najbolje od zabave..
Satio, prijatelju nadam se da ćemo se i upoznati do kraja ovog mjesca. Kad budeš dolazio sam odabari boju: crnu, srebreni ili bordo!
:hrv:
Evo ovo je jedan moj pokušaj da izrazim koliko želim taj mobitel
Ako želim čaroliju kažem Sony
sve što trebam je prstom ga taknut
kome više trebaju tipke kad imam ikonice gipke.
nisam za kompjuterom treba mi e – pošta
uzet ću Sony ...to me tako malo košta.
Slušam muziku koliko me volja
jer memorija od toliko gigabajta ne može biti bolja.
želim li najljepše trenutke kamerom ovjekovječiti
ništa me u tom ne može spriječiti
jer da imam ovaj mobitel to bi bila prava stvar
da mi ga je imati bar.
;D
Sony Ericsson T715 :crazy:
KONAČNA PRESUDA: Sony Ericsson T715
Meni se kod ovog mobitela najviše sviđa što ga mogu maltretirati na razne načine, pa sam to sročila u stihu :jump:
fotkam, zovem, slušam, tipkam
čas ga ljubim, čas ga pipkam,
kamerica, tipkovnica
prava mala slikovnica
malo sufra, malo chata
podataka kao blata
filma, mjuze, igara i mapa
lovu kao blesav papa
podsjetnici, kalendari
svatko od nas za to mari
otkrila sam još par stvari
od skrivenih njemu čari
baterija dugo drži
protivnike redom prži...
fotkam, zovem, slušam, tipkam
čas ga ljubim, čas ga pipkam
:lmao:
Ulomak iz moga dnevnika o mome pronalasku savršenog mobitela! Sony Ericsson Aino!
Dragi dnevniče,
ugledao me iz daljine. Ugledala sam njegove prekrasne obline 104 x 50 x 15.5 mm. Očarao me svojim pogledom. Otišla sam kući. Drugi dan, uputio mi je novi pogled sa svojim touch zaslonom od 432x240 pixela. Prišao mi je i otkrio svoju predivnu tipkovnicu.
Pozvao me na šetnju. Hodali smo duž rijeke, a on je stavio ruku oko moga vrata. Odmah sam znala da je to mobitel kojega ću imati. Sony Ericsson Aino. Od tada više nisam mogla prestati misliti na njega.
Nalazili smo se svaki dan na našemu mjestu pod mostom. Uvijek me zabavljao sa svojim pjesmama na memorijskoj kartici. Sa svojim me objektivom od 8 megapixela i 16x zoom-om potajno gledao. Nasmijala bih se, a on bi me slikao koristeći opciju Prepoznavanja lica.
Prolazili su mjeseci, a ja sam bila sve luđa za njim. Ludo smo se zabavljali igrajući PLAYSTATION 3 preko Remote Controla. Jednoga dana, iznenadio me kartama za Pariz koje je kupio preko interneta koristeći 3G tehnologiju. Joj, taj Aino. Uvijek pun iznenađenja. Pristala sam.
Otišli smo u Pariz jednoga sunčanog dana u Sonyvillu. Bilo je tako romantično. Nikad se nismo izgubili zahvaljujući njegovom GPS-u. Kada smo bili na Eiffelovom tornju i gledali parišku panoramu, on se spustio na koljeno i pitao me: "Hoćeš li se udati za mene?"
Bila sam šokirana. Kao iz topa sam rekla: "Hoću!". Zatim smo se strastveno poljubili.
Vrativši se iz Pariza, bili smo nerazdvojni. Aino je dizajniran baš za mene. Na dan vjenčanja sve je prošlo savršeno. Aino je bio predivan u svome bijelome odijelu. Za medeni smo mjesec odlučili otići u Grčku. Bilo je predivno i to su bili najbolji dani moga života.
Kada smo se vratili iz Grčke, saznala sam da sam trudna. Aino je to sjajno prihvatio. Otišli smo zajedno na pregled kod doktora Satia. On nam je priopćio još ljepšu vijest. Nosila sam blizance. 9 mjeseci kasnije, čudo se dogodilo. Rodila sam predivne male djevojčice, Ainu i Eriksoniju.
Svi smo se uselili u predivnu kuću u predgrađu i tamo nastavili svoj zajednički život. Aino je bio predivan otac jer je uvijek bio dostupan zahvaljujući svome stolnome punjaču. Naše su kćeri odrasle, otišle na fakultete, a Aino i ja smo opet ostali sami i živjeli sretno do kraja života.
To je moja ljubavna priča koja mi je promijenila život i donjela 3 najvažnije osobe u mome životu (a nadam se i novi mobitel). :angel:
ja hoćem Sony ericssona :]
Sony Ericsson W705... kekssi :)
mjuzikica svira :wiwi:
ja sam vam frik za mobitele... obožaffam elektroniku :loco: sony ericssone pogotovo :jump:
imala sam valjda već osam sony ericssona :njanja:
i švaki mi je kekssi na svoj način :vamp:
i baš hoćem ovaj...
kad budem veliki ja ćem skupljati sony ericsson mobitele... i stare fotoaparate xD
:spin:
e da i obožaffam nagradne igre :P
i onak voljam se pikčurat. i to s mobitelom. i to u ogledalu :guitar:
tako mi mlijeka u prahu, sad ste me zainteresirali :]
anyway... ne znam više kaj napisat, pa...
babaaj, pussa svima <3 ˙(: :*