kolko vidim u članku piše o novom portalu "Moj Tele2"
link - > http://moj.tele2.hr
EDIT:
postoji i opcija za slanje 60 besplatnih sms mjesečno
Printable View
kolko vidim u članku piše o novom portalu "Moj Tele2"
link - > http://moj.tele2.hr
EDIT:
postoji i opcija za slanje 60 besplatnih sms mjesečno
I vec radi slanje sms-ova prema svim mrezama u Hr.!
Nadam se da je portal još u probnom radu i da je to do portala, meni piše da mi ugovorna obveza traje do 28.12.2009. Uzeo sam mobitel 28.12.2007, ali na 18 mjeseci!
Napomena: Poruke koje prelaze mjesečnu ili dnevnu kvotu besplatnih sms-ova se naplaćuju.
Pa kad postoji mjesecna kvota ne vidim razlog da uvode dnevnu kvotu! Po meni bi bilo potpuno svjedeno da u jednom danu posaljes svih 60 poruka i onda moras cekati sljedeci mjesec za novih 60.
piše na stranici da sam uzo ugovor na 12 mjeseci a traje do 2011 godine što je točno :D
i jedna stvar.. odem na promjena tarife.. sad sam na knockout 150..stavio sam knockout 50 i podnio zahtjev.. pod ugovorom sam 7 mjeseci.. dal će mi bit promijenjena tarifa ili?
sam ja glup ili? di su te poruke? :D
meni ne radi više mojtele2?
izgleda da trenutno ne radi:
Nadajmo se da ce nova verzija ispravit neke bugove :)= Citat =:
Not Found
The requested URL /mojtele2/ was not found on this server.
od danas su nove stranice i nove ponude
Kul! Još par sitnica moraju prevesti na hrv tipa "Ringa/SMSa till utlandet" :D
A i "Compare to other price plans" se još uvijek ravna prema švedskoj ponudi u krunama.
Nesvida mi se ova stranica nova.puno ucitava stranice,prevelike su za ucitavanje.i pise da su neki mobovi koji su pojeftinili poskupili opet,tipa 3120 je 645kn a kad na naslovnici stisnem telefoni-bonovi tamo pise da je 545?i sta da ja sad znam.stisnem da odaberem mobove na bonove,ono mi prikazuje i pretplatu.bas bezveze,bolje da su pojeftinili mobače nego da rade po stranici.jbt
Podrška korisnicima: Pitajte nas: "Ask us" :))
LOL: Najčešća pitanja: "Saznajte više o Ani, Tele2 virtualnoj agentici" - da, e noćima ne spavam što ne znam detalje o virtualnoj agentici. Baš mi je drago da je to drugo najčešće pitanje, a ne, recimo... kad će neki pošten data paket s telefonima :)))
Znaju se kako se služiti marketinškim trikovima.. 4. rođendan, mijenjaj boje i logotipe, yupiiii... kakav poklon korisnicima..
Imate Barbie, pa Beach Barbie, pa Skii Barbie, pa Picnic Barbie...
:D
idalje ne radi stranica. i da fakat se previše učitava (ono provjeravamo jesi li dio obitelji). idiotski
@Winamp
Mislim da je Expresso mislio na klasicnu www.tele2.hr stranicu a ti govoris o moj.tele2.hr!
Inace ono "provjeravamo da li si dio obitelji" se desava jer moraju iz baze cupati tvoje podatke pa ocigledno treba vremena dok to naprave.
Jel ima netko informacija kad ce proradit moj tele 2
Mislim da nisu ocekivali da ce toliko ljudi da se spoji na moj.tele2.hr, jos je u testnoj fazi, pa su maknuli sa weba!
Nigdje sluzbeno ne spominje se ta stranica!
moj.tele2.hr je ponovno online!
update: login za sada nije moguć
Jel se uspio itko ulogirat?
@sheep1501
Pa kazem ja da je u testnoj fazi, sada je obrisan i moj stari korisnicki racun koji sam prije par dana koristio a ne da mi privremenu lozinku poslati.
Ocigledno da se nitko osim internih testera ne moze spojiti vise na stranicu! :(
kad će im ovo proradit?
postoji, ali zato vise i naplati svoju "vrhunsku" uslugu.
proradilo, iako se treba ponovo registrirat i opet ima 60 besplatnih poruka :)
ali jos uvijek ne radi bas najbolje, recimo downloadani pdf ima "<pre>" ispred %PDF headera, al na srecu foxit ga otvara bez problema :D
Ne znam jeli ovo pravo mjesto za post,ali me zanima nešto. Naime, otkad su promijenili izgled svoje stranice (malo ga ušminkali), više nigdje ne mogu vidjeti cijene mobitela za produženje pretplate, kao da su iste cijene za produženje i novu pretplatu. Objasnite mi o čemu se tu radi ili sam ja totalno ćorav!?
totalno ćorav :D nhf
http://img406.imageshack.us/img406/1...duzenje.th.png
Kako da se prijavim u Moj Tele2, a da si ne šaljem svaki put privremenu lozinku?
promijeni tu privremenu u neku koja ti pase.
Ova nova stranica im je puna grešaka. Npr. ne mogu se vidjeti cijene mobitela za poslovne korisnike, već se pokazuju cijene za privatne korisnike.
Smanjili broj poruka na moj.tele2.hr sa 60 na 10 mjesecno! :(
Govorim za prepaid mozda su ostavili nesto vise za pretplatnike.
Pretplatnicima su digli na 100:cthumbup:
Pa ne mogu vjerovat, a tek sam počeo to koristit nedavno :-/
Al vidim da su pretpaltnicima digli na 100... Izgleda da telci ipak žele sad napravit osjetnu razliku između pretplate i bonova (pogledajte recimo ponudu internet paketa), što dosad nije bilo tako.. I ne sviđa mi se to :(
Evo, sad su vratili tih 60 sms/mj. za prepaid korisnike!
Mora da im se resetirao brojac jutros! :)